Къде в Пловдив??? - 16

• 79 007
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
Откъде да купя коледна шапка с пампурка, окрайчена с хубав, гъст пух (шапката)?

Такава шапка. Blush

# 661
  • Пловдив
Здравейте,момичета,търся си качествено стягащо бельо-стягащ колан за една рокля по тялото,знаете ли къде мога да си намеря такова чудо?Казаха ми че прибира мазнинките,не са ми много но има какво да се желае Blush

в лидлд имаше такива стягащи работи
иначе поръчка от нета
или в магазините на топшоп

# 662
  • Пловдив
Момичета, аз рядко питам нещо, но сега ми се налага.
Някой виждал ли е да се продават играчки (фигурки) на Incredibles ( Феноменалните ). Каспър, ти си ми надеждата
Това е доста старо детско и отдавна отвсякъде изтеглено.
Ако търсиш за торта - забрави, направи си ги
ако е за моя приятел - имам 2 или 3 фигури, много са хубави и запазени, големи, от плат, оргинални - женската на Феноменалните, детето и мъжа - не знам какво е оцеляло. Ако те устройват - подарявам ги, щом е за моя човек. И без това децата, които си играят с тях в момента не ги познават.

Нееееееее, не е за торта. Знам, че филмчето е от преди 6 години, но малкия сега се зариби по него и си е поръчал на Дядо Коледа (в детската градина) да му донесе фигурка. Но и с Toy Story мисля ще се задоволи. Е и твоята оферта няма да я откажа  Simple Smile

# 663
# 664
Къде  в Пловдив има бояджийница за дрехи, ама не кожени, ами обикновени?Извинявам се ако е коментирано, но нещо не се справих с търсачката Tired

на джумаята,до банка ДСК-въртящите врати.Скайлер май се казва улицата-има табела-ще го видиш

но имай една на ум за боядисването-моята рокля боядисва,бельото и дамската ми чанта  Crazy
Днес бях там и забравих да погледна, казаха ми че щели да се местят на друго място.

# 665
Момичета,знаете ли до колко часа работи Лидъл?

# 666
До 22ч,в неделя до 21ч Peace!

# 667
Благодаря за светкавичния отговор.Браво ,че работят по-до късно.Тъкмо се бях притеснила да не са до 20 ч.  Peace

Харесах кафемашината ,да видим дали ще има.

# 668
А дали днес ще има кафе-машини?  Blush И аз много искам да си взема, но снощи като ходихме нямаше  Crossing Arms

# 669
А дали днес ще има кафе-машини?  Blush И аз много искам да си взема, но снощи като ходихме нямаше  Crossing Arms
М.И таз хубава.Това означава,че са свършили.Нали са до изчерпване на количествата.

# 670
Доколкото разбрах вчера са ги разграбили още рано-рано сутринта. Ние ходихме към 19 ч. само заради кафе-машината, но нямаше, имаше само фурни. Нямам никаква представа днес дали ще има, а и аз имам огромно желание да купя. Ще отида към 14 ч., пък дано да има  Rolling Eyes

# 671
♥ Sweetheart ♥ ,ще съм ти благодарна да споделеш по-късно,че аз имах намерението да се грабна от Кичука до Тракия за тази кафемашина.

# 672
Ще споделя, разбира се  Hug Иначе и аз съм в Кичука и след като снощи нямаше машини доста се почудих дали да ходя втори път до Тракия или да чакам нашия Лидл, но желанието ми за машина е доста силно и реших, че пак ще отида  Crazy По-късно ще пиша какво е положението  Peace

# 673
  • София / Пловдив
Мои колеги вчера са се наредили пред Лидл в 6ч. сутринта заради кафе - машините  Crazy
Влезли са от първите, като са отворили магазина, имало само няколко броя.

# 674
В Лидъл всичко е до изчерпване на количествата Sad!

Общи условия

Активация на акаунт