След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 149 (8)

• 34 652
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Данайче, сойле  джанъм! Какво видя още, гледа ли някоя част?
Сорун варса ,джевап вереджем!
А  bouquet  bouquet
iyi  geceler !!
Mydream, написах ти: ако имаш въпроси ще ти отговоря.Хубави нощи !
[/quote]

# 406

Miki23, Hug Hug

Аз изключително много харесвам ръцета на Халит и особено движенията на китките и пръстите му в определени / по точно във всички Peace Embarassed Peace / ситуации! Така, че ти благодаря много за този фотос! Peace Hug smile3525 newsm51  love001

/Момичета, понеже съм на "ТИ" с езиците - би ли била, някоя душица добра,  да преведе на Мики думичките ми? Praynig Praynig Praynig/тенкс предварително  bouquet  bouquet

Miki23, Goni says for you -I very like hands    Haliti,s  - its movemans,
So thank you so much.

So do I!!

# 407
Добро утро и слънчева неделя на всички!
Гони,
много е свежа и красива утринта с теб!
Данайче, много се радвам, че в темата има момичета, които владеят езика, защото без вас сме заникъде - при толкова събития с Берг и Халит, епизодите от Безкрайна песен и всичко останало...Неведението е лошо нещо. Чувстваш се безпомощен! А така ти се иска да се докоснеш до любимите неща...
Затова ви благодаря на всички вас, момичета! Hug
Серията снощи имаше толкова различни оттенъци на вече заформилите се сюжетни нишки. Около всеки герой започна да се оплита паяжина - някъде по-лепкава, другаде  отровна... Епизодът беше динамичен и интересен. Кара не е на пръв поглед главен герой, а играе "главна" роля в живота на Яман на този етап. Доколкото разбирам от разговора между Неджиб и Ферайе - наред с непристойните думи й направи и комплименти, което потвърждава мнението ми от снощи, че той е озлобен, защото беше изритан беусловно от заведението и никой не му обръща внимание. Освен това отношението си на завист към Яман, Неджиб го пренася и върху Ферайе. Да не говорим, че той живее с Мелек по задължение, сам го заяви. Държи се като комплексиран мъж, който става юнак, когато е пиян. Ферайе засега търпи положението със Захиде. Тя си изясни след гостуването на комшийките, че тази жена няма да я подкрепи. Напротив. но е готова да преодолее макар и с цената на страданието това положение. Търпи заради Яман, заради собствените си принципи и най-вече заради възможността да бъде близо до Топрак.
Цялата злоба, цялото недоволство и неудовлетворение от брака си със Сервет, от липсата на собствено дете, което я измъчва години наред, Кевсер насочи към Ферайе. Защото тази мъка, която изпитва тя, не е само от постъпката на брат й спрямо Селма. Ако тази жена имаше щастлив брак, ако беше познала какво е любов, щастие, нямаше да реагира така. По този начин постъпват озлобените хора. Но тя няма на кого да се опре в този момент - семейството, в което е попаднала са добри хора само на пръв поглед. Ясно е, че Сервет ще отиде при Хасан аби. Старият лисунгер може и да изкопчи някоя лира, ако започне да го омотава и върти, а може и да издаде всичко, което знае за да унижи Ферайе, за да напакости и отмъсти на Яман и с мисълта тя да остане в безиизходица и да се върне в клуба. Ще видим. Интересно ми е, Захиде, която е толкова мнителна и следи всички в къщата, как не успя да усети прислужницата, макар че, тя не би имала нищо против някой да крои номера на Ферайе. Е, много неща тепърва ще се разбират. Спирам. Продължете вие.

# 408
  • Варна

ДОБРО УТРО, МОМИЧЕТА!      

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ВНИМАНИЕТО И ЧУДЕСНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!     

НАПРАВИХТЕ ДЕНЯ МИ  НАИСТИНА МНОГО СПЕЦИАЛЕН!     

Miki23, Thank you for good wishes, pretty pictures, signatures and wonderful clips!      Two Hearts

Always glad to see you here!
      Hug

Отивам да гледам новия епизод!  newsm53

# 409
Моля те не спирай!
Много приятно ми е да си пия кафето с коментарите ти.
Имам много въпроси към сценаристите :
1. Месут ще се поддаде ли на евентуалните провокации на Селма?
2. Кадирови са горди хора - как те ще приемат това?
3.Съдбата на Перихан-?
4. Виждам оформяща се нова интрига - Фери ще се срещне в Измир с агента за дооформяне на сделката .Тай ще даде още пари.
Това като как ще се тълкува? от страничните ,които не знаягт за продажбата на къщата.
 Наджието видя ,ще се раздрънка пред Сервет ,а може би и пред захиде
Захиде усеща интригантската природа на Наджието и винаги при проблеми я отпраща ....
Много интересно е всичко!

# 410
Месут желае от цялото си сърце Селма. Ако не я искаше толкова много, нямаше да разкаже на Яман за своите чувства. За какво му е и да се разкрива пред Селма, за бележките и затова, че я обича. Това означава, че той още повече желае връзка с нея и дори вижда нова възможност да я спечели след неосъществения годеж. Така, че ако Селма тръгне да се прави на заинтересована от неговото отношение, той ще поддаде. Кадирови ще бъдат абсолютно против. За тях Месут е незначителен като личност, независимо, че е от семейството на Захиде. Вижда се и от спечелването на председателския пост, че Яман е уважавания, на него може да се разчита. Между другото и тук ме изненадаха сценаристите. Ами и в Урла има здравомислещи хора - за тях са важни работата им, семействата им, прехраната, а не кой за кого се е оженил, защото тъкмо на това разчитаха Кадирови. Съдбата на Перихан - дано е в ръцете на Кара. Така ми се иска този достоен мъж, човек - живеещ за едната чест, да си свие семейно гнездо.
А и Перихан с тази усмивка, така хубаво се споглеждаха още в ресторанта, когато бяха тримата с Ферайе в Измир.  Жестът на Кара в къщата, докосвайки я по рамото е недвусмислен. Много са ми сладки четиримата. В тези моменти са най-спокойни и усмивките им са искрени, макар че Ферайе и тогава е някъде в мислите си. Изпитва обясним страх от бъдещето, от това какво ще се случи с Топрак. На мен също ми е интересно дали Ферайе ще отиде в Измир и какво ще каже на Яман за отиването си. Дано само не се оплете в някакви лъжи, защото до този момент Яман е безпогрешен, принципен, държи на думата си, на нея като личност, като съпруга, вярва й безусловно. И независимо, че Ферайе си има своите причини да постъпва така, ако крие от него, ако се натрупат много лъжи, един ден ще страда, без вина. Защото тя е свикнала да се оправя сама в живота, да стои изправена с достойнство и няма да сподели точно тези неща с Яман. В крайна сметка тези пари ги поиска от Хасан аби заради Топрак. И това трябва да го обясни на Яман. В случая тя нямаше и понятие от кого Хасан намери парите. Разбра, но твърде късно. Не се е молила на Сервет за тях. От една страна е добре, че ще му се издължи, но интересното е как ще стане. Къде?  А най-голямото предизвикателство в момента е, ако Хасан разкрие на Сервет това, което знае за сина на Ферайе, че е осиновения от него син - как ще постъпи?! Крил от баща си. Крил от цяла Урла. Сензацията ще е пълна и уникална. Да не говорим, че кой знае кой още е замесен в цялата история.

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 09:25 от Mydream

# 411
ДОБРО УТРО И ХУБАВА НЕДЕЛЯ НА ВСИЧКИ!  bouquet
МИКИHug Hug Hug
ГОНИ,благодаря ти,мила денят започва прекрасно ! Hug Hug Hug
ПЛАНЕТ,с удоволствие ще пия и от твоето кафе!  bouquet  bouquet

# 412
Данайче, имам конкретен въпрос: Какво каза Яман на Ферайе, когато я отведе по стълбите в началото на епизода, преди да влязат в стаята. И коя къща ще продаде Ферайе - в Урла, или в Измир. Когато говореха с Яман в предния епизод, че е рано да остават при семейството му, тя каза /по памет/, че може би е трябвало да останат в нейната къща в Измир. Аз така и не разбрах там под наем ли живееха с Гюлбин или беше тяхна собственост.

# 413
А Яман е невероятен ,но пак е в предишната ситуация - всичко става зад гърба му.
Интиргите на Захиде , продажбата , ooooh! ooooh!
Той поръча на Ферайе за всичко ставащо в къщата да го информира.
Тя е много разумна и не иска да го товари с всичките неприятности ,но това ще довлече още неприятности.
Захиде няма да пропусне да му представи нещата както на ния й е угодно.
И все пак е неговата майка.
Мисля си ,че в един момент ще го подведат....... bowuu

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 09:34 от Danaya14

# 414
Възможно е, ако Захиде усети Наджие, за да се защити прислужницата ще започна двойна игра. Ще докладва на Захиде и ще й наговори какви ги върши Ферайе, защото тя няма да престане да я следи. Може да каже, че от загриженост към Яман го прави. В същото време ще докладва и на Сервет. Така, че права си - Захиде ще използва тези неща и ще каже на Яман, че любимата му жена върши скрити неща зад гърба му, среща се с някакъв мъж, говори по телефона и т.н.

# 415
1. По стълбите я успокой / по памет го казвам/ и  каза на Фери,че не дължи обяснение .
каза й ,че вече е разказала и да е спокойна
Не искаше тя повече да се самонаранява.Защото тя започна да му казва ,че не е избирала сама как да протече живота й.
Видя ми се че Захиде остана учудена ,че Яман не знае нищо за предишния живот на Фери.
2. мисля/ без да съм сигурна в това - някак си остана неуточнено/ ,че за къщата в Урла е сделката.Нали Гюлбин когато отиде първа в Урла каза на агента да не взема от друг пари.

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 09:44 от Danaya14

# 416
Възможно е, ако Захиде усети Наджие, за да се защити прислужницата ще започна двойна игра. Ще докладва на Захиде и ще й наговори какви ги върши Ферайе, защото тя няма да престане да я следи. Може да каже, че от загриженост към Яман го прави. В същото време ще докладва и на Сервет. Така, че права си - Захиде ще използва тези неща и ще каже на Яман, че любимата му жена върши скрити неща зад гърба му, среща се с някакъв мъж, говори по телефона и т.н.
Наджие е недоверчива къв Фери .Даже след изповедта на Фери каза на Мелек ,че нищо не доказва истинноста на разказа на Фери..

# 417
Човек като знае какви ги върши, как да има доверие в другите. Има една приказка: "Аз на себе си нямам вяра, а какво остава на другите."
И сега като чу разговора и видя брокерът да влиза при Перихан с Ферайе - това недоверие се потвърди един вид.

# 418
Човек като знае какви ги върши, как да има доверие в другите. Има една приказка: "Аз на себе си нямам вяра, а какво остава на другите."
И сега като чу разговора и видя брокерът да влиза при Перихан с Ферайе - това недоверие се потвърди един вид.
Мисля ,че не се видя ,че Перихан е вътре newsm78и се създаде неприятното впечатление ,че са сами.
А Нажие чу по телефона разговора на агента  с  Фера  - и думите й  да се срещнат  " ..В моята къща"

# 419
Planet.. Честит рожден ден на патерица много здраве щастие и всичко най най

Общи условия

Активация на акаунт