Здравословно хранене за децата - 4

• 41 368
  • 786
  •   1
Отговори
# 465
Аз ядките ги държа в хладилника, че имаме мравки и ги нападат светкавично.. Laughing

# 466
Ядките повече от седмица не се задържат у дома отворени. Засега не са мухлясвали Blush

# 467
уред за готвене на пара
Този уред специално за ориз ли е?
Аз имам уред, който е като купа, потапя се във вряща вода. Оризът в него става точно както го описваш, не се разварява, а всяко зрънце се отделя.

Т.е. тези които си купувам от био магазин например след отваряне на плик могат да си стоят в шкаф?
Моите седят около седмица в шкаф, докато не ги ометем и не съм забелязала мухъл.

# 468
Cantariny, не е само за ориз, става и за зеленчуци и за рибни продукти и за яйца и за месо.

Нещо такова е нашият:

Отдолу се слага вода и за подправки си има отделно място.

# 469
  • София (Възраждане)
Цитат
Моите седят около седмица в шкаф, докато не ги ометем и не съм забелязала мухъл.

Някакъв хомеопат обяснил на моята приятелка, че слоят плесен е невидим newsm78

# 470
Момичета, темата е голяма и нямам време да я изчета цялата. Погледнах и на първа страничка за информация, но не открих, затова ще ви попитам:

Може ли ми кажете някоя село/град, където хората да продават домашна продукция, екологична чиста, подходяща за нашите деца (мляко, плодове, зеленчуци...)? От София съм, но предпочитам мястото да е поне на 50км. отдалеченост от града, защото не вярвам в близост да няма замърсени райони.

Благодаря ви предварително за отговорите!

# 471
  • София (Възраждане)
Моравско село между Банско и Разлог

# 472
  • София
  Ето нова алтернатива за спасение:http://www.horemag.bg/show.php?storyid=1050853 http://bioferma.bg/index.php?p=47&l=1&id=113

# 473
  • Пловдив
Момичета, доволни ли сте от продуктите на Моравско село? Гледам ,че предлагат био маслини, от къде ли са  newsm78 , а сиренето и кашкавала те ли си ги произвеждат? Моля, ако купвате от тях да ми пишете, че смятам утре да направя поръчка. Мерси   bouquet

# 474
Пробвах немските смеси за хляб, за които стана дума по-рано. Много добре балансирани са и много лесни, дори не се налага да се пресява брашното. Сипваш вода, сипваш брашно и толкова.
Но са си с мая. Не знам защо на български е преведена като закваска, след като с червени букви на предната страна си пише "с мая". Хлябът става прилично въдзушен, но аз съм с повреден вече вкус от хлябовете от без брашно, които са супер сбити и плътни.

# 475
  • София (Възраждане)
Не знам защо на български е преведена като закваска, след като с червени букви на предната страна си пише "с мая".
Защото има и двете Peace

# 476
Моля да ми кажете къде има магазин за семена и диетични храни около пл. Славейков! Hug

# 477
Моля да ми кажете къде има магазин за семена и диетични храни около пл. Славейков! Hug

На Шишман има такъв магазин - доста богат избор от семена и диетични храни. Пада се горе-долу по средата на улицата, от страната на училището, но лицето му е малко, т.е. трябва да се гледа. Иначе си има табека, ако човек гледа, няма да го подмине.
Другото място е офисът на Зоя.бг, който е и магазин. Намира се малко над Кентъки на Гарибалди.

# 478
благодаря,на Шишман го знам май- срещу Ремедиум,нали,но ми е далеч.А този,другият, къ де точно "над" Кентъки е? Буквално ли? За Кентъки на "Гарибалди" ли говорим?

# 479
Потърси Зоя.бг и виж указанията за адреса. Входът е на кооперация и няма означения, освен една малка табелка при звънците. Но там ими предимно здравословни храни, семена за кълнене има по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт