Къде в Пловдив??? - 16

• 79 683
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
Момичета,къде мога да намеря козметика /гримове и т.н./ на Ревлон,освен в Бонжур-а?  bouquet

# 76
.................

Между другото, някой като че ли беше писал за школа за танци, ръководена - вече не помня - от Месечков или др.негов колега от шоуто по Нова ... може ли пак координати?

http://www.totalsport-bg.com/index.php?lang_id=1&prm=prices& … =prices_mesechkov

В тотал спорт е Месечков, пуснала съм директен линк към цените- 10 посещения за деца- 220лв
С десет посещения, какво става- според мен НИЩО!

# 77
В панаира има и изложба за цветя и храсти, от днес, още "италианската" козметика на кристиано римски:lol: колекционерски изложби+ретро автомобили. Животните са събота и неделя до обед.

# 78
  • Пловдив
Козметика на Ревлон има в аптеката на Гранда Peace

# 79
  • Пловдив
Момичета,къде мога да намеря козметика /гримове и т.н./ на Ревлон,освен в Бонжур-а?  bouquet

Бюти зоната в Мол Пловдив

# 80
.................

Между другото, някой като че ли беше писал за школа за танци, ръководена - вече не помня - от Месечков или др.негов колега от шоуто по Нова ... може ли пак координати?

http://www.totalsport-bg.com/index.php?lang_id=1&prm=prices& … =prices_mesechkov

В тотал спорт е Месечков, пуснала съм директен линк към цените- 10 посещения за деца- 220лв

Благодаря за отговора ... аз питах за себе си, но времето не ме устройва ...  Sad
Някой бил ли е на тае-бо в Тотал спорт?

# 81
  • София / Пловдив
.................

Ауууу, не се майтапи с цените  Crazy особено, ако търсиш постоянни занимания.

# 82
radostche_plovdiv - моят син е 12-годишен, тъй че за тях боулинга беше идеален + джаги+ билярд + лудо тичане из заведението! Наистина е малко тъмничко, защото всичко е на изкуствено осветление, но не повече от Ескалибура/не за залата за РД, а за останалата част/. Всъщност нашия РД беше плануван да е на басейна, но времето беше студено - юни и затова се преместихме долу. За забавления за малки деца не съм се оглеждала, но и това ще стане, че малчото расте  Wink

# 83
  • Пловдив
Айде пак...ако някой е намерил яке/хубаво детско/ не от скъпите-да сподели!
Обиколих Форума,Гранда,Бейбиленд-а и нищо!Само черни,сини,лъскави и мнооого грозни!
Има едно магазинче в Тракия, в новия блок до пощата, Буболечо Мечо се казва. Там все си харесвам разни неща, но понеже не ни е на дневен ред якето и не съм се заглеждала много. Може да видиш и в търговския център на Сани. За това се сещам. Не давам конкретна информация, а идеи за проверка  Peace

# 84
само запис

# 85
Violenza, моите са изцяло от лак, от моя модел имаше изложени едни тъмносиви и навряни между дрехите, като ги попитах ми изкараха от склада черните, така че ако искаш пак се разходи до там, много са гъзарски.  Peace
http://img689.imageshack.us/i/lacoste1.jpg/

# 86
В Акваленд има стая с аниматор за по-малките. Под стълбите се пада. Правят и РД отделно от боулинга. Но нямам спомен какви бяха цените  Embarassed

# 87
мими81,Elfita,благодаря  Hug

# 88
  • Пловдив
Айде пак...ако някой е намерил яке/хубаво детско/ не от скъпите-да сподели!
Обиколих Форума,Гранда,Бейбиленд-а и нищо!Само черни,сини,лъскави и мнооого грозни!
Има едно магазинче в Тракия, в новия блок до пощата, Буболечо Мечо се казва. Там все си харесвам разни неща, но понеже не ни е на дневен ред якето и не съм се заглеждала много. Може да видиш и в търговския център на Сани. За това се сещам. Не давам конкретна информация, а идеи за проверка  Peace

Мерси!Ще отида до този м-н до пощата!
А в Сани ходих,но и там  е същото!

# 89
Момичета, дайте идеи за хелоуин парти. Има ли някъде организирано такова  newsm78 Тази година много ми се иска да заведа първокласника някъде... Благодаря предварително!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт