Забранена любов - тема 3

• 30 143
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Аз гласувах, че е искала е да се подсигури, но след случката със змиите, планът й пропадна. Не мисля, че ще я дадат повече, ама знае ли човек... Grinning

# 616
Вижте наш Руменчо Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=ukflnsWjJ9Y&feature=related Много ми се гледа.  Blush

# 617
Според мен пък историята с Мария и празният лист не е приключила, та тя специално се върна да го вземе като тръгна да бяга не вярвам просто така да са го давали това. Мисля си че по някакъв начин може да влезе в комбина с Борис, за да й продадат списанието, но още на съм измислила как  ще стане точно Mr. Green

# 618
И аз не мисля,че историята с Мария ще свърши просто ей така. Би било прекалено повърхностно и тъпо. Най-вероятно според мен ще изплува в един момент,и то с някакво ключово действие. Продължавам да се питам кога точно Борис и Ана са имали контакт,за да се пробва тя да му припише бебето,че и той да се върже.Та те не можеха да се понасят колко серии подред....и ако наистина са имали,как е сигурна,че е на Митето,за да отиде и да му каже? Надето май наистина загази яко,а светльо ми е толкова дървен и изкуствен,че няма накъде повече. Елица и Мартин преиграха здраво в реакците си за бебето. А отделно Елица вече трудно я понасям,то не беше натискане на Явор,то не беше чудо.Чак детето си пренебрегва заради него.Да вземат вече да й казват и да се приключва с тази телешка привързаност,че вече...... Sick

# 619
Аз пък бях забравила за тази Мария Grinning

# 620
Mного ми е странно, че Ана иска да запази бебето. Някой да има обяснение (пропуснах 2-3серии)?

# 621
Mного ми е странно, че Ана иска да запази бебето. Някой да има обяснение (пропуснах 2-3серии)?
Това е последният й шанс да се задържи в Имението  Mr. Green

# 622
Това е последният й шанс да се задържи в Имението  Mr. Green

Ана току-що разбрала, че е бременна и каза това на Борис, а той не може да се сети от кога не са правили секс. А защо Ана изобщо каза на Димитър, че е бременна от него, какви очаквания има?  Всички вие сте майки и знаете кога се открива евентуална бременност. Борис безрезервно вярва, че Анастасия е бременна от него. Нали през тези 20 години не са се пазили и не са се възпроизвели.
Според мен Ана е бременна от Димитър, но използва бременността си за да остане с Борис. Елица вече се извини за реакцията си от новината, вероятно и Мартин ще го направи. Чудя се поради каква  причина Ана няма да роди?

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 21:16 от temenuga2

# 623
Оххххххх ooooh! почва да ми писва този филм.Тъкмо ще кажат на Елица,че има брат и хоп....ще се сдобие с още един, за който незнае и айдееее всичко наново и така до безкрай...и нейната Ния като порасне и сигурно и тя ще се влюби в брат си без да знае,че и е брат и............ Joy Joy Joyнемога повече Laughing

# 624
Уругвайската Яна Grinning
Майката на Яна
Секретарката Мария
Елица и Явор са брат и сестра

Всичко това като че ли си излита ..
 В тези серии често се споменава полицая, но нищо за Яна . Белеви НЕ знаят къде е тя и не ги интересува - търсиха я 2-3 серии и това е.
 Не правиха погребение на майката на Яна, всичко се забрави.
 Мария си отиде и не остана наказана за змиите.
 Настояването от страна на Явор към Анастасия най-после да разкрие истината на Елица изведнъж се изпари ..

Въобще ..  #2gunfire

# 625
Позастоя се сериалчето нещо...Коментира се,че Ана няма да роди. Мисля си,че може би спонтанен аборт ще е,нещо,което не зависи от нея. Тя толкова твърдо е решила да остави бебето,че едва ли има сила на света,която да я убеди да го махне.

# 626
  • София
А защо мислите, че Ана много иска да задържи бебето? Според мен го използва за нещо пред Борис, а на Митето каза, защото в крайна сметка трябва да знае какви са последиците от "поведението му".
Друг е въпроса, дали ще покажат аборт в сериал - не е много разпространено (особено извън БГ), някак - не е много поучително, но то тук какво ли поучително има - на престъпници им се разминава, че един аборт...
А как пък решихте, че 20 години Ана и Борис не са се пазили  newsm78 В една от сериите си казаха, че все не му е било времето - първо Германия, после БГ, после кариера и така все го отлагали, а не че са полагали усилия, пък точно сега станало...

# 627
Накрая да не излезе, че Митето вместо да навреди  на Ана, й е изписал вежди  Mr. Green

# 628
Накрая да не излезе, че Митето вместо да навреди  на Ана, й е изписал вежди  Mr. Green

Е на това му се вика " Когато живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

# 629
Много му се радвам на това малко циганче, много естествено играе и е голям сладур.
Елица как ще се грижи за бебето, като все Снежа го гледаше до сега. Ана припомни на Борис, че Елица била на 10 дни като са летели за Германия. Значи тя е родила и е избягала от Димитър, кога е имала време да се запознае с Борис?  newsm78

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 19:04 от temenuga2

Общи условия

Активация на акаунт