Къде в Пловдив??? - 16

• 78 997
  • 763
  •   1
Отговори
# 705
момичета на бул.6-ти септември близо до четвъртък пазара имаше един голям магазин 2-ра употреба ,знаете ли къде се преместиха.Благодаря!

# 706
  • Пловдив
Търся за подарък сервиз за хранене, но на сносна цена. Някакви предложения къде да търся?

# 707
Къде  в Пловдив има бояджийница за дрехи, ама не кожени, ами обикновени?Извинявам се ако е коментирано, но нещо не се справих с търсачката Tired

на джумаята,до банка ДСК-въртящите врати.Скайлер май се казва улицата-има табела-ще го видиш

но имай една на ум за боядисването-моята рокля боядисва,бельото и дамската ми чанта  Crazy
Днес бях там и забравих да погледна, казаха ми че щели да се местят на друго място.

Да, на друго място се местят - отсрани до магазина за обувки на "Дизи"/този, който е до тунела/... Няколко пъти им ползвам услугите и съм много доволна.

# 708
  • Майничка
Момичета, трябва ми нотариус в райна на Военна болница, Сточна гара. Ако някой се сеща да пише/

Във високата сграда на кръстовището на "Хр.Ботев" и "Авксенти Велешки", преди прелеза има нотариус, при това работи докъм 18ч.

# 709
  • пловдив
Мили мамчета, за поредна година момичетата от Движение на българските майки - звено Пловдив, организират Коледен благотворителен базар. Тази година той ще се проведе на 18 и 19 декември, от 10ч на третия етаж на МОЛ Пловдив / до Братската могила/ На 16 и 17 декември от 18 до 20ч ще има малък щанд с част от нещата за по нетърпеливите   Grinning
     Освен щанда с ръчно изработени от нас неща, тази година ще има и още един щанд. Любезно ни беше предложено от ръководството на МОЛа на 18 и 19.12 да направим съвместен щанд, на който ще се продават аксесоари. Паричните средства от този щанд са по програма "Стъпка напред" за отпускане на стипендии на деца с добри постижения в различни области от ДОВДЛГ "Даскал Ботьо" в гр. Калофер
          Вече няколко поредни години сте с нас и ни подкрепяте. Надяваме се и тази година да ви зарадваме с нещата, които сме изработили   Heart Eyes Очакваме ви!

# 710
Успех на ДБМ!
-----------------------------------------------------
Някой издирвал ли е Барби Мерлия?- къде може да я открие "Дядо Коледа" в Пловдив?
  А като цена? Защото в нета срещнах и за 39,99 лв, и за 59,99 лв  Tired

# 711
за базара на ДБМ трябва да кажа, че суровачките са уникални просто - вярчето е голям майстор
разходете се до мола, заредете малко коледно настроение и знаете, че парите на ДБМ на 100% отиват при децата, няма отчисления, няма представителни разходи - всичко заминава по направление

започнах обикалянето за подаръци, трудна работа, тук таме има попадения, в аптеки авеню има 10% намаление на козметиката... търся хубави оферти за дрехи мъжки - пуловери два мъжки съм си наумила

# 712
Мили мамчета, за поредна година момичетата от Движение на българските майки - звено Пловдив, организират Коледен благотворителен базар. Тази година той ще се проведе на 18 и 19 декември, от 10ч на третия етаж на МОЛ Пловдив / до Братската могила/ На 16 и 17 декември от 18 до 20ч ще има малък щанд с част от нещата за по нетърпеливите   Grinning
     Освен щанда с ръчно изработени от нас неща, тази година ще има и още един щанд. Любезно ни беше предложено от ръководството на МОЛа на 18 и 19.12 да направим съвместен щанд, на който ще се продават аксесоари. Паричните средства от този щанд са по програма "Стъпка напред" за отпускане на стипендии на деца с добри постижения в различни области от ДОВДЛГ "Даскал Ботьо" в гр. Калофер
          Вече няколко поредни години сте с нас и ни подкрепяте. Надяваме се и тази година да ви зарадваме с нещата, които сме изработили   Heart Eyes Очакваме ви!

Успех, непременно ще наминем  Hug

# 713
Някой знае ли къде мога да намеря хубави палта? Искам да са зимни или поне по-дебелички, на дължина нещо по средата между коляното и таза или по-дълги.  Flutter Моля помагайте, че вече в чудо се виждам...  Praynig

# 714
  • Майничка
1. В Халите (не се сещам името на фирмата, но е към дъното на коридора, като влезеш откъм малкия вход, близо до "Бътерфлай"). Същите имат щанд и в Гранда, на І-ви етаж, горе-долу зад кафето.
2. В "Елизабет".
3. На "Отец Паисий", горе-долу до х-л "Дали".

# 715
  • Пловдив
Стъклени играчки всяка година купувам от базара в палата 8 на Панаира. Фирмата мисля, че е пловдивска - красиви са и не са скъпи. Миналата година купих няколко стъклени играчки от Oviesse в мол Пловдив - невероятно здрави се оказаха - изпуснах една топка от 1.5м на паркет и отскочи , но не се счупи   Peace
Каспър, ние връзваме елхата,  за да не я събори детето.Отдолу слагам играчки, които не са чупливи, а стъклените слагам по-високо  Mr. Green

# 716
  • София / Пловдив
Някъде да сте мяркали това мече, върху което се рисува:

http://detski-igrachki.com/product_info.php?cPath=21_23_186&products_id=5444

В сайта изглежда добре, но ми се иска и да го видя. Не смея да поръчвам направо, че и отзиви няма много за играчката.

# 717
gargamela, благодаря ти, а случайно да си видяла там от тези палта, двуредовите, т.е. с два реда едри копчета?

# 718
  • Пловдив
Някой знае ли къде мога да намеря хубави палта? Искам да са зимни или поне по-дебелички, на дължина нещо по средата между коляното и таза или по-дълги.  Flutter Моля помагайте, че вече в чудо се виждам...  Praynig

Миналата година бях в търсене на палто- след обикаляне на всички магазини, за които се сетих, си купих от Andrews Lady (Mall Plovdiv) на първия етаж. Доста по дебело и тежко, от всички които бях видяля. Топли ми страхотно много цяла зима, като се налагаше да ходя често пеш и във ветровито време. Тогава се колебаех между едно от Elisabeth, което беше красиво, но плата беше толкова тънък, че просто не си заслужаваше парите.

# 719
  • Варна, Пловдив
Момичета, знаете ли в кой магазин мога да намеря по-голямо разнообразие на сладкарски принадлежности и по-точно ми трябват формички за сладки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт