Юлски смешко тук ми се кокори...и през смях - аха да проговори

• 26 292
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
данито,аз харесвам този сайт и мисля както там описват да захранвам. http://karmene.greatnow.com/zahranvane.html абстрахирай се от пропагандата за късно захранване и виж схемите и принципите.става и за ранно захранване според мен.просто има описани стъпка по стъпка етапите и т.н.

# 76

Наблюдавам детенце от известно време че гледа настървено наш'та манджа вечер, протяга ръчички, зяпа, точи лиги (тва го отдавам на предстоящите зъбки де  Wink) Та в този ред на мисли, явно момента за срещата й с различната храна наближава  Peace

Юлийка от известно време ме зяпа "гладно",когато пея или готвя.Явно е време да я запозная с нотната грамота,както и с азовете на кулинарията.  Mr. Green

Разбира се,иронизирам Тайра!  Hug

Аз лично не виждам причина да бързате толкова със захранването:Дани,Тайра,Тея.....  boo
    Но щом сте го решили (или без малко сте го решили),  smile3505
    Само успех ви пожелавам!  Hug  Hug  Hug

lusi2607,честито първо зъбче!  tooth thumbsup
   И ние сме с хрема.....  newsm78

# 77
Селма,  Joy Joy Joy Joy

Дани, Филип също започна от 2 нощи да суче през 1-2 ч, но това си е чист скок на растежа и аз лично не се притеснявам...ако е гладно бебето, ще е неспокойно, ревящо и няма да пълни памперсите, какъвто едва ли е случаят при вас. Hug

Аз лично от чист мързел не бих захранила рано, защото се започва такава хамалогия...правене/купуване на пюрета, плюене и чистене на петна по дрехите и т.н. Mr. Green

А за вредите има достатъчно инфо, а дори и да не е вярна информацията и изследванията Wink, няма да навреди на бебчо да си е само на мляко поне до 5-6 м.

Честито на първото ни "озъбило" се бебе! Hug

# 78
И Алекс зяпа,ама няма да го огрее скоро Mr. GreenПеди каза,ако качва така,може и след 7-ми месец да захранваме.
Днес бяхме на консултация.Вече сме 8530 гр,65 см,както се майтапим с Тайра "голЕм,Убав бУлгарин" LaughingЗъб расте отдолу,биха ни Пентаксин и Синфлорикс,пропускаме Хепатитната и последната реимунизция Синфлорикс Peace

Туй от нас Hug

# 79
Селма, забравих да кажа,че вчера правих "ябълки в тесто" - бяха много вкусни.   chef   bouquet
lusi2607,честито зъбче!
Ади, ние сме колкото вас на височина и с близо 3 килограма по-леки.  Mr. Green Да ти е жив и здрав юнака!

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 12:48 от margi_tr

# 80
  • в Кошера
Мдам, всъщност като се замисля, явно примляскването и отварянето на муцунката, когато се храня, държейки я в скута си, са нейния начин да изрази желанието си да бъде изключително и само на мляко...Че кво интересно пък да намира в останалата храна?!

П.П. Сарказмът и иронията са приятни и полезни в малки и средни дози   Peace

# 81
Офффф...някои майки за раздвоени за захранване,а аз за тази буба.Всички ме карат да я оправямае и аз само чета, от нета различна информация и се раздвоявам.За захранването съм категорична.Защото имам гастрит и зная ,че е вследствие от ранното ми захранване,защото имам гастрит от 6 годишна.Не е заради диети и неправилно и нередовно хранене.И за бубата съм на 90 % процента,да не я бутам,нооооооо не зная.......Аз имам въпросче.Има ли бебоци вече с бебшка кал? Питам,защото на Оги в косичката има много люспички.Та нашите ми казаха,че може да е бебшка кал  newsm78 Дано да е такова,защото аз имам ендогенна екзема и на бебо му излязоха едни нещица,които ми приличат на нея.Ходихме на лекар и той ни изписа едно кремче.Не му споменах за моята екзема,защото свъкърва ми все се тътри с мен и влиза при доки.И ако кажа ще се почнат едни разпитвания.......Но на следващата консултация ще кажа.Та ме е страх и това по главичката да не е от нея.Има люспички чак до челцето  Thinking
Честито ни зъбче  Hug Мале не е ли рано  Mr. Green
И браво за темичката,много е хубава и мила и една такава сладка като нашите бебоци  Hug

# 82
аааа и аз забравих да кажа,че така,както Алессандро беше започнал да разрежда храненията  от скоро сега изведнъж пак започна да виси само на гърда.дори и денем. вчера като го кърмех в чакалнята на личната ми лекарка (бяхме там с проблеми аз и мъжа ми) и си мислех,че съм точно,ама точно като циганките! вечно е на гърда навън,защото реве в количката,реве навсякъде. и аз какво правя? ами кърмя го нон стоп,а той не отказва:) и вкъщи го кърмя,и вечер е залепен за мен постоянно. скок в растежа ли е,нещо психично ли е,зъби ли са идея нямам,но изклщчвам д ами спира кърмата вув всеки случй.ние се храним изклщчително на поискване,не ползваме залъгалки-биберони и не пие нито,чай,нито вода.няма как да ми намалява кърмата просто. така,че ако се върнат пак към честото хранене не си мислете,че непременно е проблем с кърмата или немогат да се нахранват с кърма/АМ.

bobbi_bobbi
да! имаме кал,че и я махнахме почти.отдавна с епояви за пръв път.много от бебетата тук също имаха/имат.ако цвета на светлина е леко вълтеникав е кал със сигурност.

# 83
На теория ми звучеше супер да е на мляко до 6-тия месец, но ....... всяко дете е различно и мисля, че моето е готово да започне.

Нека всеки сам прецени, моля ви да не влизаме в спор  Peace
Уважавам всяко мнение и ще се радвам да прочета различни такива  Peace

Люси  Peace
Маритке, благодаря за линка, сега ще погледна.
Тайра, Деа неспокойна ли е? Мрънка ли? Виктор е много неспокоен и като си хапне такава усмивка вади  Mr. Green

# 84
  • в Кошера
Тайра, Деа неспокойна ли е? Мрънка ли? Виктор е много неспокоен и като си хапне такава усмивка вади  Mr. Green

От 2 дни е ужасна - само реве и мрънка, не иска да спи изобщо през деня. Само на цица се залъгва да подремне по 5-10 минутки и тва й е  Twisted Evil Ръцете са й нон-стоп в устата, явно зъбаците не й дават мира  Rolling Eyes

# 85
Tyra, Стоун беше писала, че бебетата ни имитират, което ми се струва много логично...когато се смееш и те реагират по същия начин...може би с примляскването е същото, защото всички бебета го правят, когато видят някой да дъвче. newsm78

bobbi_bobbi, съвсем леко придърпвай по време на къпане, но без никакво напъване, за да можеш да го измиеш, а забелването ще си стане постепенно...ако не, през пубертета със сигурност ще го направи и сам. Mr. Green

Danito_d, доколкото си спомням някой препоръчваха захранване първо с тиква, ама не мога да си спомня точно защо. Аз захраних с пюре от домашни картофи. Peace

# 86
Мариткаааа голямо  Hug от мен.На мен най-честите ми страхове  са да не ми намаля кърмата.Даже тичах до аптеката в 8 часа вечерта за АМ,но не му дадох. Ама много е интересно как всички близки първо това ти казват- "дане би да ти намаля кърмата"  Crazy И аз хоп веднага  Crazy И ние сме само изключително и само на кърма.

# 87
Люси честито зъбче браво на Тошко

# 88
Анди,точно така правя.Само леко придърпвам.Страх ме е.Свеки , се опитва да ми прави забележки,че нищо не било това.Ама тя не знае,че аз не искам просто да я бутам  Mr. Green Тя така е дръпнала на големият си син,че са викали после доктор.Но от свекърва ѝ зная,че много кръв е текло,а тя го спестява,разбира се.И не искам да мисля просто ако направя и аз така,кого ще викам?Като живея в Испания.Езика го говоря като циганка.И на доктор се ходи само с предварителен час. Но просто всички ме притискат и мъжо ми също.

# 89

Danito_d, доколкото си спомням някой препоръчваха захранване първо с тиква, ама не мога да си спомня точно защо. Аз захраних с пюре от домашни картофи. Peace

Реших да е с картоф, защото ми е домашен и 100 % е без изк. торове  Simple Smile
Иначе тиква ще е следващото пюре, но няма да бързам...

Общи условия

Активация на акаунт