Къде в Пловдив??? - 16

• 79 961
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
А този магазин на Вапцаров 55 аутлет на Колев и Колев ли е?И още нещо на самия булевард ли е ,днес го търсих но нещо не го намерих къде е?

# 106
Никъде няма табели на КК. Тръгваш по булеварда от кино Тракия към басейн Нептун, от страната на басейна, подминаваш бензиностанцията, една спирка, продължаваш и мисля, че на първото следващо кръстовище до което се стига е мястото. Погледни в дясно, малко по-навътре /на самия булевард/ има магазин Мечо пух, до него са закуски и хранителен магазин, плюс една сергия за зеленчуци. Е та магазин Мечо пух е търсения:)
Успех:)

# 107
Събота, книжарница Хермес - 11:00 часа - Хелоуин парти с аниматори от Тон Бонбон.

# 108
И аз да кажа за Аквапарк: в залата за боулинг, където се празнува с по-големите деца се пуши! Аз съм ходила един път, имаше няколко човека, които ме удушиха направо,според мен за деца хич не става! Ноо това си е мое мнение, много хора правят компромиси с децата си и цигарите-ЗА СЪЖАЛНИЕ!

Уаау, направо ми затвърди мнението, че за по-малки деца (тригодишни) не е подходящото място ... особено и щом се пуши и няма добра аспирация ... ужас! 
Mia Mia, а тези, които са пушили на вашата маса ли бяха или просто посетители извън рождения ден?
Сега да видим как да откажем дипломатично! newsm78

# 109
Събота, книжарница Хермес - 11:00 часа - Хелоуин парти с аниматори от Тон Бонбон.

Каспър, за тригодишни деца ще става ли ... да не са много страшни аниматорите ...  Laughing

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 08:54 от radostche_plovdiv

# 110
Radostche, навсякъде в заведението където е боулинга се пушеше. Ние бяхме 3 майки и бяхме оставили децата в детския център /който е в отделна стая, където не се пуши, но се вижда от боулинга-разделено е със стъкло/. Та децата ни поне бяха на бездимие, но от съседната маса до нас например не спряха да бълват дим,по едно време си взех кафето и се преместих при децата...представи си. Просто боулинга си е предвиден за възрастни, а и нали в Бг особено се "спазва" зоната на непушачите...

# 111

Каспър, за тригодишни деца ще става ли ... да не са много страшни аниматорите ...  Laughing

Взе ми думите от устата Laughing

# 112
Radostche, навсякъде в заведението където е боулинга се пушеше. Ние бяхме 3 майки и бяхме оставили децата в детския център /който е в отделна стая, където не се пуши, но се вижда от боулинга-разделено е със стъкло/. Та децата ни поне бяха на бездимие, но от съседната маса до нас например не спряха да бълват дим,по едно време си взех кафето и се преместих при децата...представи си. Просто боулинга си е предвиден за възрастни, а и нали в Бг особено се "спазва" зоната на непушачите...

Въпросът е, че май рождения ден ще е в района на боулинга ... едва ли децата ще се в детския кът ... все пак повечето са над 7 год ... А и ще сме там след 17ч. което предполага и присъствието на други хора, решили да посетят боулинга ... Всъщност не знам дали е много посещавано това място?

# 113
Хелоуин парти не става за тригодишни, тоест става за моите примерно, които са малки изродчета, бебето на 8 месеца, баткото си слага ужасна грозна страшна маска и с най-сладкото гласче започва "къде е бате?, къде е бате, моето момиче?" и онази се киска и скача от радост. така че за нея хелоуин парти е голям купон, не съм сигурна за другите обаче.

# 114
Хубави гумени ботушки има и в Дайхман.
Дървени масички и столчета с много добро качество има в магазина за дървени играчки в Капана срещу клуб Мармалад. Магазина е представителен на една пазарджишка фирма и цените са много добри. Ние купихме на Никола черна И бяла дъска (2в1) от там за 35лв и сме много доволни.

# 115
Хелоуин парти не става за тригодишни, тоест става за моите примерно, които са малки изродчета, бебето на 8 месеца, баткото си слага ужасна грозна страшна маска и с най-сладкото гласче започва "къде е бате?, къде е бате, моето момиче?" и онази се киска и скача от радост. така че за нея хелоуин парти е голям купон, не съм сигурна за другите обаче.

Благодаря, явно ще го пропуснем ... ние сме много смели ама като ги гледаме тези страшните на филмче ... обаче ако са живи хора с костюми и маски ....мммм, не знам.

Между другото откъде в Пловдив могат да се купят шапки и др. хелоунски пособия?

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 10:57 от radostche_plovdiv

# 116

Между другото откъде в Пловдив могат да се купят шапки и др. хелоунски пособия?

В Джъмбо има доста неща за Хелоуин. Отделно съм чувала, че в Ла Фиеста има карнавални костюми, но не съм ходила.

# 117
  • Пловдив
Здравейте момичета, да знаете някъде да точат ножици, спомням си,  че имаше на автогара Родопи, до Била, дали още стои там точилара или се е преместил и има ли и в някой друг квартал? Благодаря! Flutter

# 118
  • Пловдив

Срещу хотел "България" ли?

# 119
  • Пловдив
Здравейте момичета, да знаете някъде да точат ножици, спомням си,  че имаше на автогара Родопи, до Била, дали още стои там точилара или се е преместил и има ли и в някой друг квартал? Благодаря! Flutter
Там си е все още.
Дървена маса и табуретки (поне на мен ми харесаха) гледах в Карфур.

Общи условия

Активация на акаунт