Къде в Пловдив??? - 16

• 79 862
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Момичета, къде да търся гумени ботуши - за момиче, 25-26 номер? Където открих все започва номерацията от 30-ти  Thinking

# 151
  • София / Пловдив
Момичета, къде да търся гумени ботуши - за момиче, 25-26 номер? Където открих все започва номерацията от 30-ти  Thinking

В Мечо Пух няма ли?

Вчера бяхме там, отидохме си идеята за боти за дребната, но си тръгнахме с пролетни обувки  Crazy мноооого ги харесах, на добра цена, маааалко по - големички са ни и се надявам да сме уцелили.

# 152
  • Пловдив
Търся калъфи за диван или кувертюра  ooooh!
На пешеходния мост има фирмен магазин. Виждала съм изложени дамаски на фотьоили, сигурно имат и за дивани. Едни такива лъскави.... кичозни, но може би шият и нещо по-добро.

# 153
Кажете , моля , новите международни паспорти само на " Радецки" ли ги правят ? Става въпрос за обикновенна поръчка , не експресна. Или пак си е по местоживеене , както беше преди - в съответното МВР ? И как е с опашките в момента ( ако някой знае )?
И аз се интересувам от същия въпрос
По местоживеене, на Волга правят само бързи и експреси, но им е наредено да приемат и обикновени. Миналата седмица опашката не беше голяма.

вчера, събота бях да си вадя паспорт, минах точно за 20 мин. Имаше една 8 човека. В събота работа от 9 до 15 часа. А писаха, че от ноември ще работят и в неделя със същото работно време 9-15 часа

# 154
  • Пловдив

Има ли някъде преоценени дамаски за мебели  newsm78
Къде мога да намеря евтина дамаска ?

# 155
Можете ли да ми препоръчате добра шивачка, за ушиване на рокли? Ако може да е в района на Кичука и да не работи много скъпо. Става въпрос за обикновени рокли за офиса, не нещо официално.
И аз бях чула, че ще се строи Кауфланд в квартала. Радвам се, че е истина и че ще ми е на много удобно място.

# 156
  • Пловдив
Някой някъде назад беше споменал за някакъв терариум нов, но не откривам къде е  newsm78 Къде се намира и работи ли в неделя?

# 157

Аз взех точно този размер от Мечо пух за 15 лв, преди около 2 седмици.

# 158
Благодаря на всичики за инфото    bouquet

Терариум, доколкото си спомням в блока зад  Гранда ( този с книжарниците ).

# 159
  • Пловдив
Терариума е в блока зад Гранд-след книжарниците/към училището/,вчера го посетихме-на дребчовците им беше интересно.Видяхме змии,паяци  Shocked чинчили,мишки,скорпион,игуана,кегон ит.н.Билетчето е 2 лв.за възрастни и 1лв за дете над7год.

# 160
  • Пловдив
Някой знае ли къде в Пловдив, по възможност около центъра, има сладкарница или нещо подобно където правят хубави еклери, от тези пухкавите с яйчния крем? Simple Smile

# 161
От Т- маркет в София ни пратиха много сладки розовки, 25 номер за 12-13лв. Предполагам, че и тук ще ги има, но не знам къде точно им е магазина.

# 162
Някой знае ли къде в Пловдив, по възможност около центъра, има сладкарница или нещо подобно където правят хубави еклери, от тези пухкавите с яйчния крем? Simple Smile
Еклерите на бътерфлай са най-добрите
имат и големи и мини
цената им е каквато трябва да бъде, 2 лв големия, 0,60 лв малкия, но пък са наистина много хубави

# 163
  • Пловдив
От Т- маркет в София ни пратиха много сладки розовки, 25 номер за 12-13лв. Предполагам, че и тук ще ги има, но не знам къде точно им е магазина.

до ресторант стадиона е или точно срещу втора поликлиника-няма как да не се види

# 164
  • Пловдив
Еклерите на бътерфлай са най-добрите
имат и големи и мини
цената им е каквато трябва да бъде, 2 лв големия, 0,60 лв малкия, но пък са наистина много хубави

Ами аз преди няколко дена ядох там, от големите, но вътре не бяха с яйчения крем, а с някакъв шоколадов и останах с впечатлението, че ги правят само такива..

Общи условия

Активация на акаунт