И все на едната гърда, която основно произвежда мляко

Оплаках се
Тя като се събуди окло 1–3 часа и после се почва едно въртене ,мчтане с ръце , търси си бибероната , плуе я, а не иска да яде , миналта вечер пак я пробвах да яде , мръщи се , не е гладна,защо така се буди , не знам
, има ли други такива бебчета?

И с това лигавене и хапване на юмрук..Почес, почес..

Радвам се, че информацията е била от полза

Аз съм много за, но дъ мола е диагонално на другия край на София от нас. Ходихме веднъж до там, но повече време прекарахме в колата отколкото в мола. На Мишо много му хареса този мол. През цялото време седеше кротко и гледаше лампите. Толкова много светлини няма къде да види. Не му чухме гласчето на милото. Спа си, седя си кротко, хапна и пак продължи да зяпа. Много е хубаво там, но задръстванията през които трябва да минем много ме изнервят. Предполагам, че Стаси ще стигне по-бързо от Пазарджик до там отколкото ние от Овча Купел
та ще се радвам ако мамите разкажат за упражненията които правят там.
Сега хита е някой да си играе с него, да го гъделичка, да го закача.
.

Всички се радваме, когато можем да помогнем
Стискам палци от сърце 
) - е освен него си се наливам с чая на Хип и българския лактогонен вече сигурно 2 месеца. 

Но всяко нещо с времето си, както са казали хората. Хубавото е, че от известно време насам не иска да е постоянно носена на ръце и сега мога да си отдъхна малко. Преди беше ад направо с това разнасяне, спеше само в мене, ужас направо. Сега започна да си спи и през деня сама 
Мазах се с него, сигурно ще помогне. Добре, че е този форум, просто информацията е незаменима. А и ми е така хубаво да си бъбря с вас