Ски+ закрит или открит топъл басейн в България?

• 21 481
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
  • с/у ОколоМръсТното
 Иначе аз пък съм супер разочарована от Огняново, в частност обаче става дума за хотел Делта - кофти басейн, кофти ресторант.

и аз така. Кой дявол ме завлече в Делта  Tired ooooh!  Ей, Баня, ей Добринище...

# 31
хотел Пампорово и хотел Рила Боровец Peace

# 32
Аз съм доволна от хотел "Виктория" в Огняново-45 лв за три легла в стая, имаш си телевозир, вана, тераса с маса и столчета . Басейнът е хубав.
  Единственият проблем е мощното парно и подово отопление, доколкото знам, захранвани от минералната вода. Направо не можеш да се наспиш през нощта от жегата, дори при отворен прозорец ...

# 33
И аз цяла седмица търсих тазо комбинация и се спряхме на Банско, като избера хотела ще Ви споделя и най-вече впечатления като се върнем, за да е достоверно.
Следя с интерес

# 34
  • София
И аз цяла седмица търсих тазо комбинация и се спряхме на Банско, като избера хотела ще Ви споделя и най-вече впечатления като се върнем, за да е достоверно.
Следя с интерес
В Банско няма комбинация ски+минерален басейн.

# 35
За мен с. Баня си е направо Банско-6 км не са нищо  Simple Smile

# 36
И аз съм била в Рила на Боровец, ама през лятото и тогава водата беше ок. През зимата може би човек има нужда от по-високи температури  Thinking
Защо не се обадиш в хотела, който си си харесала да попиташ за водата, предполагам, че ще ти кажат

# 37
Здравейте!Моля за мнения за Персенк Девин,интересува ме всичко за, което се сещат ходилите там.Благодаря

# 38
  • София
Следя с интерес
В Банско няма комбинация ски+минерален басейн.

Всъщност има- хотел Катарино (между Банско и Разлог) разполага и с външен и с вътрешен топъл минерален  басейн, както и с шатъл до начална станция на лифта. Горещо препоръчвам  Peace

# 39
  • София
В Катарино не знам да има минерална вода. Топла да,но минерална

мисля че не е.

# 40
  • София
Има минерална вода, но е в Разлог /даже не е между двата града, но това са дребни подробности/.  Simple Smile
Говорих единстевно и само за Банско - радвам се, че повечето от четящите са ме разбрали.
Ако говорим за региона, то добро СПА има в Добринище и с. Баня.
П.П. Катарино, ако е ремонитиран наскоро, сменила са мениджмънта и са обучили персонала, може и да става. Засега ми е в черния списък.

# 41
Свежи впечатления от хотел Емали в Сапарева баня.
Хотелът е чистичък и приятен, парната баня, джакузито и сауната са ок. Минералният басейн е с хубава топла вода, но за съжаление е малък за плуване. В механата готвят много вкусно.  Heart Eyes За тази цена мисля, че хотелът е добър.

До Паничище са 8 километра, пътят е добре опесъчен, но въпреки това си е близо половин час катерене с колата. Лифтът до езерата не работеше за съжаление. Sad И двете писти на Паничище работеха, но нямат нищо общо с Боровец. От хотела до Боровец се стига за около 45 минути.

Последна редакция: пт, 30 дек 2011, 12:17 от Hannaa

# 42
Hannaa, a пуши ли се в механата, че сме с бебе?

# 43
  • София
П.П. Катарино, ако е ремонитиран наскоро, сменила са мениджмънта и са обучили персонала, може и да става. Засега ми е в черния списък.

Наистина, не знам как е сега newsm78 Не съм стъпвала там, както и в Банско от няколко години.

Извинявам се, но сега видях, че авторката всъщност не се интересува от Банско!

За това бих препоръчала хотел Ястребец на Боровец! Мнооого добър бутиков хотел с отлично СПА и е на самата писта. За мен лично е недостатък само отдалечеността му от центъра на Боровец, но за няколко дни пълен релакс е доста удачен!

# 44
Mur, да за съжаление в механата се пуши. Но пред голямото помещение има няколко хубави маси за непушачи, които са отделени - падат се някак едновременно пред рецепцията и пред основната част от ресторанта. В нашата компания има само един пушач и затова влизахме вътре (никак не обичам да се храня на тютюнев дим), но не съм усетила да е задимено. Явно вентилацията е доста добра.

Само да отбележа, че Сапарева баня е в котловина също като София и се стелят доста мъгли наоколо. Само на около 5-6 километра в посока Боровец грееше хубаво слънчице.
В същото време хотелът е точно срещу парка на Сапарева баня, който е хубав за разходка.

Общи условия

Активация на акаунт