Къде в Пловдив??? - 16

• 79 841
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
  • Асеновград
Благодаря ви момичета
сладката мими, а откъде я купи. Читава ли е играчката?
Ханна, моята щерка е на 3 и много обича да рисува, та за нас ще е забавна.

Купих е от един детски магазин в Асеновград.Според мен е читава пък и за тези пари, като знам колко бързо им минава мерака на днешните деца за всичко....
Оставила съм е в офиса, но ако искаш утре  ще снимам и вечерта ще кача снимки.

# 376
къде мога да си направя снимка на зъба в района на каменица и колко би ми струвало

# 377
Гранда

# 378
  • plovdiv
къде мога да си направя снимка на зъба в района на каменица и колко би ми струвало
Отстрани на Гранда има рентген, снимка на 1 зъб е 5лв Peace

# 379
Момичета, а с какъв  препарат (как) чистите яките на ризите .... там на сгъвката имам предвид ?

# 380
  • Пловдив
Момичета, а с какъв  препарат (как) чистите яките на ризите .... там на сгъвката имам предвид ?

Вениш-мокря яката /и ръкавите,където са ръкавелите,ако има нужда/,слагам Вениш,оставям да престои и тогава в пералнята

но и препарат за петна трябва да свърши работа

# 381
  • Пловдив
Някой ходил ли е скоро до Джъбмо, интересува ме дали са заредили коледните неща ?

# 382
Някой ходил ли е скоро до Джъбмо, интересува ме дали са заредили коледните неща ?
заредили са абсолютно всичко коледно

# 383
  • Пловдив
заредили са абсолютно всичко коледно

Благодаря ти Поля  bouquet  утре съм там  smile3508

# 384
Момичета, моля да ми препоръчате жена, която лее куршум за уплах?
Благодаря предварително!

# 385
Момичета, два върпоса:

-къде мога да купя изкуствен червен велур
-къде в Тракия или около Вис Виталис на 6ти септември има нотариус, контакти?

Благодаря!

# 386
Преди малко видях в Кауфланд ( Тракия) кошници с дръжка - два размера и бяха намалени   Peace

Аз видях в Баумакс, доста едра плетка:)

# 387
за яките на ризите-има един немски сапун за петна "kappus" (стува около 2лв) или"popular" (0.50лв индонезийски),мокря,натърквам със сапунчето и в пералнята.
За леенето на куршум-в кичука,до ресторант "Атали" има една жена(Себихат мисля се казваше).Водила съм малкия там,беше много мила и май помогна,ако не си въобразявам.Поне позна от какво е уплашен.

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 11:12 от geriblag

# 388
  • Пловдив
Здравейте, искам да ви попитам дали някой знае откъде мога да поръчам да ми приготвят малко печено прасенце? Ще се радвам ако някой сподели, ако е чувал или е ползвал такава услуга скоро и горе-долу колко излиза цената за килограм? Ровя се из фирмите за кетъринг, но никъде не пише за нещо подобно Sad

# 389
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже телефона на д-р Хазбун - ортопеда
и знаете ли с какво работно време е   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт