Къде в Пловдив??? - 16

• 79 856
  • 763
  •   2
Отговори
# 360
Преди малко видях в Кауфланд ( Тракия) кошници с дръжка - два размера и бяха намалени   Peace

# 361
  • Хасково
А някой знае ли къде се провеждат курсове по сладкарсто? newsm03

# 362
Закъснял запис  Laughing

# 363
  • Пловдив
Аз мога да ти препоръчам моята фризьорка- Емилия от салон Елит. Намира се на д-р Владо 4, това  е последната улица вдясно на  Богомил преди кръстовището на стадион Хр. Ботев (идваш от колело на Зоната). Не знам дали ти е и близо и удобно. Тя работи с продукти на Лореал. Ако се интересуваш, пиши на личния, за да ти дам и тел.номер.

Може ли на лични да ми дадеш телефона на Емилия?  Praynig  bouquet
[/quote]

mizinya, изпратих ти го на лични.

# 364
  • Пловдив
Някой да е виждал в Пловдив прах за пране на Бамбино Мио?   bouquet

# 365
  • Пловдив

В магазин "Касида":

http://www.kasida.bg/bambino-mio-preparat-za-peleni-mio-fresh-1-kg-368-6543.html

# 366
  • Пловдив

В магазин "Касида":

http://www.kasida.bg/bambino-mio-preparat-za-peleni-mio-fresh-1-kg-368-6543.html

мерси   bouquet

# 367
По Дисни канала рекламират една калинка, която рисува. Някой срещал ли е такова чудо по магазините, че малката вече я поръча на Дядо Коледа.

# 368
  • plovdiv
По Дисни канала рекламират една калинка, която рисува. Някой срещал ли е такова чудо по магазините, че малката вече я поръча на Дядо Коледа.
В Хиполенд я видях Peace

# 369
  • Пловдив
В магазин "Немо", на ул. Младежка до Бейбиленда я има. Около 35 лв. май беше.

# 370
И в магазина с играчки в Маркет Център я имаше.

# 371
  • Асеновград

Аз вчера купих Нелицензираната играчка, която не е калинка а лилава пчеличка и изпълнява същите функций, струва 13лв.

# 372
  • Пловдив
Откъде? Simple Smile
Дали ще е забавна за 3 годишно дете?

# 373
Благодаря ви момичета
сладката мими, а откъде я купи. Читава ли е играчката?
Ханна, моята щерка е на 3 и много обича да рисува, та за нас ще е забавна.

# 374
В този магазин в Маркет центъра имаше 2 вида. Явно едното е било пчеличка, но не запомних цените. Помня, че тази от рекламата беше в по-голяма кутия и просто реших, че има 2 варианта на играчката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт