Къде в Пловдив??? - 16

• 79 913
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
  • Plovdiv
Търся калъфи за диван или кувертюра  ooooh!

# 121
Отделно съм чувала, че в Ла Фиеста има карнавални костюми, но не съм ходила.
Аз пък съм ходила Simple Smile Винаги съм за многократната употреба ако може. Но в случая това не е толкоз от значение и е предмет на друга тема. По-важното е, че костюмите които се предлагат в Ла Фиеста и онзи преди Тунела са по-издържливи от тези на Джъмбо. Освен това има по-богат избор. Лично мнение! Напатила съм си от боклуците на Джъмбо Confused

И като отворихме тема за многократната употреба, някоя от вас ползва ли автомат за вода с галони в къщи? Интересува ме коя фирма доставя до дома? Освен минерална, имат ли и изворна (за бебо)?

# 122
  • Пловдив
Търся калъфи за диван или кувертюра  ooooh!

Срещу халите имаше един магазин , но дали още е там  newsm78

# 123
Да ви следя.

# 124
Radostche, навсякъде в заведението където е боулинга се пушеше. Ние бяхме 3 майки и бяхме оставили децата в детския център /който е в отделна стая, където не се пуши, но се вижда от боулинга-разделено е със стъкло/. Та децата ни поне бяха на бездимие, но от съседната маса до нас например не спряха да бълват дим,по едно време си взех кафето и се преместих при децата...представи си. Просто боулинга си е предвиден за възрастни, а и нали в Бг особено се "спазва" зоната на непушачите...

Въпросът е, че май рождения ден ще е в района на боулинга ... едва ли децата ще се в детския кът ... все пак повечето са над 7 год ... А и ще сме там след 17ч. което предполага и присъствието на други хора, решили да посетят боулинга ... Всъщност не знам дали е много посещавано това място?

Ами аз не съм ходила кой знае колко-по разбираеми причини, но когато съм ходила винаги е имало някакви хора и винаги ми е правил впечатление дима. Кой знае-може вие да имате късмет и да няма пушачи.

# 125

И като отворихме тема за многократната употреба, някоя от вас ползва ли автомат за вода с галони в къщи? Интересува ме коя фирма доставя до дома? Освен минерална, имат ли и изворна (за бебо)?
На тези пластмасата не беше ли от гадната? Ние вкъщи ползваме Брита. Peace

# 126
  • Пловдив
Вода от галони ползваме,но точно как се казва фирмата незная-ще питам мъжа ми.Аз имам телефон и на него поръчвам.Не са дистрибутори на Девин,но имат изворна вода-Кристал.също така ни носят и Велинград,Хисар и още някаква....ако искаш ще пусна тел на лични да ги питаш точно за какво става въпрос.

# 127

Между другото откъде в Пловдив могат да се купят шапки и др. хелоунски пособия?

В Джъмбо има доста неща за Хелоуин. Отделно съм чувала, че в Ла Фиеста има карнавални костюми, но не съм ходила.
В ''Магията на подаръците'' на Антим І(преди ''101 балона'').И са евтини.

# 128
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
 и аз тук!

# 129
Още малко да изпусна темичката! ooooh!

# 130
Вода от галони ползваме,но точно как се казва фирмата незная-ще питам мъжа ми.Аз имам телефон и на него поръчвам.Не са дистрибутори на Девин,но имат изворна вода-Кристал.също така ни носят и Велинград,Хисар и още някаква....ако искаш ще пусна тел на лични да ги питаш точно за какво става въпрос.

да, тази фирма е на мой приятел, само че забравих името й в момента.
в градината на детето ми са дали апарат и от там зареждат, в моите центрове имаше машини и са винаги точни. най-важното водата е с гарантирано качество.
ааа, сетих се името на фирмата - икон

# 131
Някой знае ли хубава, добре заредена дрогерия?  Flutter

П.П. Само да не е в Тракия, че там изобщо не се оправям...  Rolling Eyes

# 132
Благодаря ви, момичета! Ще съм ви много благодарна ако ми дадете и техен телефон на лични.  Praynig
Жени, пластмасата на галоните е PET, но мисълта ми е, че не изхвърляш през 2-3 дена такива бутилки, а все пак се използват многократно. Бритата принципно е добра идея, но ние сме имали и не останахме доволни. Като се видим някой път ще те питам за твоята Peace

# 133
Кажете , моля , новите международни паспорти само на " Радецки" ли ги правят ? Става въпрос за обикновенна поръчка , не експресна. Или пак си е по местоживеене , както беше преди - в съответното МВР ? И как е с опашките в момента ( ако някой знае )?

# 134
Някоя от вас знае ли къде точно ще се намира Кауфланд в Кючука?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт