Къде в Пловдив??? - 16

• 79 948
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Добро утро!
Имам малко спешен въпрос - препоръчайте ми телевизионен техник. Че тъпия телевизор припка и изгуби картина тази сутрин. А не знаем къде да го носим или кого да викаме.
Благодаря предварително.

# 496
Някой да знае място, където мога да си поръчам нови кожени дръжки за чанта? Кожар или нещо такова, не знам и аз...  Rolling Eyes  
Много ми е спешно, че с тази чанта ходя на университета, а я купих съвсем наскоро, ама пак боклук съм улучила  Crossing Arms, не ми се иска да я хвърлям заради нещо, което може да се поправи.  Whistling

# 497
  • Пловдив
Здравейте!
Имам нужда от малко помощ - не съм от Пловдив.

Тук има адреси на аутлети в Пловдив, но е малко стара информацията.

http://www.pudriera.bg/statia/Saveti/Kade_sa_outlet_magazinite-386.html

Можете ли да ми кажете, актуални ли са тези адреси и впечатленията ви от тях евентуално!
Благодаря!

bouquet
Какво точно те интересува? Вече не са актуални всички. На Абаджийска 17 има страхотен аутлет - Лимитед едишън. Това е бившият Бенетон в Капана.

# 498
Здравейте!
Имам нужда от малко помощ - не съм от Пловдив.

Тук има адреси на аутлети в Пловдив, но е малко стара информацията.

http://www.pudriera.bg/statia/Saveti/Kade_sa_outlet_magazinite-386.html

Можете ли да ми кажете, актуални ли са тези адреси и впечатленията ви от тях евентуално!
Благодаря!

bouquet
Раксевски вече не съществува, Сара Пен и Зара в Екселсиор, както и Биг Аутлет във Форума в Тракия - също.

# 499
Добро утро!
Имам малко спешен въпрос - препоръчайте ми телевизионен техник. Че тъпия телевизор припка и изгуби картина тази сутрин. А не знаем къде да го носим или кого да викаме.
Благодаря предварително.
Имам телефона на едно момче, което ни е поправяло телевизор, дано да е актуален
0885/251744 Веселин

# 500
  • Майничка
Някой да знае място, където мога да си поръчам нови кожени дръжки за чанта? Кожар или нещо такова, не знам и аз...  Rolling Eyes  
Много ми е спешно, че с тази чанта ходя на университета, а я купих съвсем наскоро, ама пак боклук съм улучила  Crossing Arms, не ми се иска да я хвърлям заради нещо, което може да се поправи.  Whistling

На "Капитан Райчо", като идваш от Тримонциум, след градинката с тоалетните свиваш наляво, под втория блок от дясната ти страна има ателие за ремонт на чанти.

# 501
Много ти благодаря, ще намина тези дни!  Hug   bouquet

# 502
Някой може ли да ме насочи къде около/на центъра продават хубави епилатори?

Директно в центъра не се сещам за магазин за техника, но епилатори има в Техномаркет, Технополис, Зора..
Да,знам,но не разполагам с време и ми се щеше по път за работа някъде да намеря.Мерси все пак  Simple Smile

# 503
  • Пловдив
Някой може ли да ме насочи къде около/на центъра продават хубави епилатори?

Директно в центъра не се сещам за магазин за техника, но епилатори има в Техномаркет, Технополис, Зора..
Да,знам,но не разполагам с време и ми се щеше по път за работа някъде да намеря.Мерси все пак  Simple Smile

Сетих се за един магазин, не знам до колко ти е по път и в часта на центъра, която ти е удобна- но магазина се намира на ул. Христо Ботев, точно срещу Рилон центъра. До него има магазин за електрочасти и магазин за чанти.

# 504
  • Пловдив
Здравейте, аз търся детско коланче, по магазините за детски дрехи нямат. Confused
Бях купувала от детски магазин в Маркет център, който вече не съществува. Отпред беше кожен с дупка, катарама и т.н. като на голям колан, а отзад нещо като широк ластик в тон с кожата и с възможност да се регулира дължината.

# 505
Здравейте, аз търся детско коланче, по магазините за детски дрехи нямат. Confused
Бях купувала от детски магазин в Маркет център, който вече не съществува. Отпред беше кожен с дупка, катарама и т.н. като на голям колан, а отзад нещо като широк ластик в тон с кожата и с възможност да се регулира дължината.
Тези, които съм виждала в Джъмбо и Барт са текстилни...За кожен може да провериш в Арт-93 в Халите...

# 506
почти вс детски колани са като описаните
имаше такива и в окайди и в овиесе преди
в зара в ст загора и софия също има
в склада на барт онзи ден също имаше, така че и в  магазина трябва да има

# 507
Детски колани си купих и то по 5лв от Outlet1, (бившия магазин на Зара, срещу пощата).

# 508
  • Пловдив
Търся кучешки костюм, но по-голям номер - за едро дете (за височина около 1,30м, по-широчко в кръста  Grinning). Виждала съм в Джъмбо и в Хиполенд, но там са все малки размери.

# 509
  • София / Пловдив
Търся кукла балерина - с палци или цвички, както и да има пачка или някаква друга балеринска рокля.
По възможност да не е Барби  ooooh! Някой да е виждал нещо подобно?

Каспър, те направо с фирмата май приключват.
с фирмата едвали, по-вероятно с магазина

Днес ходих до Бонжур-а. От играчките не е останало почти нищо, в намаление са отделни бройки от Барби мускетарки, другото малко останало си е на нормални цени. И козметиката разчистват тотално, има цели празни щандове. В промоции са боклуци разни, не харесах нищо от това, което е останало. Жалко за магазина...

Общи условия

Активация на акаунт