Ски+ закрит или открит топъл басейн в България?

• 21 479
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
Hannaa, благодаря ти за подробната информация. Както и предполагах, намирането на малък хотел със заведение за непушачи ще се окаже проблем.

# 46
В хотел Острова в Бели Осъм,до Троян сме.Много е хубав,чист и с просторни стаи хотела и е много топло.Беклемето е на 15км. и там водим децата на ски,перфектно е.Басейна не е много голям, водата е много топла,но не е минерална.
http://www.ostrova-bg.com/

# 47
Зависи за какви ски става въпрос. Пуснал съм отделна тема за спа хотел Съни гардън - Вършец. На половин час от Вършец, над Берковица е писта Ком, но тя не е голяма, т.е. не е като пистите на Боровец и Банско, но въпреки всичко става.

# 48
  • Варна
Стрийм Ризорт (Stream Resort) ,намира в местността Малина в зимния курорт Пампорово.

# 49
  • София
Ние другия уикенд ще ходим в хотел Три буки в Осоговската планина, над Кюстендил. Има вътрешен басейн, не знам колко е топъл. На километър от хотела има две писти, едната е 1.5км и е лесна, става за деца. Това ми е инфото от нета. Ако някой е ходил, моля да сподели впечатления.

# 50
  • някъде ... тук ...
missmarina, и ние другия уикенд ще сме там - три семейства с по две деца. Да се надяваме, че всичко ще е ОК Simple Smile

# 51
  • София
Впечатления за "Три буки", Осоговска планина. Първо хотела: три звезди, води се семеен. Стаите са просторни, чисти, половината са южни и гледат към външния басейн. Всички стаи са със страхотна гледка - хотела е на високо плато и има простор във всички посоки. Банята е голяма, но студена, там има вече нужда от ремонт. Топло е в хотела, но явно през седмицата не отопляват и в петък като пристигнахме беше леко хладно. Има вътрешен басейн, малък, Т около 30-32 градуса, не става за плуване. Имало е насрещна вълна и джакузи в него, но имало е, сега не работят. За сауна и парна баня се плаща допълнително 6лв. на стая, не влизат в цената. Закуската е на порция, не на бюфет. В ресторанта се чака мнооого, но цените са нормални и е много вкусно! Има много възможности за разходки и туризъм в околността, но аз пропуснах - имаше 2 метра сняг този уикенд! Сега за ските. Аз не карам, но компанията, да. Пистите са на 1.5км от хотела. Пътя е добър. За съжаление лесната писта не работеше, а другата стръмната и Фън парка се стопанисват от различни хора и картите не важат. Моите хора единия ден караха на Фън парка, супер доволни бяха, но по обед се изсипва половин Кюстендил и става лудница. Вчера караха на другата писта, те са на около 50м една от друга и мъжът ми каза, че било супер добре обработено. Точно до пистата има църква и места за барбекю. Страшно впечатление ми направи, че идваха хора с коли, с барбекюта, палеха скарите при минус 5 почти на пътя и се кефеха на слънцето, хапват, пийват, децата се мятат в снега. Като цяло много ми хареса, за семейства с деца го препоръчвам, не е претенциозно или лукс, но за 40 лева двойна стая, със закуска и басейн мисля, че си заслужава!

# 52
  • някъде ... тук ...
Моите впечатления са подобни.
Да добавя, че нет има само във фоайето - малко бавен, но става.
Децата караха на Фън парка. За тях беше добре, защото са си начинаещи, а и големия кара борд.
Като цяло сме много доволни от изкарания уикенд.
Ще повторим най-вероятно.

# 53
  • Sofia
а дали в Добринище има хубави хотели с минерални басейни... аз никога до сега не съм почивала в Добринище.

От опита в село Баня за съжаление не останахме очаровани нито от х.Римска баня, нито от Аквавилон

# 54
  • с/у ОколоМръсТното
а дали в Добринище има хубави хотели с минерални басейни... аз никога до сега не съм почивала в Добринище.

От опита в село Баня за съжаление не останахме очаровани нито от х.Римска баня, нито от Аквавилон

В х-л Орбел СПА (Добринище) е била топла водата в басейна, но според моите източници НЕ Е минерална, а подгрята.
Иначе открития им басейн (комплекс Алфа СПА), който е с топла мин. вода работи целогодишно, както и градската баня.

В Баня можете да пробвате и тук: http://www.aspavila.com/  Само външен е басейнът обаче. Но е минерален и топъл.

Осоговската планина е много красива и би било престъпление кюстендилците да не я уважават и посещават. Кефя им се, че и само заради BBQ-то ходят, макар да е минус 5 градуса. Няма по-голям кеф и по-гладни деца  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт