Отговори
# 165
  • София и там където не се пуши
И на мен ми прави номера, ама дано се оправи бързо. Например, че искам да информирам модератор, ни в клин ни в ръкав.

# 166
На мен досега подобни номера не са ми се появявали, но за сметка на това пък много често ми се бъгва страницата на бг-мама. Мислех, че е от моя лаптоп, но не ми се вярва newsm78

# 167
В последните два дни ми изчезнаха два поста, а можех да се закълна, че ги пуснах не по различно от всички останали. Сега си давам сметка, че може да е от проблеми във форума.
Да ви кажа по повод моето бавно изкукване. Отивам вчера в обедна почивка до банка да внасям, после - до близка аптека, пазарувам, мятам се на колата и отивам в другия край на града през адско задръстване да оправя още едно плащане ( от онези, постоянните разходи - дето вали - гърми - плащаш). Спирам, излизам, качвам се по сълбите , и се святкам, че приготвените в плик пари заедно с разходния ордер ги няма. Връщам се в колата - и там няма. Качвам се, карам обратно през целия град, запъхтяна влизам отново в същата аптека - плика си седи облегнат на щанда от външната страна, парите се виждат... аптекарката дори не беше го видяла. Казва ми - добре, че никой не е влизал след вас...след това ми се изпари мерака да плащам каквото и да е - върнах се на работа като попарена, а у дома не споделих нищо... здравей Наречен... #Crazy

# 168
  • София
Леле G.D. , какво си преживяла  ooooh! Добре, че историята има щастлив край! Представям си какво ти е било през цялото време...
Аз пък какви ги сътворих на 1 ноември  Embarassed Заведох Боби в училището му на състезанието "Черноризец Храбър". Гледам в двора - няма никой  newsm78 Вратите - запечатани! Звъннах на мъжа ми да провери в Интернет къде се провежда...в СМГ! Качихме се с Боби на едно такси и в 10,57 ч. бяхме пред сградата на СМГ /а състезанието започваше в 11 ч./ Детето много се притесни. Аз му казах да не се тревожи, колкото реши - толкова. Като има такава разсеяна майка да го стресира преди състезанието...

# 169
Значи ли това, че аз съм най-наред с всичкия си hahaha - от една седмица си търся картата на фотоапарата и не смея да мъцна пред мъжа си, че съм я загубила, че ще има да вика.... ooooh! Вчера се навеждам да си вдигна химикалката, че ми падна на пода и що да видя - картата си стои още неизвадена от лаптопа ми. Ама пусто - не вика, че е там hahaha Сутрин ми се е случвало, тръгвайки за работа, вместо на 604, да се кача на 64. На няколко пъти.
Инак, това, което ти се е случило е много неприятно и стресиращо G.D., особенно като става дума за пари. Преди години ми се случи да забравя някъде на тогавашната инфлация плик с  3 000 лв. Лошото е, че разбрах чак на другия ден и естествено не ги намерих. Имала си чист късмет.

# 170
G.D, как си?  Laughing Късмет си имала, да беше пуснала и тото този ден! Hug Или може би е било знак някакъв, че тези пари не трябва да ги даваш, помисли Laughing
---
В нашето семейство в момента ползвател на градски транспорт е големият ми син. Учен да отстъпва място, както и аз съм учена така. Не съм до него да видя какви ги върши, но съм сигурна, че се държи прилично (просто знам  Wink). Но съм сигурна също така, че не рядко заспива докато пътува, защото пътува дълго, прекосява цяла София два пъти на ден, излиза първи от къщи и се прибира най-рано около 16 часа. Дори се радвам ако успее да си дремне, защото ми е мъчно за него с тази чанта,  тежаща тон и с напрегнатото ежедневие. Сигурно му подвиква някой, че е невъзпитан младеж, дето вместо да стане да отстъпи място е захъркал блажено, но ...те не знаят Simple Smile. Не се прави на разсеян, каквото и да му косва това.
Малкият още го водим  Hug, че ми е една блейка
А пенсионерите -   има ги всякакви. И моите родители са такива, и свекърва ми. Именно заради тях внимавам в категоризациите, защото ...са ми мили. Иначе да, дразня се често, примери ежедневно, които ме избиват дори на агресия Blush, а съм толкова добра  Joy
Все пак си мисля, че задаващото се поколение пенсионери, ние, сегашните работещи хора, ще бъдем много по-опасни. Защо си мисля така ли? Ами това виждам всеки ден. Забързани и изнервени хора, груби, намусени, всичко знаещи и не признаващи никакви авторитети, никакви правила. Виждам по улиците, за съжаление по родителски срещи, по учреждения. И като си помисля, милите ни деца, които сега ожалваме за напрегнатия им ден не знаят какъв отбор от бабки ги чака след някоя и друга година  Joy
-------
Виждам и друго поведение, разбира се. Има надежда.
------
Това в кратце е изчезналия ми пост.

# 171
Цитат
Или може би е било знак някакъв, че тези пари не трябва да ги даваш, помисли

и аз си го помислих... то е за курсовете на хлапетата - не върви да не платя... ходи им се на хайванчетата.
Днес изпратих мой колега - платил е без проблем... еми така е, какво да се лъжем - мъжете са прагматични и лесно изпълняват нареждания  Joy - ние само трябва да командваме  Joy
tzarina - ужасно наистина... какво да кажа - лош късмет - дано не се повтаря никога

# 172
И като си помисля, милите ни деца, които сега ожалваме за напрегнатия им ден не знаят какъв отбор от бабки ги чака след някоя и друга година  Joy

Joy Joy Joy Joy

ГД, страхотно неприятно преживяване, за щастие с щастлив край.......Стреса и напрежението не прощава на никой! Не знам вече кой трябва да пие Гинко билоба - нашите родители или ние самите..........

# 173
Преди месец майка ми ни погостува /живее в чужбина и рядко си идва/, та няколко пъти ме пита за едно и също. И аз и казвам - абе, майко, продават гинко билоба по аптеките, що не вземеш за освежаване на паметта?
Обаче май и аз имам нужда на моменти от нещо подобно newsm78

# 174
И аз и казвам - абе, майко, продават гинко билоба по аптеките, що не вземеш за освежаване на паметта?
Обаче май и аз имам нужда на моменти от нещо подобно newsm78
Ами щото трябва и хапче за подсещане да си пие хапчето! Laughing
А пък на мойта майка и взех подаръче едно костюмче миналата година, с флорални мотиви, .....с листенца на гинко билоба. И и казвам - сега като се погледнеш в огледалото и ще се сетиш, че трябва да си пиеш хапчето  Laughing

# 175
Разсмя ме искренно  smile3532

# 176
 Joy камъче, а дали ще се сети от какво са листенцата?
Да ви кажа и аз съм изперкала, дори реших, че ми има нещо, защото направо не съм аз и  ходих на лекар  Laughing !

Оставила съм Лъчезар от около 2 седмици да се готви сам и не го проверявам даже.Само питам как е учил.Уморих се да се надлъгваме.Ще видим резултатите какви ще са.Чакаме контролно по история.
Спрях да го притеснявам, защото той няма оценки и няма как да му покажа, че е вентуално не е учил както трябва.Ако нацвъка тромбите, сам ще се убеди.Продължава да си стои с 3 оценки - две 3ки от входни нива и 4 по лит.Той има самочувствието и си вярва, че учи, но като не го изпитват или проверяват, как да се убеди дали знае или не...
На 17 този месец има планова род. среща и ще говоря с учителите как е.

Преди дни с ентусиазъм ми съобщи, че ще има състезание по плуване, но после попарен разбра, че няма да учавства, защото още не е във форма - цяла година не е тренирал!

В неделя му купихме много готини хибридни обувки за зимата...39 номер  #Crazy!До сега беше гот - аз му носех маратонките, а сега... Mr. Green

# 177
Момичета, четете тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=519103.0 - за тези, които още не са открили тази тема, и се успокоявайте,че сме мнозинство......

# 178
Моят току що се прибра яко одран по лявата буза ooooh! Виждам го, че не му е до приказки, затова ще изчакам или сам да ми каже или да си дойде мъжа ми довечера. Пред него съм убедена, че ще сподели.  Само ми каза, че едно момиче от класа го е одрало Joy

# 179
 newsm62 newsm62 Маме, аз редовно я чета темата Mr. Green и според редица признаци и описания съм свръх изтрещяла. Особено като лапна микрофона и надуя децибелите, всичко живо се изпокрива Wink. Уффф нашите петокласници отиват на кратка екскурзия и ми едно притеснено, при нас има гъста мъгла Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт