НОЕМВРИЙСКА тема 16

• 24 645
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА!   Нашата съфорумка diesel_bebe днес стана мама на Василена.
Васи тежи 2800 гр. Поради силното вълнение подробности все още не са ни казали, но пък казаха, че малката е страхотна кукла!

Да им е живо и здраво бебочето! 

# 691
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МИНЬОН И ДИЗЕЛ–БЕБЕ!!! ДА СА ВИ ЖИВИЧКИ, ЗДРАВИЧКИ И ПОСЛУШНИЧКИ!!! smile3504
Страхотно начало на месеца, голям бум усещам тия дни. Едно хуубаво ми става!!!
Честито и на всички празнуващи, не мога поименно да изреждам, че забравям кой какво, но се радвам за вас, момичета!  bouquet

# 692
Диезел-бебе, да ти е честита малката кукла! Да расте Васи весело и щастливо дете! Бързо възстановяване ти желая и скоро да се похвалиш със снимков материал!  Hug

# 693
  • София
Миньонче и diesel_bebe, Честити ви бебчета! Да са ви живи и здрави, послушни и да папка! На вас бързо възстановяване!

Дари М, Честит Рожден Ден на баткото! Да ви е жив и здрав, с безгрижно детство и грижовен батко!

MMka, Честит Рожден Ден на племеничката ти! Да ви е жива и здрава, безгрижна!

Катенце, водите са прозрачни, поне на мен не ми миришеха. Спокойно, никой няма да ти се смее в болницата. За установяване е хубаво да посиш превръзка, на която слагат някаква течно и се установява дали са водите.ю

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 19:42 от Dori

# 694
Честито на Ива и на Миньон   smile3525 smile3525 smile3525 Здрави и щастливи дечица, а на вас бързо възстановяване!!!!! Миньон, ти официално откри сезона на ноемврийки 2010  hahaha smile3501
Честито и на леля Kölsches Mädel - да е много усмихната и щастлива малката Елена и поздрави на мама, която ми е адашка  newsm51 newsm51 newsm51

Честито на diesel_bebe - да им е жива и здрава Василена и много щастие на цялото семейство  newsm51

На всички празнуващи днес - много усмивки, здраве и щастие   bouquet

# 695
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
diesel_bebe, честит фъстък  Hug да расте живо и здраво, и много да се слушкате   bouquet

Dori, благодаря ти.Преди малко ми казаха, че мога да си направя тест вкъщи като си капна йод на превръзката върху течността и тя щяла да позеленее ако са водите...Не знам дали е много ефективно, но ще пробвам по-късно

# 696
Честити бебоци на diesel_bebe и Миньон!Да са ви живи и здрави,а на вас бързо възстановяване!
Честито и леля Kölsches Mädel,да е жива и здрава малката Елена!Много е хубаво да си леля,аз ще стана за втори път другия месец  Grinning . Честито и на всички с поводи за празнуване  bouquet

# 697
Честита малка госпожица на Дизел бебе   bouquet

# 698
Katencetoo Пробата за изтичане на води се прави с бром-тимол, не с йод. И ако са води трябва да стане зелено.

# 699
Хе-хе, знаех си, че ще имаме още поводи за честитки днес!  newsm68

Честита принцеса на diesel_bebe!  smile3525. На мама бързо възстановяване!

# 700
  • В две мънички очи...
Честита мома на diesel_bebe!  bouquet

# 701
  • София
Катенце, при мен превръзката се оцвети в синкаво след капването на течността върху превръзката  Peace. Виж и док какво ще каже утре. Каквото и да е , късмет  Hug.

# 702
Их, че хубав ден днеска, само поводи за честитки! Супер!!   Party

Diesel_baby, честито и на теб за малката принцезка!! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!!     bouquet

# 703
  • Велико Търново
Diesel_baby Честито! Да ви е жива и здрава принцесата, много радост да ви носи!

Получих си резултатите от изследванията днес, и нова изненада всичко ОК с изключение на един от показателите на урината - завишени кетони. Сега се наливам с вода и след ден, два пак ще си направя тези изследвания. Някоя от вас имала ли е кетони в урината по време на бременността?

# 704
Ми мен никога не са ме изследвали за кетони в урината Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт