АВГУСТинчета № 3

• 36 131
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • София
За НОИ-всичко ми е платено до ноември месец,днес ги питах защо не ми е платено за този месец,отговориха ми "Всички парични обезщетения се изплащат след като работодателя ви изплати възнагражденията на работниците и служителите за конкретния месец и подаването на данните по чл. 5, ал . 4 от КСО в регистъра на осигурените лица. При това положение обезщетението за Ноември 2010 се изплаща след изплащане на заплатите за месеца."

Днес се скъсва да спи,но предните няколко дни,даже повече от седмица,почти не спеше през деня. Сутринта повърна ужасно много ,на голям фонтан( а преди си мислех ,че повръща,вече другото ще ми се струва обикновенно връщане),надявам се да ни е за последно.

# 541
Аз съм си получила всичко до момента от НОИ, чакам само остатък от октомври, който ми е с нов болничен (последния) и отнема малко време да се обработи, защото е предаден преди няколко дни там. До момента не съм имала никакви проблеми с НОИ и ти не би трябвало да имаш, ако всички документи са ти изрядни. Най-добре би било да имаш ПИК код, с който постоянно можеш да следиш статуса на документите си и на плащанията. Ако нямаш такъв код - обади се директно в НОИ и ги разпитай какво се случва.
Ох,имам ПИК но саита им нещо е прецакан от един месец Sad

# 542
Аз съм си получила всичко до момента от НОИ, чакам само остатък от октомври, който ми е с нов болничен (последния) и отнема малко време да се обработи, защото е предаден преди няколко дни там. До момента не съм имала никакви проблеми с НОИ и ти не би трябвало да имаш, ако всички документи са ти изрядни. Най-добре би било да имаш ПИК код, с който постоянно можеш да следиш статуса на документите си и на плащанията. Ако нямаш такъв код - обади се директно в НОИ и ги разпитай какво се случва.

Е, не е прецакан...  Аз и преди малко си проверявах статуса на документите и всичко си е наред... Никога не ми е давал грешка сайта им. Сигурна ли си, че правиш всичко както трябва?

# 543

Е, не е прецакан...  Аз и преди малко си проверявах статуса на документите и всичко си е наред... Никога не ми е давал грешка сайта им. Сигурна ли си, че правиш всичко както трябва?
Да,до сега все съм си проверявала там,сега пак ще вляза да видя.

# 544
Отваря сайта,влизам в справки но ми излиза това:This Connection is Untrusted

# 545
Момичета, какви памперси ползвате?
Ние първо бяхме на памперс и нямаше проблеми. После не знам защо решихме да вземем Пуфис и то 90 и кусур бройки. Е, от тогава е кошмар. Дупето все е зачервено. Сменям ги през два часа понякога, мия дупето с топла вода след акане, а понякога и просто при смяна, мажа със судокрем - еми не се оправя това нещо. Може ли да е от памперсите?
Личната каза, че сигурно е от тях. Каза, че ще ми даде някакви мостри на мустела, да пробваме дали ще мине и ако да, да вземем от това кремче, че иначе било скъпо и не се знаело дали ще свърши работа.

Направо в чудо съм се видяла. Ми то сигурно го боли милото Sad Оставям я колкото може повече без памперс да си ритка, и да се проветрява дупето, но ефект няма.  newsm78 newsm78 newsm78

На кой адрес си проверявате болничните?
И на мен преди време ми даваше грешка сумати пъти и се отказах, но сега забравих адреса.

# 546

Mat, има ли едно червено поленце с бяло Х-че срещу което пише Continue to this website (not recommended)?
Ако има такова нещо, кликни върху него и трябва да се отвори сайта  Peace

# 547
  • София
Много ви благодаря на всички за съветите Hug  Значи правилно съм се ориентирала с нощното заспиване, и аз някъде съм чела и от началото създавам "нощна" атмосфера, не го оригвам и аз нощем, легнала кърмя, но...  Досадих с мрънкането, ще ме извините, но няма кой да ме разбере по-добре Tired  

От НОИ и аз съм си получила всичко  Peace

Либи, ние сме на Памперис премиум, новият е наистина много добър , мекичък е, добре попива, по-лесно се слага и е за чувствителни дупета:)

# 548
  • София
Имам един въпрос: след нормално раждане могат ли да се ползват тампони при цикъл? На мен ми дойде онзи ден, но с тия превръзки се чувствам адски дискомфортно.  Tired
Деска, абе ако Алекс не спеше примерно както е Борко (а гледам, че и Крум е със същите симптоми), сигурно и ти щеше да търсиш варианти да имаш някоя друга свободна минутка...пък било то и пред ТВ  Naughty Сега пак мрънка и отивам да го кърмя...барем млъкне и заспи поне за 10 мин  Praynig
Вили, аз когато Алекс е нервен и не спи го слагам на люлката да се люлее сам и да се занимава. Освен това Диди така ме наплаши с това гледане на тв че наистина не смея, ако искаш питай я другия път като се видим да ти разкаже по подробно че това си е в нейната област. И за пореден път казвам че това си е мое решение и никого не искам да убеждавам в него, дори съжалявам вече че го споменах, че като гледам как всички ме нападат.... Моля и да не ме възприемате като някаква глезла, която видиш ли си измисля какви ли не безумни ограничения ей така от кеф.
Освен това Алекс също не спи по цял ден, но е истина че като не спи си гледка спокойно и не реве, тогава му пускам МТВ да слуша музика(той обожава музика).

# 549
Ади, никой не те напада миличка!  Hug Всички искаме най-доброто за децата си. Просто си дискутираме. Нали все за нещо трябва да си говорим  Wink

Според мен информацията, която ни представи е интересна и ако не друго си струва човек поне да се замисли. А вече решенията са нещо индивидуално.  Hug

# 550
Ние първо бяхме на памперс и нямаше проблеми. После не знам защо решихме да вземем Пуфис и то 90 и кусур бройки. Е, от тогава е кошмар. Дупето все е зачервено. Сменям ги през два часа понякога, мия дупето с топла вода след акане, а понякога и просто при смяна, мажа със судокрем - еми не се оправя това нещо. Може ли да е от памперсите?
Личната каза, че сигурно е от тях. Каза, че ще ми даде някакви мостри на мустела, да пробваме дали ще мине и ако да, да вземем от това кремче, че иначе било скъпо и не се знаело дали ще свърши работа.

Направо в чудо съм се видяла. Ми то сигурно го боли милото Sad Оставям я колкото може повече без памперс да си ритка, и да се проветрява дупето, но ефект няма.  newsm78 newsm78 newsm78

И на мен преди време ми даваше грешка сумати пъти и се отказах, но сега забравих адреса.
Нашето дупе също е много зачервено ,но от няколко дни.И ние сме с Пуфис,но още от самото начало,тъка че изключвам подсеченото да е от тях.

# 551

Mat, има ли едно червено поленце с бяло Х-че срещу което пише Continue to this website (not recommended)?
Ако има такова нещо, кликни върху него и трябва да се отвори сайта  Peace
няма такова поле,имаше преди когато влизах за първи път.

# 552

Аз съм супер доволна от Pampers Premium Care. Също пробвах Пуфис, но си купих умишлено само няколко бройки и изобщо не ми харесаха.
Относно зачервяването, малката й беше страшно зачервено след като ни изписаха от болницата, но буквално за един ден се оправи с кремчето за подсичане на Веледа, много съм доволна от него, а съм пробвала и судокрем и крема на мустела и крема бочко. Определено този за мен е най-добрият крем за подсичане (за моето бебе казвам, защото всички са различни), нямала съм никакъв проблем с подсичане. С бочко след едно намазване и пак беше тръгнала да се зачервява и веднага се върнах на него. Но не знам дали някъде има мостри, за да го пробваш първо...Някои хора не го харесват заради миризмата, защото мирише на невен, но на мен ми харесва и даже толкова съм свикнала с него, че всеки друг крем ми мирише смотано... Simple Smile

Болничните се проверяват на сайта на НОИ - www.noi.bg - в полето вдясно има бутон "справки". Трябва ти ПИК код, обаче, който се вади само на място.

# 553
Пропуснах да добавя, че може браузера да разпознае сайта като опасен и това да ви прилича на грешка.. тогава трябва да се кликне върху разрешаване и добавяне на адреса като изключение, не си спомням точно какво излизаше.. I understand the risks беше едното... малко объркан пост стана този....

# 554
Martita, благодаря ти.
Още утре бягам да купя пак памперс, защото вече ми писна. За това кремче - и аз съм много доволна от нещата на Веледа, за това май ще го поръчам. Със сигурност знам, че е от качествената козметика.
Тия Пуфис не знам какво толкова ги хвалят, а и са по-скъпи от Памперс. Сега верно, на външен вид са ги докарали, но като че ли и не попиват толкова добре. Абе не знам, може просто и на Софи да не й понасят, но забелязвам, че дори съвсем малко напишкани дупето е влажно, а с Памперс не беше така.
Колко често миете дупето и как?
Аз я мия на чешмата, много обича. Даже вече и къпането на душа го правим и не плаче.
Онзи ден дето ви писах, че съм се депресирала, че не иска да си вдига хубаво главата като бебетата от снимката с фитнеса и тя милата сякаш за да ми затвори устата, как съм могла да я подценя и на същия ден така се напери, че мама си умря от радост  Heart Eyes
Много добре ни се отразява рехабилитацията. А на едното упражнение, на което е по корем, рехабилитаторката натиска силно крачетата към дупето като идеята е да се изтласка напред. И тя като тръгна напред, мина почти цялата кушетка така, а ние се споглеждаме и се хилим  Joy Рехабилитаторката вика - то още малко ще тръгне да пълзи това дете от яд  Grinning Тъй като тя се ядосва и за това се изтласква толкова силно.

Сега ще пробвам сайта, да видим.
Кода го имам.

Общи условия

Активация на акаунт