Къде в Пловдив??? - 16

• 79 970
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Някой ходи ли днес в Хиполенд? Какво е положението? Simple Smile

# 466
  • Пловдив
Някой ходи ли днес в Хиполенд? Какво е положението? Simple Smile

Току що,  посетих този в Мола и напазарих  Mr. Green
Спокойно е, няма блъсканици, чака се малко на касата Peace

# 467
  • Пловдив
момичета,да споделите за добър детски очен лекар  Hug

# 468
  • Пловдив
Д-р Минева в Луксор.

# 469
Д-р Петкова ул. Филип Македонски 26

# 470
Д-р Петкова ул. Филип Македонски 26

newsm10

и ние сме при нея

# 471
Момичета,къде точно е ЛИДЛ в Тракия?Нали него отвориха вчера?

# 472

Срещу Сани комплекса в Тракия, ако идваш от Кауфланд минаваш кръговото кръстовище и ще го видиш от дясно, на булеварда се  пада, там разполагат винаги цирка, където сега е магазина, трябва да са го отворили вчера!  Peace

# 473
Между другото,тази вечер в Лидъл се влизаше за 10 мин,явно наплива след 20ч е по-малко!

# 474
Здравейте. Искам да подаря на съпруга си запалка Zippo, но никъде в Пловдив не успях да открия /вероятно не търся, където трябва/. Моля някой да ми каже от каде да намеря това "чудо неоткривамо". Благодаря предварително Simple Smile

# 475

Срещу Сани комплекса в Тракия, ако идваш от Кауфланд минаваш кръговото кръстовище и ще го видиш от дясно, на булеварда се  пада, там разполагат винаги цирка, където сега е магазина, трябва да са го отворили вчера!  Peace
  bouquet Благодаря!

# 476
Здравейте. Искам да подаря на съпруга си запалка Zippo, но никъде в Пловдив не успях да открия /вероятно не търся, където трябва/. Моля някой да ми каже от каде да намеря това "чудо неоткривамо". Благодаря предварително Simple Smile

Laughing Преди няколко години и аз направих същия подарък от един магазин на самата главна от страната на магазин "Теранова", но по-надолу посока пощата. Продават разни стъкларии. А също има и в Халите на малката главна, на втория етаж.

# 477

Laughing Преди няколко години и аз направих същия подарък от един магазин на самата главна от страната на магазин "Теранова", но по-надолу посока пощата. Продават разни стъкларии. А също има и в Халите на малката главна, на втория етаж.

Благодаря!   bouquet

# 478
  • Пловдив
Момичета този Мики,който обсъждате танцуващият ли е или този, който разказва истории? Някой дали го е купил, да даде отзиви.

# 479
  • Пловдив

Преди години съм купувала от магазин в Новотела, имаше много богат избор, но не съм сигурна дали съществува, другото място,  където продаваха е Бонжура и един магазин за пури, който е на Отец Паисий, до аптека Авеню

Моля споделете заведение, където не се пуши, знам само за Грийн и едната зала на Класика  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт