Къде в Пловдив??? - 16

• 79 728
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Защо не се снимаш ти? Ще ти остане чудесен спомен от вълнуващ миг? /сещаш са за какво говоря, аз обожавам такива сет-ове/
Аз хич не обичам да се снимам, но такава сесия имам, много сполучлива стана, чак и аз се харесвам Wink

Предложете добър фризьор около ул."Кап. Райчо"?

http://www.tarantela.eu/
Много съм доволна от Роман и всички, на които съм го препоръчала също са останали доволни.
В началото като отвориха салона, моята зълва беше ходила на изсушаване и не остана доволна. Уж и някаква специална маска и беше сложил фризьора.

Възможно е. Аз съм с права коса и ме подстригва така, че мога и без изсушаване да мина и пак ми седи добре косата. Ама си играе Роман по половин час да наглася и да подрязва косъмче по косъмче. Като цяло съм много доволна, затова и го препоръчвам, но пък сигурно не съм и претенциозна, знам ли.

# 346
  • Пловдив
Утре ще има ли нещо за децата в Хеликон или в Хермес?
Къде се намираше новия терариум?

# 347
  • гр.Пловдив

Природонаучния музей - одеве минах оттам
до 23.12 ще е
вход: възрастни - 3лв, ученици - 2лв, деца - 1лв
работно време: до 17:00

дано съм запомнила правилно

# 348
  • Пловдив
За природонаучния е ясно, аз питах за терариум около Гранда някъде.
Споменаваше се за него преди няколко седмици Simple Smile

Аааа, в природонаучния има временно терариум, така ли?
Това вече е ново, мерси Simple Smile

# 349
Утре ще има ли нещо за децата в Хеликон или в Хермес?
Блока зад Гранд. Възрастни 2лв, деца до 7- без, ученици и пенсионери-1.

# 350
  • Пловдив
      На "Капитан Райчо"36, фризьорски салон "Жорж и Софи". И София и Даниела работят страхотно. Клиентка съм им от много години.

# 351

Аз мога да ти препоръчам моята фризьорка- Емилия от салон Елит. Намира се на д-р Владо 4, това  е последната улица вдясно на  Богомил преди кръстовището на стадион Хр. Ботев (идваш от колело на Зоната). Не знам дали ти е и близо и удобно. Тя работи с продукти на Лореал. Ако се интересуваш, пиши на личния, за да ти дам и тел.номер.

подкрепям, добре работи

# 352
Знаете ли дали в Пловдив мога да намеря портфейл "Вранглер"?Преди години съм купувала от центъра,но сега нямам време да обикалям Confused

# 353
Аз мога да ти препоръчам моята фризьорка- Емилия от салон Елит. Намира се на д-р Владо 4, това  е последната улица вдясно на  Богомил преди кръстовището на стадион Хр. Ботев (идваш от колело на Зоната). Не знам дали ти е и близо и удобно. Тя работи с продукти на Лореал. Ако се интересуваш, пиши на личния, за да ти дам и тел.номер.
[/quote]

Може ли на лични да ми дадеш телефона на Емилия?  Praynig  bouquet

# 354
  • Пловдив
От къде мога да купя плетени кошници с дръжка? Намирам само панери, а не ми вършат работа!

# 355
  • Пловдив
Знаете ли дали в Пловдив мога да намеря портфейл "Вранглер"?Преди години съм купувала от центъра,но сега нямам време да обикалям Confused
Вранглер правеше поръчки на ишлеме.Фирмата шиеше в Калояново,но вече не им адават работа и затова още преди години затвориха магазина.Иначе на друго място не съм виждала.

Искам да ви питам,знаете ли в Пловдив китайски магазин  за храни и подправки.В Пикадили има малко гъби но икам и друг вид,а и подправка имаше само в Кауфланд ,но я спряха заради неправилна етикиране.

# 356
Вранглер правеше поръчки на ишлеме.Фирмата шиеше в Калояново,но вече не им адават работа и затова още преди години затвориха магазина.Иначе на друго място не съм виждала.

Искам да ви питам,знаете ли в Пловдив китайски магазин  за храни и подправки.В Пикадили има малко гъби но икам и друг вид,а и подправка имаше само в Кауфланд ,но я спряха заради неправилна етикиране.
Доста китайски сушени и полуфабрикати съм купувала от диетичния до фото Пинк (между стълбите на Каменица и Отец Паисий)

# 357
  • Пловдив
Мерси и там ще потърся-днес не остана време за него

# 358
  • София
От къде мога да купя плетени кошници с дръжка? Намирам само панери, а не ми вършат работа!

Купувала съм от няколко места - едното е на ул. Май до пицария Верди, там, където е Fruit Art, плодовите букети, там имаше най-различни видове и размери, другото е от Баумакс - но само по Великден съм купувала от там, сега на Коледния им базар мисля,че също пускаха. В цветарските магазини също съм виждала с дръжки.

# 359
  • Пловдив
Много благодаря, mamasvetla. Ще проверя на тези места. Аз се надявах да има в Джъмбо, но не.

Общи условия

Активация на акаунт