Къде в Пловдив??? - 16

• 79 070
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
ААА,на мястото на дограмата!

# 241
  • Пловдив
ААА,на мястото на дограмата!

До дограмата... Wink

# 242
Аха,оки!  bouquet

# 243
А от каква възраст на детето се обръщате към логопед? Моя батко има дребен говорен проблем, но все си мисля да не го закачам още, че ще се оправи от самосебе си  Thinking

Какво се случва със Сани в Гранда? Струва ми се, че съвсем скоро ще затвори. Знаете ли нещо?

# 244
Ами,доколкото знам,май дължат много пари на фирми-доставчици,и са пред фалит,че много се изхвърлиха,с този хотел в Асеновград!

# 245
  • Пловдив
Ами,доколкото знам,май дължат много пари на фирми-доставчици,и са пред фалит,че много се изхвърлиха,с този хотел в Асеновград!

аз знам същото
просто шефа не подра момента да се разпростира по този начин

# 246
  • София / Пловдив
А от каква възраст на детето се обръщате към логопед? Моя батко има дребен говорен проблем, но все си мисля да не го закачам още, че ще се оправи от самосебе си  Thinking

....

Зависи за какъв проблем става дума? За някои неща се чака до три годинки, за други до пет, зависи...
Искаш ли координати на добър логопед? Поне да се консултираш, за да си спокойна.

# 247
  • Пловдив
А от каква възраст на детето се обръщате към логопед?

Логопедката ни в училище казва след 5 години.

# 248

Според мен възрастта зависи от проблема на детето, ако на 3 и половина казва едва 5 думи примерно, не мисля, че чакането до 5 годишна възраст ще му помогне тогава!  Peace

# 249
Според мен възрастта зависи от проблема на детето, ако на 3 и половина казва едва 5 думи примерно, не мисля, че чакането до 5 годишна възраст ще му помогне тогава!  Peace
Ясно, то с всичко е така. Нашия проблем наистина е малък - не може да изговаря хубаво шимните звуци, най-вече "ш". bim_bam, ще ми бъде от полза ако споделиш координатите на добър специалист. Нищо не пречи да питам аз.
А за Сани, картинката вътре е все едно остават броени дни до затварянето - половината витрини са абсолютно празни, на останалите има по един продукт и назад нищо

# 250
  • София / Пловдив
Вася Вергова - логопед 0885 77 88 79
Кабинетът й е в хотел "Его" до Четвъртък пазара.
Стархотна е и има невероятен подход към децата.

# 251
това е така от 2000 година
хората си говорят, човекът си действа
ако нещо не работи в гранда, това е зарадда си гениалното управление  там - това на пъпа на града да не можеш се оправиш, колко зле трябва да си, не знам

като педагог със сигурност знаеш, че това зависи от проблема и не може да се сложи обща граница
често грешеката да не обърнеш към специалист навреме се плаща дълго и болезнено
васи вергова е страхотен логопед - моето момче няма кой да го води сега, но той продължава да си пита за "моята логопедка" - наистина много я херасва. невъзможно е да не я харесваш нея.

# 252
  • Пловдив
Санито в Тракия е на същия хал-по едно нещо от вид наредено и назад празно или празни рафтове.

# 253
там кауфланд ги мори
който мисли, че е лесно - да заповяда

# 254
ако нещо не работи в гранда, това е зарадда си гениалното управление  там...
Абсолютно си права Peace

Общи условия

Активация на акаунт