След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 149 (8)

• 34 620
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
     В най-скоро време очаквам "Профсъюзът на домашните  помощници" да протестира!  hahaha
     В толкова негативна светлина е показана Наджие, че не се търпи.   #2gunfire
     Срина имиджа на проферсията.  hahaha
     Аз не я видях да върши някаква домашна работа тази жена. Само слухти от врата на врата,
     разнася клюки и създава интриги. Естествено, че не върши това безвъзмездно.
     Предлага услугите си, срещу добро възнаграждение. И за пари е готова на всичко.
     Вече хукна из улиците на Урла, да се прави на детектив. Няма да се учудя, ако прескочи и до Измир,
     в стремежа си да събира доказателства и да злепоставя стопаните си.
     Тази жена, сякаш не е назначена за домашна помощница, а за главна интригантка на къщата! ooooh!
     Даже Захиде може да взема уроци при нея!  newsm78

# 421
А аз се чудя как са я взели на работа и защо още я търпят като нищо не прави.
Добър да е денят ви. Ама много сте напреднали в сериала. Кой епизод обсъждате?

# 422

siyah lale   bouquet

# 423
# 424
# 425
Fresh,великолепни колажи .Благодаря ти.
Аз все още само се възфищавам на нещо недостижимо за мен.Вчера не успях да пратя "собствено производство" поздравителна е-картичка на Планет.
А толкова много го исках- и опитвах.
Толкова съм й задължена .......

Planet,Наджие е и буфер за Наджие - когато имаше два прибора само на масата и Яман се разгневи ,Захиде се нахвърли върху Наджието, а всичко беше по нейн сценарий.но не сме  открито да се противопоставя на Яман

# 426
  • Варна
А аз се чудя как са я взели на работа и защо още я търпят като нищо не прави.
Добър да е денят ви. Ама много сте напреднали в сериала. Кой епизод обсъждате?

Вчера беше излъчен 9-ти епизод по турската  АТВ . И сега обсъждаме него.
      А вече са преведени всички епизоди  - до 8-ми включително.

СЕВИ,      newsm51

Fresh,   Наистина са много красиви колажите на "Черно лале"!  smile3525

# 427
  • Варна
      Даная, Наджие изпълнява по съвместителство (за повече парички) и длъжността - "Боксова круша"
      на Захиде.       hahaha     Няма да забравя какъв шамар отнесе, когато чу разговора между Захиде и Яман.
      Пак защото Захиде не можеше да зашлеви човека, който ядоса тогава.
      Не че Наджие не си заслужи шамара.  Naughty
      Тя  още доста шамари можеше  да отнесе, ако беше по-наблизо!  hahaha
      Или ако се поразходи по пазарите в Турция!  Peace

# 428

ŠEHEREZADA U ZAGREBU
Nedelja, 31. Oktobar, 2010.

Radi snimanja reklame za trgovinski lanac, najpoznatiji turski glumački par sledećeg vikenda stiže u Hrvatsku

ZAGREB - Ako iz dana u dan upijate sadržaje iz serije „1001 noć“, sigurno zavidite Hrvatima: Onur i Šeherezada stižu u Zagreb za nekoliko dana!

Halit Ergenc (Onur) u Zagreb stiže sledeće nedelje, 7. novembra, dok će mu se njegova žena Berguzar Korel (Šeherezada) pridružiti nakon dva dana. Razlog za iznenadnu posetu je - novac! Jedan od glavnih trgovinskih lanaca u Hrvatskoj angažovao je Onura i Šeherezadu da budu zaštitna lica nove marketinške kampanje!

Slavni turski glumački par biće smešten u hotelu „Vest in“ u centru Zagreba, u predsedničkom apartmanu.

Vesti: ZAGREB, Šeherezada

http://www.kurir-info.rs/planeta/seherezada-u-zagrebu-57239.php

И тук потвърждават новината за посещението на Халит и Берг в Загреб.
И на хърватите ще завиждаме вече,не само на гърците. Laughing

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 11:23 от fresh13

# 429

Bergüzar Korel ile Bülent İnal uyumlu mu?
Bitmeyen Şarkı dizisinin başrol oyuncuları ne kadar inandırıcı?
atv'de ekrana gelen Bitmeyen Şarkı dizisinde aşk yaşayan iki karakteri canlandıran Bülent İnal ile Bergüzar Korel'in birbirlerine ne kadar uyduğu tartışılıyor.

Kimi izleyiciler ikilinin iyi bir uyum yakaladığını düşünse de bazı izleyiciler ise aksi fikirde.

Bülent İnal, dışarıdan iyi bir uyum yakaladıkları yönünde duyumlar aldığını belirtti ancak aralarındaki uyumun istediği kadar iyi olmadığını söyledi.

İnal, "Seyirci Yaman ve Feraye?yi birlikte sevdi diye duyuyorum. Ama daha iyi olabiliriz, aşk hikâyesini biraz daha tutkulu hale getirirsek, hem biz hem de senaryo hikâyeyi daha tutkulu hale getirirse, seyirci daha çok sevecektir" dedi.
31 Ekim 2010 Pazar 05:13:08 Televizyon Gazetesi
http://www.televizyongazetesi.com/berguzar-korel-ile-bulent-inal … uyumlu-mu_6_29649

# 430
Bitmeyen Şarkı ekibi günde 20 saat çalışıyor

atv'nin iddialı dizisi için insanüstü bir çaba harcanıyor

Bergüzar Korel ile birlikte dizinin başrol oyuncusu olan Bülent İnal, set ekibinin çektiği çileden bahsetti.

Sabah gazetesine konuşan İnal, 10 yıl önce dizi sektörüne girdiğinde sürelerin daha kısa olduğunu ancak günümüzde 90 dakikalık diziler nedeniyle sıkıntının hat safhaya ulaştığını anlattı.

"Her hafta bir sinema filmi çekiyoruz sanki. Eskiden günde sekiz saat çalışan ekipler neredeyse günde 20 saat çalışır duruma geldi. Bir de bunu şehir dışına koyduğunuz zaman bu güçlüğü ikiye katlanıyor. Buna sektör olarak biz sebep olduk. Oraya gidip, o sıkıntıyı çekeceğimizi bile bile katlanıyoruz. Ama işimiz bu yapacak bir şey yok" diye konuştu.
31 Ekim 2010 Pazar 04:58:42 Televizyon Gazetesi

http://www.televizyongazetesi.com/bitmeyen-sarki-ekibi-gunde-20- … calisiyor_6_29647

# 431
Фрешче, благодаря ти за всяка информация, която търсиш, откриваш и споделяш!    bouquet  bouquet  bouquet
Колажите са много нежни! Hug

Последно предаването днес в 12.50 часа българско време ли е? Praynig

# 432
  • София-Банкя
Здравейте и приятен ден! По коя телевизия е предаването?

# 433
Момичета,невероятни сте!   love001
Да коментирам и аз серията,то малко ще е,,чула,не разбрала,,но дано съм се ориентирала от написаното от вас.
На Захиде, започнах да й набирам, но ще и дам още някоя серия толеранс.От начало разбирах бурната й реакция с/у Ферайе,не я
познава,славата на ,,тези,,жени,сродяването с Кадир бей.Но явно е с много ниска душевност,за нея са важни битовите й интереси,  ежедневието и някой да не ги наруши.Надявах се след покъртителната изповед на Фери, да трепне нещо в душата й,но тя с
прословутия си инат и двуличие, започва да крои планове за отмъщение.Но не си дава сметка, че всичко ще се стовари на нейната
глава. За Ферайе, според мен, сега беше момента да разкрие истината на Яман, за детето си. От тук на сетне лъжа, след лъжа и тя
така ще се оплете, че няма измъкване от този лабиринт.Другият персонаж,Сервет, той е засегнат не толкова от отказа на Яман да се
ожени за сестра му,а че Фери, не стана поредната жена в леглото му.Това е удар в/у егото му и той ще мъсти,както само той може -
подмолно,без да подбира средства. Едно от средствата му прислужницата/как мразя кафяви носове/,верно беше унижавана от
Захиде, след като е засегнато достойнството ти, напусни.Но тя явно е човек,свикнал да пакости,а когато плащат, по-добре.
Но хора като нея не са долюбвани, нито от врагове, нито от ,, приятели,,,защото винаги се намира,кой да плати повече.
Е, спирам,другите ще ги нищя по-късно,че стана дълго.

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 13:23 от Janapld

# 434
Здравейте и приятен ден! По коя телевизия е предаването?

В момента по АТВ дават повторение на снощната серия и след нея започва предаването. И на теб приятен ден и бързо оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт