АВГУСТинчета № 3

• 36 961
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Ох, пак имам блистерче на гърдата, ако не се отпуши до сутринта хващам иглата. Това вече не се издържа, всяка седмица ми се запушва я каналче, я не знам какво си  ooooh!
И все на едната гърда, която основно произвежда мляко  Crossing Arms
Оплаках се  Crossing Arms

# 436
Добро утро! Желая на всички един спокоен ден!!!!!! На бебчетат много усмивки newsm07
     Либи , на вас успех с мъничето , може вече да е пораснала и има силички да дърпа, и мойта беше така ,когато се роди не можеше(аз така си  мисля)- дръпне ,дръпне и заспи , после стана силна , но пък се лигавеше  .  Rolling Eyes
     Да ви се похваля , снощи Алекс си спа в креватчето до 3:30(вечер заспива 8:30-9:00) , иначе я взимам при нас около 1-1:30  , вие взимате ли ги така , знам че после много трудно се одучават, но нямам сили да седя цяла нощ около нейното легло, и без това по някога даже не си спомням кога съм я взела  Tired #Crazy  Тя като се събуди окло 1–3 часа и после се почва едно въртене  ,мчтане с ръце , търси си бибероната , плуе я, а не иска да яде , миналта вечер пак я пробвах да яде , мръщи се , не е гладна,защо така се буди , не знам  newsm78, има ли други такива бебчета?
Отивам да я храна , че май се събуди  Heart Eyes

# 437
Ами едните изследвания са по каса, а ми пуснаха и някакъв скрининг, който струваше 18 лв.

Снощи в 21 ч. сука сука и заспа. Събуди се в 22:30 пак гладна. Пробвахме пак с кърменето, но се ядосваше много и накрая дадаох АМ.  Confused Шантава работа. Днес пък май иска да ме ползва за залъгалка, а ми разрани зърната само за три сукания, егати.

Пепеляшка - ние също взимаме Софи при нас в спалнята. Не мисля, че е проблем. Дори напротив. А и ни е много хубаво да спим тримата.

# 438
  • Русе
Друтру на всички! smile3534

pepelq6ka_81 , аз процедирам по абсолютно същия начин и ние страшно хубаво, като спим заедно. Убедена съм, че после ще трябва доооста упорито и търпеливо да се научаваме защо и как всеки си има хубаво си легло, в което да си спи, но както със всички работи - смятам, че като се издебне удачния момент, ще е възможно най-лесно за детето - ако ще го чакаш сам да ти каже 'махни ме', не вярвам да стане Wink  Thinking

Либи, ти май каза, ама мажеш ли се с нещо за тия зърна - страшно помага, честно!!! Браво за успехите!!

На всички празнуващи вчера, честито!  bigdance2

Да споделя, от няколко дена, да не кажа вече седмица, моя Малчо е адски неспокоен насън..Много прекъснато спи, а вечер - супер неспокойно, заспива наново само с цица в уста. Както и преди казах, това не ме притеснява, но не мога да си обясня защо е толкова крехък съня му тия дни..Налудничаво ли ще е, ако вече си мисля за зъби?  newsm78 И с това лигавене и хапване на юмрук..Почес, почес..

Ох, този бебешки фитнес - изглежда суууууууууууупер забавно, колко жалко, че тук няма такива неща..
Въпрос - има ли случайно мами от Русе, които си търсят компания за количко-разходка? Ще ми е баш драго, както се казва..

# 439
  • Русе
Ууух, още нещо..

На кого трябва да пиша, за да включим моя Оги в списъка с празнуващите? Party

# 440
Момичета помощ! какво бяха казали консултантките за кърмене и антибиотици? Аз съм с бронхит и д оки ми изписа антибиотик - forcid solutab???? na 12 часа по една таблетка. Каза да не спирам кърменето но аз се притеснявам - в упътването има не лицеприятни неща.

Здравей ksanaidu, пиша ти на лични за лекарството  Peace

много благодаря за съвета, Else! веднага дадох на антония една бебешка дрънкалка и - доколкото виждам - върши добра работа като заместител на ръчичките в устата!  Wink

Grinning Радвам се, че информацията е била от полза  Grinning

# 441
pepelq6ka_81, при мен положението е същото. Събужда се за хранене и повече е абсурд да го сложа в неговото легло, много протестира, а нямам сили за друсане.
Много се притеснявам да не го смачкам нещо, че имам много тежък сън  Confused

# 442
  • София
Здравейте Simple Smile
Бебетата са страхотни, явно доста се забавляват на този бебешки фитнес Simple Smile Аз съм много за, но дъ мола е диагонално на другия край на София от нас. Ходихме веднъж до там, но повече време прекарахме в колата отколкото в мола. На Мишо много му хареса този мол. През цялото време седеше кротко и гледаше лампите. Толкова много светлини няма къде да види.  Не му чухме гласчето на милото. Спа си, седя си кротко, хапна и пак продължи да зяпа. Много е хубаво там, но задръстванията през които трябва да минем много ме изнервят. Предполагам, че Стаси ще стигне по-бързо от Пазарджик до там отколкото ние от Овча Купел Simple Smile та ще се радвам ако мамите разкажат за упражненията които правят там.

Иначе ние имаме любима играчка от въртележката над леглото - една пчеличка. Мишо седи и си я гледа, не отделя поглед от нея, говори и се усмихва. Много е забавен. Имаше период,  когато искаше само да гледа животинчетата и ако ги пуснехме да се въртят започваше да им се кара Simple Smile Сега хита е някой да си играе с него, да го гъделичка, да го закача.
Във връзка с любимата страна искам да споделя нещо интересно, което прочетох в книжката към която Либи беше дала линк преди време: "Смяна на местоположението на бебето в леглото - всяка седмица се редува мястото на възглавницата в леглото (в противоположния край). Целта е да се упражняват симетрично мускулите на очите и врата".

Аз вземам Мишо при нас сутринта към 4-5. Тогава се събужда, хапва и заспива, но когато се опитам да го оставя в неговото легло се буди. В началото след третия опит се отказвах, но вече не се мъча. Като хапне и гуш Simple Smile.

Честит рожден ден на патерица на рождениците! Да сте живи, здрави  много щастливи!

# 443
  • Русе
Else, напълно изключих, какъв съм идиот!  Embarassed Благодаря ти за отговора! В такива моменти сте от голяма помощ, честно!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 444
... Събужда се за хранене и повече е абсурд да го сложа в неговото легло, много протестира, а нямам сили за друсане.
Много се притеснявам да не го смачкам нещо, че имам много тежък сън  Confused

аз точно затова не я взимам при нас- струва ми се, че ще я смачкам мъничката! много дълбоко спя, а съм и ааааадски изморена...  ooooh!

# 445
Else, напълно изключих, какъв съм идиот!  Embarassed Благодаря ти за отговора! В такива моменти сте от голяма помощ, честно!
  bouquet  bouquet  bouquet

Hug Всички се радваме, когато можем да помогнем  Hug

# 446
  • София
Либи, и моите зърна в началото много се разраняваха. Мазах с Лансинох, при мен помагаше.
Аз вземам Мишана в леглото само за кърмене ако се събуди през нощта и после я връщам в креватчето. И мен ме е страх да не я смачкам. В повечето случаи заспива, но понякога в 5 часа е настроена вече за игра  Crazy

# 447
Момичета, благодаря за хубавите пожелания  Hug Hug Hug
Либи, и на мен лансинох много ми помагаше. Опитвай се като тръгне да захапва малката, да й навираш колкото можеш повече от гърдата  Hug Стискам палци от сърце  Hug
За мамите борещи се да увеличават кърмата си - при мен май има ефект от седмица ползвам рицинус 5 (Либи беше писала за него - благодаря  Hug) - е освен него си се наливам с чая на Хип и българския лактогонен вече сигурно 2 месеца.

# 448
Ние ако вземем малката при нас да спи я слагаме по-далече от нас и не се притеснявам, че ще й стане нещо, но това се случва рядко, в повечето случаи си спи в креватчето. В някои случаи я слагам при мен на спалнята като мъжа ми тръгне за работа, но само ако й се спи, иначе ставаме директно и двете Simple Smile

Бебешкият фитнес изглежда интересно, но аз не мога да си планирам с нея такива мероприятия, защото е много непредвидима с настроенията си и не ми се иска да отида някъде на такова място и тя постоянно да скимти. А и повечето неща, които правим вкъщи като гимнастика ги мрази, особено това слагане по корем... направо й е мъка Simple Smile

Иначе много се радвам като виждам нови неща в нея и вече нямам търпение да започне да хваща играчки и разни такива неща Simple Smile Но всяко нещо с времето си, както са казали хората. Хубавото е, че от известно време насам не иска да е постоянно носена на ръце и сега мога да си отдъхна малко. Преди беше ад направо с това разнасяне, спеше само в мене, ужас направо. Сега започна да си спи и през деня сама Simple Smile

Честито на всички, които празнуваха през последните дни и не съм успяла да поздравя!  newsm51

# 449
Снощи мъжа ми спешно беше пратен да търси лансинох Simple Smile Мазах се с него, сигурно ще помогне. Добре, че е този форум, просто информацията е незаменима. А и ми е така хубаво да си бъбря с вас  Hug Blush

Само да вметна за рицинус-а - на мен също ми помогна, но да предупредя, че не трябва да се прекалява с него, защото може да доведе точно до обратния резултат - спиране на кърмата. Мисля, че 15 СН е за спиране, а 5 СН за увеличаване, но и с 5 СН не смея да прекалявам. За това взех няколко пъти и като видях резултат го спрях, че се страхувам.

Опитвам се наистина да я накарам да налапа колкото може по-голяма част от ареолата, обаче нещо не успява да си отвори толкова много устата. Дали защото е свикнала с биберона, да отваря съвсем мъничко не знам  newsm78
Сега в 9 ч. сука и заспа. В момента си играе и не е ревнала за ядене, което ме кара да си мисля, че си е хапнала нещо все пак  Praynig
Иначе в 6 ч. изяде 120 мл и после пищя за още, та така станаха 160   smile3535

Общи условия

Активация на акаунт