Къде в Пловдив??? - 16

• 79 042
  • 763
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
А сега като отворят и новия Лидъл...ще стане интересно!

# 256
там кауфланд ги мори
който мисли, че е лесно - да заповяда
В центъра няма кой да ги мори, защото са единствения по-голям магазин и щандовете пак са празни. Така си седят от 4-5 месеца. Да вземат да го затворят и да направят друг магазин, че ми омръзна да гледам празни рафтове и да няма продукта, който ти трябва..

# 257
Санито в Тракия е на същия хал-по едно нещо от вид наредено и назад празно или празни рафтове.
Същото е и с Трокадеро маркет в Кичука....празни рафтове, като пред затваряне, някои знае ли нещо дали ще го затворят?

# 258
  • Пловдив
До колкото подочух Пикадили са изкупили Трокадеро-тата  Wink

# 259
Здравейте,
търся координати на добри тапицери в Пловдив или на фирма,която може да ми изпере меката мебел. Координатите може и на лични.
Благодаря!

# 260
Не мога да си представя, как Кауфланд може да е конкуренция на който и да било магазин. Ненавиждам го!
Очаквам от Лидъл подобно изпълнение, аман от чипнярски магазини. Пикадили по едно време държеше фронта, но и те взеха да сдават багажа, от към качество, а за цени да не говорим направо се уливат. Май Метро си остава най- добре, но пък не винаги има от нещата които ми трябват. А Сани-тата и двете са просто леш (в Тракия и Гранда), не ще да е само от бъгавото управление на Гранда, аз бях редовна в Тракийското но от половин година не съм стъпала там. Вериги, вериги, само точки за тенджери предлагат, такова бездарно управление, та няма на къде просто!

# 261
Здравейте момичета!!! Почетох част от темата ви, но не можах да видя каквото ми трябва. Можете ли да ми кажете къде в Пловдив има аутлет, спортен аутлет или по-големи магазини от типа "маркови преоценени" ?  Преди бях попадала на подобна тема във форума, но сега не мога да я открия и затова ви пиша на вас Simple Smile мерси предварително   Hug

# 262
А от каква възраст на детето се обръщате към логопед? Моя батко има дребен говорен проблем, но все си мисля да не го закачам още, че ще се оправи от самосебе си  Thinking
След 5 г.,до тогава му говорИ правилно ,може да се оправи сам Simple Smile

# 263
Благодаря ти, Трапезица Hug Мисля все пак да се консултирам със Вергова

# 264
За логопед-препоръчвам Петя Христева от "Мечо пух"/зад Хотел "Марица" беше/-синът ми на 3 години не казваше и думичка,но,след малко посещения,взе че се отприщи да говори и сега устата му не можем да затворим/с него работеше и Ани Стоянова,незная дали още работи там/.Бах очарована от отношението и подхода към детето ми/пък той си е от трудно концентриращите се/.........имат и психолог,доколкото знам,............само дето малко скъпичко ни идваше...Иначе,ако става въпрос за дете,което посещава държавно учебно заведение/ДГ или училище/,може да се потърси помощ и от Ресурсен център-намира се  до училището за деца с увреден слух.
А,за "Лидл" мога да Ви кажа,че  ще работят по техните си стандарти-добро качество,ниски цени и любезно обслужване/поне   засега на това държат/,дано да си спазят обещанията....и дано да е приложимо при нашите условия.Откриването на магазина в Тракия ще е  скоро....

# 265
  • София / Пловдив
За логопед-препоръчвам Петя Христева от "Мечо пух"/зад Хотел "Марица" беше/-синът ми на 3 години не казваше и думичка,но,след малко посещения,взе че се отприщи да говори и сега устата му не можем да затворим/с него работеше и Ани Стоянова,
.....

Ани Стоянова и Вася Вергова сега работят заедно, но не в "Мечо Пух". Аз лично НЕ препоръчвам Петя Христева. Да, добра е за отделни проблеми, но желанието да смъкнеш 100 кожи от родителите, като ги стресираш максимално, просто ми е непонятно...

# 266
Ами,на мен инфото и впечатленията са ми от година и повече назад,та може и да не са актуални ....Да,вярно е,че беше скъпичко,но поне при нас се реши проблема...и вече е забравен....А,за Ани Стоянова мога само суперлативи да  споделя-невероятен подход имаше това момиче.... Peace

# 267
  • Пловдив
ДЕТСКИ ТЕРАПЕВТИЧЕН ЦЕНТЪР

http://terapevtichencentar.webnode.com/about-us/

Нямам преки наблюдения обаче, нека ако някой го е посещавал да сподели  Simple Smile

# 268
  • Пловдив
Мога да кажа само хубави неща за център "Слънчице".Детето ми няма точно логопедичен промлем и не знам с кой точно логопед работят, но от специалните педагози съм много доволна.
Не отлагайте решението на проблема.Съжалявам, че толкова дълго слушах приказки от рода "Той е момче,те проговарят по-късно" или "ще се оправи от самосебе си" и им вярвах.Още повече, че вашият проблем е разрешим, просто на детето му трябва помощ.

# 269
Под нашата кооперация има кабинет логопед и психолог на ул. Полк. Сава Муткуров 81
Ако някой го е посещавал може да даде отзиви, не знам имена и телефони понеже няма никаква табела, но се посещава от много деца явно не им е нужна реклама. Ако искаш ще взема някакви координати.

Общи условия

Активация на акаунт