Къде в Пловдив??? - 16

• 79 042
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
Не отлагайте решението на проблема.Съжалявам, че толкова дълго слушах приказки от рода "Той е момче,те проговарят по-късно" или "ще се оправи от самосебе си" и им вярвах.Още повече, че вашият проблем е разрешим, просто на детето му трябва помощ.

Тъй де, за това говоря и аз.
Пет години при нас се оказаха безвъзвратно късно и мъкнахме проблема години наред под "вещото ръководство" на светило споменато и тук.
Вася Вергова е моят човек и това е.
Следете юздичка на езичето при бебета също. На моята малка трътка тези дни ще й я цепват, за да се опитаме да си спестим логопеда на по-късен етап.

# 271
  • Пловдив
някой да е виждала такава преса за чесън или подобна

също от къде си купувате български чесън,а не гаден китайски

# 272
много хубава си взимаш от магазина на солинген
моята е от стъклен свят в софия

# 273
  • Пловдив
Помолиха ме да пусна следното съобщение:

Вчера в района на Евмолпия е намерено бяло мъжко куче порода самоед.

За повече инфо ми пишете на ЛС.

# 274
  • Пловдив
Къде се намира магазина за български обувки ФЛАВИЯ?

# 275
  • Пловдив
ивка,имат фирмен магазин на фабриката
и на иван вазов-почти срещу музикалното училище

ти и преди питаше за този на фабриката,но не знам как да ти обясня-в общи линии трябва да стигнеш до басейн Нептун,но не знам какъв градски транспорт води

# 276
  • Пловдив

ти и преди питаше за този на фабриката,но не знам как да ти обясня-в общи линии трябва да стигнеш до басейн Нептун,но не знам какъв градски транспорт води

Ще видя за този на Ив.Вазов  Peace   bouquet А обувки на Кариока къде има в Пловдив ?

# 277
Момичета, препоръчайте ми от къде да купя качествени ботуши за дете на 1,5 г. Прочетох темата за ботушите, но в Еко няма да зареждат бебешки, а през интернет не ми се рискува да поръчвам, защото за първи път ще купувам ботуши за малката.
Прекарваме много време навън , независимо от дъжд, сняг и т.н, така че ми трябват наистина качествени ботуши.
Днес гледах хубави в Геокс, но тази дишаща подметка ме притеснява.

# 278

Ще видя за този на Ив.Вазов  Peace   bouquet А обувки на Кариока къде има в Пловдив ?
Най-много модели накуп съм виждала в едно от магазинчетата за обувки на Младежка - половината магазин беше Кариоки  Peace

# 279
  • Пловдив

Най-много модели накуп съм виждала в едно от магазинчетата за обувки на Младежка - половината магазин беше Кариоки  Peace

Мерси   bouquet

# 280
няма какво да те притеснява дишащата подметка на джиокс
и аз и детето имаме такива и винаги сме сухи

# 281
И аз си го помислих, защото са много качествени обувки все пак. Но есента точно тук обсъждахме този проблем с подметките им и коментарите бяха, че не са подходящи за мокро време.
Ако не открия нещо друго ще опитам, защото много ми харесаха.

# 282
Аз съм заклет почитател на Geox, моите, на детето и на мъжа ми обувки на 90% са от там. И никога, ама никога не сме имали оплакване. До скоро, когато на мъжа ми едни велурени обувки, нови, обути случайно в големия дъжд, пропуснаха откъм подметката. Което води мисълта, че обувки, които не са за мокро, може и да пропускат, но то и няма логика да си с велур в дъжда. Иначе зимните ни ботуши са бетон отвсякъде, последните детето ги носи сезон и половина и сега близко момче продължава с тях, ами не са мръднали. Друг е въпросът, че откъм дамски модели са много зле в последните години.

# 283
Спешно ми трябва добър алерголог. В белия списък има две имена Бакалова и Маркова, но тези дни чувам различни мнения и съм в чуденка къде да закарам малката утре

# 284
Момичета,казаха ми,че имало спортен магазин до Новотел Пловдив,някоя от вас да го е посещавала,малко инфо да даде!А,да и да споделя една радостна за мен новина-В Търговски център Сани,вече има сладкарница,с торти на Неделя! smile3508  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт