Педиатърката обаче каза, че това са остарели неща и да не слушам никой, тя щяла да си ми каже, когато му дойде времето.
Не знам къде е истината, раздвоявам се между мислите за това дали не ощетявам детето, като все още не го захранвам или пък дали няма да му навредя, ако почна по-рано, отколкото е необходимо

Иначе за капките против колики още ми тежи на съвестта за онзи път, когато ги спрях по препоръка на една позната /било лекарство, не било хубаво да тъпча детето с лекарства от толкова малко и т.н./ и малкия направо се скъса да реве една вечер до никое време... Ама съвети от майки на момиченца, които не знаят и не са виждали какво е чудо с коликите вече не приемам. И въобще оттогава реших да не приемам съвети от никой и да си слушам само педиатърката. Направо ми олекна оттогава

Сега все още не смея да му спра Инфакола, въпреки че напоследък /да чукна на дърво/ се е позакротил откъм колики. Има само някакъв рев, с който ми се буди привечер около 18 ч. и не мога да си обясня на колики ли се дължи или нещо е сънувал, защото забелязах, че ако не го гушна поревава и отново заспива. Преди го гушках и така откарвахме доста повече време в рев - явно обича да се поглезва на мама