След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 149 (8)

• 34 575
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Момичета,прекрасни сте! Hug Hug Hug
И аз мисля,че предаването е днес в 12.50 наше време.

# 436
     Даная, Наджие изпълнява по съвместителство (за повече парички) и длъжността - "Боксова круша"
      на Захиде.       hahaha     Няма да забравя какъв шамар отнесе, когато чу разговора между Захиде и Яман.
      Пак защото Захиде не можеше да зашлеви човека, който ядоса тогава.
      Не че Наджие не си заслужи шамара.  Naughty
      Тя  още доста шамари можеше  да отнесе, ако беше по-наблизо!  hahaha
      Или ако се поразходи по пазарите в Турция!  Peace
Laughing Laughing Joy JoyДа .Но и при нея не са елементарни нещата - печели от доносите си от Сервет и същевременно си отмъщава на Захиде.
Докато Асие е вярна и добронамерена в къщата на Кадир.

# 437
  • София-Банкя
Благодаря ти Mydream, да си жива и здрава!

# 438
НАПЪЛНИ МИ СЕ ДУШАТА ДА ВИДЯ НАЙ-ПОСЛЕ "НА ЖИВО" ХАЛИТ ГУШНАЛ АЛИ newsm68 newsm44 newsm10

# 439

On the set of the series "Bitmeyen sarki"
"Dizi TV" show - on ATV - Sunday 31.10.2010 at 12h50 p.m.

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 13:58 от Miki23

# 440
Какво слънчице е Али! Heart Eyes
Та той е готов да проходи! Hug Hug Hug
Как го гушкат всички-наистина е талисманчето на сериала ! Hug Hug
Много съм щастлива,че ги видях- и тримата! Hug
А таткото и бебчо заедно -ех,нямам думи! Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 13:49 от fresh13

# 441
# 442

Sorry for the quality of the pictures, girls !

# 443
За всеки по минутка, за Берг и Бюлент малко повече, но за един час предаване - какво повече. Но си мисля за самата професия - наистина готовият продукт, епизодът е една голяма илюзия. Всяка реплика, всяко действие се слепва като пъзел, за да видят зрителите продължението на историята, а за самите актьори си е наистина професия - там на снимачната площадка стоиш, чакаш си реда, повтаряш си думичките докато на режисьора му хареса, грим - грим, застани наляво - заставаш, прегърни го отдясно - прегръщаш, целуни му лявата бузка - целуваш го. Дори и да имаш идея за нещо, като навъртиш 8 часа в тази ситуация и ти спира ентусиазмът. Не им е лесно. А ние чакаме зрелище. И наистина трябва да си талантлив и да ти идва отвътре, за да ти повярват... Колко от тези хора са си оставили семействата и домовете в Истанбул?!...Да не говорим за  в условията на каква конкуренция се работи. Да си добър във всичко - сценарий, режисура, актьорски състав, оператори и останалият екип, музика, обстановката, в която снемаш...Добре, че все пак Али е близо до Берг. Наистина много е пораснал, но упорито си го бранят от камерата. Дадоха едни и същи 2-3 кадъра няколко пъти, нищо по-конкретно. Халит единствено като отиваше към сним. площадка. Хубаво ще е, ако някой ни разкаже за въпросите и отговорите, предварително благодарим!

# 444
  • В тъмната гора.
оййййй ,оййййй малее сладурче хубаво   love001

# 445
# 446

Всички въпроси след 8 стр. са много интересни и са свързани с филма, с героя на Бюлент, с мнението му за любовта и ситуацията, в която се намира Яман. Дано някой има време да ги погледне. Praynig Praynig Praynig

# 447
Споделям и в тази тема видеото което записах с Халит и Али по време на посещението им при Бергюзар.

http://www.youtube.com/watch?v=Px0rBhe7GAE

# 448
Благодаря ти, Ани!   bouquet  bouquet  bouquet

# 449
Ах, сладурчето Али - чухме му гласчето най-накрая! Party Party Party

Ани, Мики
bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт