След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 149 (8)

• 34 491
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • В центъра на България

EKSKLUZIVNI INTERVJU

Yeliz Akkaya: Pokraj Emre ne razmišljam o drugim muškarcima

Kad nekoga volite, sve je lakše i ljepše - govori zvijezda turskog serijala ‘1001 noć’, koja u serijalu igra Melek Ata­­man, mlađu Benninu sestru, te otkriva da je već šest godina zaljubljena u istoga muškarca

I da nije poznata glumica, 27-godišnju Yeliz Akka­yu, koja u serijalu “1001 noć” igra Melek Ata­­man, mlađu Benninu sestru, odmah biste zapazili na ulici u Istanbulu. Zahvaljujući prozirnoj puti, svijetloj kosi, krhkoj tjelesnoj građi i blistavozelenim očima, Yeliz Akkaya potpuno odudara od stereotipa o Turkinjama, pa nije ni čudo da je prije glumačke karijere bila uspješna manekenka i model: uz ostalo, bila je zaštitno lice lanca parfumerija Sevin te Mavi Jeansa. Na razgovor za Gloriju u azijskom dijelu Istanbula, u kojem živi, stigla je s dečkom - 30-godišnjim Emreom Fakiogluom, voditeljem na turskoj glazbenoj televiziji Dream TV.

- Nerazdvojni smo jer se Emre prije desetak da­­na vratio s odsluženja vojnog roka. Šest mjeseci se nismo vidjeli i sad imamo toliko toga za nadoknaditi. Osjećala sam se napuštenom, poput žene mornara, koja živi u dolini suza. Sad je to napokon iza mene - govori Yeliz Akkaya, čije ime na turskom znači “lijepa, svijetla, prozračna”.

Kakva su bila vaša očekivanja kad ste dobili ulogu u serijalu “1001 noć”?
- Na prvom razgovoru producenti su mi ponudili ulogu Šeherezadine sestre, ali su mi rekli da moram potamniti kosu. Kako se odmah znalo da će se serijal snimati najmanje dvije godine, odbila sam tu ulogu i posvetila se radu u kazalištu. Već sam gotovo bila zaboravila na “1001 noć” kad mi se javio redatelj Kudret Sabanci i ponudio mi ulogu Bennine mlađe sestre Melek Ataman. Kako je snimanje već bilo u tijeku, u 11. epizodi sam bez ijedne probe uletjela ravno pred kamere.

Kako se nosite sa slavom?
- Nastojim živjeti mirno i ne izlagati privatnost u me­­­­dijima. Osim toga, i nisam toliko zanimljiva pa­­pa­­razzima da bi jurili za mnom: još živim s ro­­di­­­­te­lji­ma, a već šest godina u vezi sam s istim muškarcem, tako da se o mom privatnom životu nema bogzna što pisati. Drago mi je da me prolaznici prepoznaju na ulici i čestitaju mi na ulogama: njihova dobra energija mnogo mi znači i sretna sam zbog toga.

Jeste li zaljubljivi?
- Ne. Kad nađem pravu osobu, kao što je Emre, ne razmišljam o drugim muškarcima. Ako ih i primijetim, znam da nisu tu zbog mene. Naravno da vas netko može privući, ali da se uvijek vodimo samo za nagonima, izgubili bismo dušu. Za mene su privrženost i partnerstvo prave vrijednosti. Kad nekoga volite, sve je lakše i ljepše, svaki problem nestaje ili izgleda manji.

http://www.gloria.com.hr/intervju/showpage.php?id=13101

# 511
Охх момичета ще падна от стола, направо немога да отлепя поглед от монитора.
Поглднете го само какъв е сладур,бонбон,слънчице
  love001 txtloves  love001  Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 512
Момичета, днес е последният ден от тази седмица. Всеки ден, връщайки се от работа, с нетърпение и интерес включвах лаптопа и влизах в темата. Всъщност това го правя вече месеци наред. Повече от година. Не съм писала през първите месеци, след като ви открих, но съм поглъщала всичко, което помествахте и коментирахте за Берг и Халит. После не можех повече да издържа и прописах. Понякога си налагам самоконтрол и само ви чета, защото усещам зависимост. Но не мога да издържа за дълго. Сигурно и не искам. Желанието да споделям това, което чувствам е особено силно, когато прочета нещо ново за Халит и Берг, или видя тяхна снимка. Права е Краси, още не мога да се оттърся от снимките и видеото в Гърция. А днес и този малък бонбон Али ми разнежи душата още повече. Ако някой някога ми беше казал, че ще имам подобна слабост към някакви актьори, щях да се учудя. Нямаше да отрека, защото както казват "Никога не казвай никога!". Но ми е невероятно, не мога и досега да осъзная какво точно ме тегли към тях - дали любовта им, дали играта им в "1001 нощ", дали това, че повече от година съм ги приела като неизменна част от моя ден - не знам. Не ме и интересува. Ако преди е било магията от приказката, сега е умножено по 1001 - чрез нейното живо продължение. Радвам се, че сме заедно! Благодаря ви за всичко! Hug

# 513
  • В центъра на България

31 Ekim 2010 Pazar 19:42
Hindistan’dan ödülle döndü
Hindistan’dan ödülle döndü
YÖNETMEN Seren Yüce’nin ilk uzun metrajlı filmi “Çoğunluk”, Hindistan’da düzenlenen 12. Mumbai Film Festivali’nde “En İyi Film” ödülünü kazandı.

YÖNETMEN Seren Yüce’nin ilk uzun metrajlı filmi “Çoğunluk”, Hindistan’da düzenlenen 12. Mumbai Film Festivali’nde “En İyi Film” ödülünü kazandı. Başkanlığını yönetmen Jane Campion’ın yaptığı, Samira Makhmalbaf, Yoon Jeong-Hee, Tanya Seghatchian, Suhasini Maniratnam gibi kadın sinemacıların yer aldığı jüri, filmin başrol oyuncusu Bartu Küçükçağlayan’ı da “En İyi Erkek Oyuncu” ödülüne layık gördü. 
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/16167572.asp

# 514

ДАНАЯ,        

ТРОГНАТА СЪМ!  ЧЕ СИ ГО НАПРАВИЛА СПЕЦИАЛНО ЗА МЕН!    

БЛАГОДАРЯ ТИ И ЗА ТОЗИ ЖЕСТ!    

Planet ,миличка ,много голямо желание имах още вчера да те уважа ,но едва днес успях с помощ от публиката и .......... обади ми се Приятел. Peace PeaceТака стана .
Без нашата Мар Томова ,която като разбра ,че е и за теб ми даде безброй препоръки и накрая - успях !!

БЛАГОДАРЯ ТИ И ЗА ВСИЧКО, КОЕТО ПРАВИШ ЗА НАС В ТЕМАТА!    

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 22:02 от Danaya14

# 515
http://img177.imageshack.us/img177/1885/98904998.jpg

http://img213.imageshack.us/img213/821/60354619.jpg

SIMONA

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 21:01 от AnMary

# 516
# 517
Бабчи,Варна ,благодаря ви !  bouquet  bouquet

# 518
Данайя Hug

А относно,интервюто на Бюлент,приискали му се повече целувки на човека, ами да се обръсне Joy
Не съм го гледала в други филми,но и аз усещам някаква скованост,по скоро у Берг.
Бях чела, че той не е желал да участва във филма, но е имал договор и са го принудили.
Направи ми впечатление,когато вървеше репортажа по АТВ, при заснемането на една от сцените, на леглото
Берг го прегръща, след това тя се разсмя,неговата физиономия беше каменна.Дано всички,които имат забележки,
ги коментират и помежду си, не само в интервютата. Иначе звучи като оправдание.
В заглавието на интервюто на Бюлет пише "Ще има ли сватба през лятото"?
И Бюлен е споменал ,че човек веднъж в живота си се влюбва и че през лятото ще се жени.И това ми прозвуча като оправдания! bowuu

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 22:04 от Danaya14

# 519
Планет,Майдрийм, може да е хард любовник, знае ли човек
Laughing Laughing hahaha hahahaМного ми стана приятно !
Според мен и двамата предоляват някаква скованост и от там и резките движения
Ами като синий поглед е наблизо  ooooh! ooooh!как да са естествени?!?!

# 520
  • В центъра на България
Cryss,thank you very much.  bouquet

# 521
  • В центъра на България
Mihriban07,thank you very much.  bouquet

# 522
Охх момичета ще падна от стола, направо немога да отлепя поглед от монитора.
  love001 txtloves  love001  Heart Eyes Heart Eyes Hug
краси не си само ти и аз за малко не паднах
Момичета много ви благодаря за прекрасните снимки   bouquet
днес ми е щастлив ден бях на концерт на любимия си изпълнител а сега този прекрасен подарък
благодаря

# 523

siyah lale   bouquet  bouquet

# 524
ВАРНА, МИКИ-ЗА ,,ЧЕРЕШКАТА НА СЕДМИЦАТА"МНОГО,МНОГО БЛАГОДАРЯ!!![/color
 smile3501  love001 smile3501  love001 smile3501  love001 smile3501

НАЙ-СЕТНЕ ДА ВИДИМЕ ЕДНА ПРЕКРАСНА СНИМКА НА ХАЛИТ И АЛИ.
СЛАДУРЧЕТО НА МАМА И ТАТЕ.ДЕТЕТО НА ЛЮБОВТА АЛИ!

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 21:22 от nadejda2639

Общи условия

Активация на акаунт