Къде в Пловдив??? - 16

• 79 075
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
Относно промоцията с боядисването - тя е от септември месец, наистина е такава промоцията, моята колежка е с такава боя, но казва, че фризьорките не са от най-добрите, обаче въпреки това заради самата промоция и боя си струва усилията. Само да не се ходи през почивните дни, че било лудница и като на конвейр ги боядисвали, т.е. понижава се качеството все пак. По-добре през делничните дни.

Да, така е, но наистина боята е хубава и не се отмива лесно, а за белите коси е доста добра, от години взимам за майка ми какви ли не и скъпи и евтини, но  само от техните остава доволна от цвета си до следващото боядисване!  Simple Smile

# 601
Момичета, къде мога да намеря шушлякови гащиризончета за 3-4 годишно дете?

# 602
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да си взема камионче от промоцията на Кока-Кола, тази с 6-те етикета от бутилка 2L? От кварталния магазин ми казаха в Била и Шел. Дали ги има още или са изчерпани?

# 603
  • Пловдив
Помолиха ме да питам къде в Пловдив има курсове по салса.

# 604
  • Пловдив
Аз ходех при Илиян тук:

http://www.salsadecuba.org/

# 605
  • Пловдив
violenza,   bouquet

# 606
  • Пловдив
И мен ме интересува  Peace

# 607
  • Пловдив
И мен ме интересува  Peace
В Бейби Ленд има комплекти - яке с гащеризон, но най-големите са за 3-4 г. и трябва да се мери, защото според мен са по-скоро за 3 год. и ако е по-едро детето може да не станат. Има отделно и само шушлякови панталони, но са само за момчета - черни и сиви.
Чувала съм, че има и в Ла Фиеста, но са втора употреба.
За по-малки дечица има и в магазина на Карамел (Caramel) в Гранд и в Халите, както и във Вимакс.

# 608
Ако не си предубедена към втора употреба-виж в Зиг-Заг ( на Васил априлов с Ф.Македонски)

# 609
Момичета, от къде мога да си взема камионче от промоцията на Кока-Кола, тази с 6-те етикета от бутилка 2L? От кварталния магазин ми казаха в Била и Шел. Дали ги има още или са изчерпани?
Вчера питах в Била. Казаха, че нямат и нямало да имат.

# 610
  • Пловдив
Вчера питах в Била. Казаха, че нямат и нямало да имат.

Благодаря!

# 611
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, търся коледен подарък за момче почти на 8 год. конструктор тип "лего". Бихте ли ме насочили къде има разнообразие.  В момента разглеждам в ето този сайт на фирма "BanBao" http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.3.1988.1.0.0.0.0, като цена са ми идеални, надявам се, че и качеството им е поносимо, дали се намират в нашия град  или да поръчвам от нета bouquet

# 612
Преди време търсих лего и момичетата ме насочиха към един магазин до Бейбиленд под блока на " Младежка", до ресторант" Стадиона". Има огромно разнообразие от Лего, но цените са като за Лего.

# 613
  • гр.Пловдив
Преди няколко страници някой беше попитал, но май не срещнах отговор - как е Коледния базар в Панаира тази година?

# 614
Във новата брошура на Пени маркет видях промоция на конструктори ЛЕГО-12.99лв. Не са кой знае какво,но зависи какво търсиш. От утре е промоцията-дано съм била полезна

Общи условия

Активация на акаунт