След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 149 (8)

• 34 661
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
: Mydream ,НЕ МИ СЕ ЧАКА 90 СЕРИИ И В ПОСЛЕДНИЯ КАДЪР "ДА МУ СТАНЕ БАЩА" Joy Joy

Краси, така е, но ако питат нас - happy end and finish - и Берг да си заминава с Халит и Али в Истанбул и да планират сестричката на Али, но хората са подписали договор с Голд филм. Така, че скъпа Яман ще стане баща на Топрак, а и нас ни чака дълга зима... Joy

# 391
Незнам на кого да благодаря за колажа, но много ми хареса за лека нощ. newsm51

Бабчи,колажът е прекрасен! Hug

# 392
Незнам на кого да благодаря за колажа, но много ми хареса за лека нощ. newsm51

Бабчи,колажът е прекрасен! Hug
  bouquet Hug Hug

# 393
Планет,мила дружке,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!    love001  love001  love001

Пожелавам ти цялото щастие на този свят да бъде за теб !
             Всичката ЛЮБОВ , която съществува нека да е за теб !
             Много добри приятели и много късмет !

# 394
Данайче, сойле  джанъм! Какво видя още, гледа ли някоя част?

# 395
Сорун варса ,джевап вереджем!
А  bouquet  bouquet
iyi  geceler !!
 Mydream, написах ти: ако имаш въпроси ще ти отговоря.Хубави нощи !

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 08:07 от Danaya14

# 396
  • В тъмната гора.
Да Даная, наистина си чула добре, Фери продаде къщата, защото Сервет си искал  25 000 лири и потрошил всичко. Тя се обади на брокера и каза да продаде бързо къщата й. Перихан и каза да не се е побъркала, това било храната й събирана 15  години. И Ферайе каза, а какво да направя да поискам пари от Яман.

Аз гледам сериала от джанлито и то често спира, пък и ти си "старша" /образно казано/ в турския, слухът ти е обигран.

# 397
Мишел,Данайче,чудесни сте ,благодаря ви ! Hug Hug

# 398
  • В тъмната гора.
Сорун варса ,джевап вереджем!
А  bouquet  bouquet
iyi  geceler !!

Данайче, много ме надцени. Думичките, които знам са  няколко. От твоите разбрах - продължим и хубава вечер/лека нощ предполагам/. Долу-горе - утре ще продължим - да го разбирам. Тамам.  JoyЛека и от мен!
Мишел, благодаря ти за поясненията! Това означава, че тя не заема пари от банка, а това са нейни лични пари. Всъщност продава къщата в Урла или тази в Измир?

Аз не съм в течение на сериала и даже си нямам идея колко къщи има Ферайе, трябва да прослушам и самата среща, за да разбера.

# 399
# 400

Miki23, Hug Hug

Аз изключително много харесвам ръцета на Халит и особено движенията на китките и пръстите му в определени / по точно във всички Peace Embarassed Peace / ситуации! Така, че ти благодаря много за този фотос! Peace Hug smile3525 newsm51  love001

/Момичета, понеже съм на "ТИ" с езиците - би ли била, някоя душица добра,  да преведе на Мики думичките ми? Praynig Praynig Praynig/тенкс предварително  bouquet  bouquet

# 401
krasminikif, не мога да не отбележа големия напредък, който имаш!  Peace Peace Възхищавам ти се на желанието и  упоритостта, които ни засвидетелстваш непрекъснато, при постигането на такива добри и завидни резултати! Hug HugЖелая ти още много успехи, при  достигането  на нови върхове!  smile3525 newsm51  love001  love001

HugHug Hug Hug Hug Hug

# 402
# 403
 HugДОБРО УТРО, МОМИЧЕТА!ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ЕДИН ТОПЪЛ И ПРЕКРАСЕН ЕСЕНЕН ДЕН! Hug

# 404
Да Даная, наистина си чула добре, Фери продаде къщата, защото Сервет си искал  25 000 лири и потрошил всичко. Тя се обади на брокера и каза да продаде бързо къщата й. Перихан и каза да не се е побъркала, това било храната й събирана 15  години. И Ферайе каза, а какво да направя да поискам пари от Яман.

Аз гледам сериала от джанлито и то често спира, пък и ти си "старша" /образно казано/ в турския, слухът ти е обигран.
Добро утро на всички!
Мишел ти се справи добре!
С едно допълнение: emeklili е пенсия  и  Перихан каза как ще го направиш? това са всичките ти пари за пенсия един вид спестявания
И нямам претеции за старшинство ,.Знам на добро ниво турския и ми е приятно да помогна на момичетата да се доближат до съдържанието.
Още  по - интересно и полезно ми е да съпоставям преводите си с тези на Севи Нил. И съм благодарна ,че пуснахте изповедтта на  Фери .
Аз я преведох на един дъх, защото бях обсебена от серията и си видях пропуските когато Планет пусна префектно направеното клипче.
 bouquet  bouquet[/color]

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 08:46 от Danaya14

Общи условия

Активация на акаунт