Забранена любов - тема 3

• 30 114
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Слашке, какво си се нагледала на Боян бе? Mr. Green На мен двамата със София са ми най-хубавата двойка в сериала. Crossing Arms То не че конкуренцията е силна де, но доста бързо се получи химията между тях. Mr. Green

Палмира, не мога да ти дам снимка на новата съученичка, защото още не се е появила. Аз затова те питам, кога ще се появи. Нали имаше анонс, че в училището на Нора, ще се появи нова мадама, която да й е конкуренция и ще се завърже вражда между двете. Това ме вълнува, защото ще мога да гледам нови и надявам се, все по-интересни неща с най-добрата актриса в сериала. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 31
Агресията не е ли проява на слабост?

Зависи. Crossing Arms Понякога е проява на слабост, но понякога на характер. Crossing Arms Аз си говоря по принцип, а не че ме е изкефила в конкретната ситуация. Просто свикнал си с лежерното поведение на Надето и изведнъж я виждаш, да си разкъсва блузата и да разхвърля из цялата стая мъжО си......нормално е да се ококори човек. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 32
Агресията не е ли проява на слабост?

Зависи. Crossing Arms Понякога е проява на слабост, но понякога на характер. Crossing Arms Аз си говоря по принцип, а не че ме е изкефила в конкретната ситуация. Просто свикнал си с лежерното поведение на Надето и изведнъж я виждаш, да си разкъсва блузата и да разхвърля из цялата стая мъжО си......нормално е да се ококори човек. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ако се е ококорила, би трябвало вече да е подразбрала че има и друга жена между тях.
А посяга срещу Митю сигурно защото иска да го накара ПОНЕ да я удари. Безразличието му я убива. #2gunfire

# 33
И аз гласувах за Силвия и Димитър Simple Smile

# 34
  • Русе
М-у другото Норчето и Филипчо са ми много свежа двойка. Май, обаче ще загубят париците..
А тоя Тони взе доста да ме дразни.
Колкото до анкетата: номинирам за изгонване майка и син Сартори.  Mr. Green

# 35
М-у другото Норчето и Филипчо са ми много свежа двойка. Май, обаче ще загубят париците..
А тоя Тони взе доста да ме дразни.

И мен  Peace Защо въобще са го вкарали във филма? Много нагло се държи  #2gunfire Предполагам,че Емилия ще осинови брат му.

# 36
На мен пък Надето ми харесва във последните епизоди. Крайно време беше да се "събуди".
Дразнят ме Андрей и Силвия.

# 37
И аз в новата тема, да кажа, че Боян и Софи нещо ме дразнят.  Whistling
Embarassed И мен- страшно много бррр

# 38
Слашке, какво си се нагледала на Боян бе? Mr. Green На мен двамата със София са ми най-хубавата двойка в сериала. Crossing Arms То не че конкуренцията е силна де, но доста бързо се получи химията между тях. Mr. Green

Палмира, не мога да ти дам снимка на новата съученичка, защото още не се е появила. Аз затова те питам, кога ще се появи. Нали имаше анонс, че в училището на Нора, ще се появи нова мадама, която да й е конкуренция и ще се завърже вражда между двете. Това ме вълнува, защото ще мога да гледам нови и надявам се, все по-интересни неща с най-добрата актриса в сериала. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Crossing Arms Софи ми е антипатична от първият миг, в който зърнах Елен Колева. А Калично главната му роля в Стъклен дом е причина за антипатията ми към него. Иначе някак си щях да преглътна, че играе по- зле  и от пън  Mr. Green Laughing

# 39

А Калично главната му роля в Стъклен дом е причина за антипатията ми към него. Иначе някак си щях да преглътна, че играе по- зле  и от пън  Mr. Green Laughing

I knew it. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Убеден бях, че там се крие ключа от бараката. Laughing И все пак, дори и ти(въпреки, че София не е момче Laughing) не може да не си забелязала че Боян - София >>> Мартин - София. Crossing Arms

# 40
Какво каза Ана,защото не чух добре. Да работиш на 3 смени там в Мездра. - Това ли каза?

# 41
# 42
  • с/у ОколоМръсТното
Не ми хареса серията...
... макар, че Ана си заслужи съдбата...

# 43
Тоя Димитър е голям звяр.  #Crazy  Stop Ох,не знам как ще издържа до утрешната сериа.

# 44
  • Бургас
Стига де. Каква е тая бруталия??? Сега ако по някаква причина на Митака му се размине....Ще бъде чудесен пример за насилниците в бг. Как можаха да омажат така нещата?  Sick Тия сценаристи са за трепане. Как пък го измислиха. Майката я насилват, а дъщерята ражда.  Грозно....  
Митко от психо насилник, сега е вече и физически такъв. Време е да изведат образа и да го накажат, защото се наакаха.

Общи условия

Активация на акаунт