АВГУСТинчета № 3

• 36 096
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Мими ти ме уби просто, а ние дори нямаме пощенски кутии, долу входа се заключва и дори няма на кого да звъннат, понеже живеем само 4 семейства във входа. Направо незнам къде биха могли да оставят бележката ако дойде изобщо такава. Е нямам думи просто как е възможно само с бележка да може да се вземе пакет без документ за самоличност. Срамота... ама какво ли се ядосвам, като всичко друго в нашата прелестна държава....
...и като отворих тема за прелестната ни държава да спомена и тъпанарите които живеят в нея ...онзи ден ходих в Младост на гости на нашите, разхождахме се майка ми около блоковете и а влязох в едно квартално магазинче да купя нещо, тя ме чакаше пред блока. И познайте какво... някой тъпанар си изхвърли пепелника през терасата точно върху количката с бебето ... нямам думи просто..не ми се живее в държава с такива изроди бе...

# 586
за да се посмеете - преди малко ходих да хвърлям боклука с бебо на корема ми в кенгуруто и една жена ми зададе въпроса : Ходи ли вече?  Laughing Laughing Grinning Е да как ли тримесечно бебе да не ходи. Макар че видимоп иска Simple Smile. А ако знаете какви са опити да ълзи като е по корем - много обича да стои така...

# 587
Ох денят ни започва просто 'прекрасно'. Tired Cry
Айла, от вчера съм със запушена и дясна гърда - без Т и зачервяване, само болка. Мислих си с тези изцеждания за да е празна гърдата няма ли да увелича призводството на кърма, което беба да не може да изсуче и да влезем в кръг с тези запушвания?!?
Та сигурно повечето от вас знаят как се спи с тези болки - не се спи спокойно. Отделно станах в 6, за да ходим на ваксини, което значи около 3-4 часа сън ( скоро не ми се е случвало толкова малко). В момента бих убила за сън и спокойствие, но това не е най-лошото... биме ваксините на Лора и тя не е мигнала от както сме се прибрали - редуваме силен със слаб рев и малко тишина. А аз немога да я гушкам и разнасям, защото ме боли, нямам сили и ми се затварят очите. Само се моля да се успокои, за да мога да дремна за малко, просто ужасно е ... оплаках се... ooooh!

# 588
На мен точно заради тези запушвания не ми стигнаха силиците и ентусиазма да продължа с кърменето, пък и освен малкото ревящо имам още едно, което ми се струва че е по-ревящо. Starry, дано се оправиш бързичко.
ksanaidu, не е ли раничко за бънджи, мисля, че около 6месеца е ОК. Аз имам от Кристина и тя се забавляваше много там, така че и малкия ще скача след някой друг месец.

# 589
ksanaidu, не е ли раничко за бънджи, мисля, че около 6месеца е ОК. Аз имам от Кристина и тя се забавляваше много там, така че и малкия ще скача след някой друг месец.
Ами и аз не знам...Но когато ходихме на преглед при прословутият Алексиев Simple Smile - той каза че може...Чудя се още, но мми се откъсват ръцете да го държа прав..

# 590
Zolka , и на Божидара главата е мека и чак все едно хлътва. На мъжа ми вуйчо му е лекар и ми показа къде да опипвам, но в четвъртък сме на консултация и ще питам педиатърката за лечение, защото явно с профилактичните дози Деавит няма да стане. За разходка ще пиша и ако сте свободни ще се видим в парка на Белите брези. Аз и за градска съм навита Simple Smile
Ползвам Памперс Премиум и досега проблеми сме нямали, много са тънички, не че не са пропускали, но по това разбирам, че е за следващ размер.
Божидара от три дена си направи режим с 6 хранения. Дали е нормално за бебе на нейната възраст?
Замисляли ли сте се за подаръци за Коледа? Някакви интересни и занимателни играчки?...

# 591
Zolka , и на Божидара главата е мека и чак все едно хлътва. На мъжа ми вуйчо му е лекар и ми показа къде да опипвам, но в четвъртък сме на консултация и ще питам педиатърката за лечение, защото явно с профилактичните дози Деавит няма да стане. За разходка ще пиша и ако сте свободни ще се видим в парка на Белите брези. Аз и за градска съм навита Simple Smile
Ползвам Памперс Премиум и досега проблеми сме нямали, много са тънички, не че не са пропускали, но по това разбирам, че е за следващ размер.
Божидара от три дена си направи режим с 6 хранения. Дали е нормално за бебе на нейната възраст?
Замисляли ли сте се за подаръци за Коледа? Някакви интересни и занимателни играчки?...

Щом бебчето е щастливо и доволно не виждам проблем да е на 6 хранения.Моята кукла е на 7хранения, но понякога яде повече, друг път по-малко.Все си мисля, че детето знае най-добре кое е добро за него и си показва само.Ако питаш нашата педиатърка от месец сме на 6 хранения Laughing

# 592
  Ние сме пък от около 3 седмици на 5 хранения. Той сам си ги намали. Сега сме на гости на морето и тук почна да ми яде пак по 6 пъти на ден. Мисля, че детето най- добре ще си покаже.
   И аз се чудя за подарък, за сега сме се срели на бънджи, но пак ще видим.

# 593
  • София
Ние сме си на 7 хранения. Понякога пропуска нощното, но е по-скоро изключение. Иначе и според нашия педиатър отдавна да сме на 6, да съм дала сокове и да я захранвам другия месец.
За Коледа й поръчах от Mothercare много сладки коледни блузка, пижамка и гащеризон, както и пеещо мече. Таткото й е харесал и той една овца. А  и бънджито е добра идея.

# 594
Абе почнах да се питам всички ли бебоци са почнали вече да искат да се изправят/сядат? Аз по препоръка на ортопеда се опитвам да му правя тази маймунската захватка и да се опитвам да го накарам да седне, ама той не ще да ми хваща пръстите и не иска да се изправя. Вие как разбирате че бебоците ви искат да се изправят?
Деси, в началото когато започнах да изправям Мишо и той не ми хващаше пръстите, дори и сега понякога не го прави. Аз му хващам ръчичките, на китките, за да има опора. В началото не можеше сам, а и главичката му увисваше. Мина известно време докато се научи да си държи главичката. Сега му помагам по-малко, оставям го да се напъва и да се опитва сам. Накрая, когато седне на дупе издава един боен вик Simple Smile  Той много се кефи дори когато е кисел, упражнениеto го кара да се смее. Така, че не се отказвай, пробвай го всеки път като се сетиш, нищо че не се получава както е описано по книгите. Постепенно всичко ще си дойде на мястото.
Аз започнах да опитвам това изправяне на дупе и на малкия изглежда му харесват тези опити, само че засега ме хваща здраво за пръста само с лявата ръчичка, а с дясната или не хваща, или ако хване я пуска. Иначе се усмихва и ококорва - интересно му е на миличкия какво ли се опитвам да правя с него Laughing Като успеем накрая да се хванем, обаче главата увисва назад и аз не смея повече да го мъча. Май всичко ще си дойде с времето. Иначе днес следобяд преди да заспи забелязах как се опитваше да се обърне от гръбче на лявата си страна и доста се поизмъчи, а аз си мислех как ще видя обръщане по корем, ама не, явно и за това ни е раничко - помогнах му поне да си легне настрани, както си искаше, той въздъхна и се унесе. Wink А от два-три дни забелязвам в количката, а и в легълцето понякога, както и почти всеки път при преобуване как си надига гръбчето. Очевидно му писва да лежи по гръбче, ама още малко, докато се научи, така ще е... Laughing

# 595
Тъкмо щях да питам как си храните 3-месечните бебоци и ето, че вече го коментирате! Simple Smile
Ние сме на 6 хранения по 130 мл. сухо мляко /кърма вече няма   Sad /, както ни е предписала педиатърката, но вечер последното хранене направо ни е мъка - едва го събуждам да се храни, после често ми заспива на шишето, дави се, а последния хит е да хапне до 100 мл. някъде, да избута шишето с езика и сладко-сладко да заспи... Rolling Eyes

# 596
И Крум е на 7 хранения, мноооого рядко да направи 6.

# 597
  • София
Момичета имаме нужда от вашата подкрепа за един конкурс. Ето снимка на моето бонбонче:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=170898692929741&set=a … 5.109980022354942
За да гласувате трябва първо да харесате страницата и след това да харесате снимката
Благодарим предварително

П.С Днес ходих до пощата и жената ми каза че няма проблем дори някой да ми открадне бележката и че без лична карта или пълномощно никой не може да вземе колета ми от пощата. Ох дано да е права Praynig

# 598

П.С Днес ходих до пощата и жената ми каза че няма проблем дори някой да ми открадне бележката и че без лична карта или пълномощно никой не може да вземе колета ми от пощата. Ох дано да е права Praynig

Да,така е...когато съм получавала колети от БГ и чужбина винаги са ми искали ЛК и задължително се записва ЕГН-то в тяхната книга и се подписваш. Peace

Страхотен сладур е Алекс! Hug

# 599
Лора от повече от седмица е на 5 хранения. То май и от това ми се получиха всичките запушвания Sad
В mothercare има страхотни коледни дрешки

Общи условия

Активация на акаунт