Къде в Пловдив??? - 16

• 79 954
  • 763
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
       Това са му телефоните - 032/660883 и 0888/523185. Но какво му е работното време съм забравила.

# 391
Рами Хазбун работи с часове...от 9 часа по принцип е в кабинета...някъде до 18...работи само мобилния 0888/523185...другия е невалиден.

# 392
Момичета, моля да ми препоръчате жена, която лее куршум за уплах?
Благодаря предварително!

Никой ли не е ходил да му леят куршум?  Rolling Eyes

# 393
  • до Пловдив
Благодаря предварително!

аз преди година ходихме при една жена в катуница ако искаш пиши на лс

# 394
Благодаря предварително!

Ние скоро водихме децата точно до ресторант Атали в Кичука-където ти беше писал някой малко по-напред.
Не помня обаче улицата как беше точно:(
Ако мога с нещо да помогна...
Аз съм доволна от баенето!

# 395
За леенето на куршум и аз съм доволна от Себахат, пиша тел. на лични.  Peace

# 396
  • Пловдив
Къде в Пловдив...продават козметиката на фирма "Христина"???Българска,натурална и много похвалена ми,но...не мога да ги открия тук!Ако някой е виждал...Имат и сайт,но тук нямат фирмен магазин!
 Peace

# 397
  • Пловдив
Момичета, някой знае ли дали в Джъмбо има стикери за стена? Трябват ми с детски мотиви. Ако някой е виждал и другаде, ще се радвам да сподели.  Hug

# 398
Момичета, някой знае ли дали в Джъмбо има стикери за стена? Трябват ми с детски мотиви. Ако някой е виждал и другаде, ще се радвам да сподели.  Hug
Има в Джъмбо. Като влезеш най-ляво и в дъното  Peace

# 399
Момичета, два върпоса:

-къде мога да купя изкуствен червен велур
-къде в Тракия или около Вис Виталис на 6ти септември има нотариус, контакти?

Благодаря!

Аз да се цитирам, че нямам отговори нещо:)))

# 400
Освен,че има в Джъмбо стикери,са и най-евтините в града!  bouquet

# 401
  • Пловдив
За леенето на куршум и аз съм доволна от Себахат, пиша тел. на лични.  Peace

Там съм ходила и аз, това е жената която е до ресторант Атали в Кичука, наистина върши работа.
Ходила съм и в Катуница, но не помня името на жената, ако все пак решиш да ходиш до там, пиши ми налични, ще питам майка ми тя със сигурност помни името, а като отидеш в Катуница, всички я знаят.

# 402
  • София / Пловдив
......
Ходила съм и в Катуница, но не помня името на жената, ако все пак решиш да ходиш до там, пиши ми налични, ще питам майка ми тя със сигурност помни името, а като отидеш в Катуница, всички я знаят.

Цецка се казва. Имам тел., но не знам дали е актуален: 0311 72787

# 403
Здравейте.
Знае ли някой от къде да купя къща барби на сносна цена?Това е желаният ни коледен подарък,за това помагайте. 

# 404
Ооох, а някой да е виждал аксесоари, раничка или нещо друго с прекрасните образи на Джонас брадърс? Разбирате, че това е новата вълна у нас и мечтан подарък за Коледа ... Странно съчетание е това - все още неугасналата вяра в дядо Коледа и странното зачервяване на бузките при споменаването на единия от братята Джонас /не ме карайте да кажа кой/ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт