Къде в Пловдив??? - 16

• 79 010
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
L.I.L.I..., за ресторанти за банклет ти препоръчвам Краси - на 1ви блок в Тракия, Тони 2000 (средното, на 60 класното, срещу Фейсис) отново Тракия, с две ръце за Арбанаси (срещу Форум-Тракия), особено четвъртък, петък или събота - има програма.
р-т Лаута също става, но нямам отзиви скоро от музиката...
Имаше едно Барбекю в Кичука, но не знам съществува ли още... Музиката и там беше готина, но информацията ми за там е от преди повече от година Simple Smile

Някой питаше за магазин за дървени играчки newsm78 Има такъв във Форум-а в Тракия, на втория етаж. магазин Пинокио се казва

# 691
sweet_maniche, мерси много, веднага ще ги проуча!   bouquet

# 692
Ресторант Карина също става

# 693
  • Пловдив
sweet_maniche,Лаута до с-н Локомотив отдавна го няма.Или има друг р-т Лаута

# 694
  • Пловдив
Някой знае ли от къде мога да купя пантофи (дамски и мъжки) от естествена кожа?

# 695

Някой питаше за магазин за дървени играчки newsm78 Има такъв във Форум-а в Тракия, на втория етаж. магазин Пинокио се казва[/color]

И аз исках да пиша за този магазин, има доста интересни играчки:) В нет някъде имаше доста добър избор на бг фирма. Сестра ми подари на малките от там и бяха доста забавни. Ето какво намерих:
http://www.bultoys.com/toysbg.htm
Е и Катина-за тях ставаше дума:
http://www.katinatoys.com/catalog/index.php?language=bg

# 696
  • Пловдив
Ivka, мисля, мернах пантофи естествена кожа на пешеходния мост...

# 697
sweet_maniche,Лаута до с-н Локомотив отдавна го няма.Или има друг р-т Лаута

Не,няма  Wink

# 698
Някой знае ли от къде мога да купя пантофи (дамски и мъжки) от естествена кожа?

На пешеходния мост, български са.

# 699
  • Пловдив
dunaika, Бенджи   bouquet

# 700
някой питаше за стъклени играчки за елха - вчера бях в Стил Декор за някой друг подарък да харесам и имаше на няколко места стъклени играчки за елха. аз обаче не давам 30 лв за 3 играчки за елха.... с тия две деца и голяма елха, трябва да съм луда.

# 701
  • Пловдив
Момичета, трябва ми нотариус в райна на Военна болница, Сточна гара. Ако някой се сеща да пише/

# 702
  • Пловдив
Здрасти,интересувам се относно тази промоция с боядисването.Може ли да ми дадеш телефона на фризьорката  Wink Благодаря Simple Smile

Наистина боите са им качествени, аз редовно си купувам от там, плаща се само сега с тази промоция 10 лева в което влизат боядисване,изсушаване и боята ! Ще потърся визитката сега на салона!  Peace Телефона на едната фризьорка е 0895 05 77 01, Маргарита!  Peace
Peace Аз точно при Маргарита попаднах. Много голяма професионалистка е. След като успя да направи с моята "тудна" коса чудеса - шапка й свалям. Дори вчера минах да си запиша още един час, докато върви промоцията (все още има останали часове) и си купих от професионалните продукти в магазина, по нейна препоръка, че не си бях виждала косата в такова добро състояние отдавна.

# 703
  • Пловдив
Момичета, трябва ми нотариус в райна на Военна болница, Сточна гара. Ако някой се сеща да пише/
  bouquet Ето http://look-estates.com/%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8-%D0%B1%D1 … D0%B4%D0%B8%D0%B2 Тук можеш да си  избереш най-близкия адрес.

# 704
  • Пловдив
  bouquet ralykiss

Общи условия

Активация на акаунт