След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 149 (8)

• 34 496
  • 741
  •   1
Отговори
# 450

Sorry for the quality of the pictures, girls !

Miki23,  Hug Hug Hug!

# 451
MIKI,ФРЕШ,АНИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 452
8 стр
1.Съответствате ли си с Бергюзар Корел?
От вън погледнато казват ,че да .Но в действителност в някой неща не се получава.
Не се получава усещане за любов.
Чувам ,че публиката приема ,че между Ферайе и Яман има любов ,Но много по хубаво би било ако тази любов се изразява по – страсно.И за нас и за сценация би било по – добре и зрителите ще ни обичат повече.

PPТози Бюлент май наднича в нашия форум и в ....чинията на Халит.... Laughing Laughing Peace

# 453

Planet, from my hand for you!!

# 454
http://www.picvalley.net/u/1539/115859035411048812801246956366f7 … Yev2xQ8c5frSx.JPG
Мар За теб от сърце!! newsm78 newsm78

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 22:40 от Danaya14

# 455

PPТози Бюлент май наднича в нашия форум и в ....чинията на Халит.... Laughing Laughing Peace
Данайче   Laughing Hug Hug Hug

# 456
Ани,благодаря за видеото!  bouquet

# 457
8 стр
1.Съответствате ли си с Бергюзар Корел?
От вън погледнато казват ,че да .Но в действителност в някой неща не се получава.
Не се получава усещане за любов.
Чувам ,че публиката приема ,че между Ферайе и Яман има любов ,Но много по хубаво би било ако тази любов се изразява по – страсно.И за нас и за сценация би било по – добре и зрителите ще ни обичат повече.

Много точно си го казва Бюлент, има усещане за любов, но не и за страст. Няма пеперуди, нито калинки. Нито в стомаха, нито в корема, това си е истината! Красиви са сцените им, но не и страстни... Само не разбирам - той упреква сценария ли за това или...? Данайче, добре че ви има!   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug

Та, в този дух не знам къде наднича Бюлент, но явно мустакът му страшно боде,  Joy защото когато посегна да целува Ферайе, тя леко се дръпна, но може и да не от мустака.... Joy Всъщност се дръпна Берг. Стана ми много смешно.  Joy Човекът взе да се оплаква и публично. Ами прав е. Тази работа става с двама. Joy Той си го каза, публиката го иска...Но и Халит бей с тези изненади...Не се знае от кой ъгъл ще се появи Joy

Днес следобедното кафенце е от мен! Да ви е сладко! Hug

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 15:18 от Mydream

# 458
  • Варна

ДАНАЯ,       

ТРОГНАТА СЪМ!  ЧЕ СИ ГО НАПРАВИЛА СПЕЦИАЛНО ЗА МЕН!      

БЛАГОДАРЯ ТИ И ЗА ТОЗИ ЖЕСТ!      

БЛАГОДАРЯ ТИ И ЗА ВСИЧКО, КОЕТО ПРАВИШ ЗА НАС В ТЕМАТА!      

# 459
Това е записът на цялото предаване. Съжалявам че качеството е такова но е от излъчването.

1 част

http://www.youtube.com/watch?v=kNngUyIby_s

2 част

http://www.youtube.com/watch?v=IgdaleAxyk4

3 част

http://www.youtube.com/watch?v=W-LeHt4wIJI

# 460
Mydream   Hug Hug Hug
Кафе,а и шоколад  -много обичам тази комбинация! newsm03
Благодаря ти,мила !  bouquet

# 461
Данайя Hug

А относно,интервюто на Бюлент,приискали му се повече целувки на човека, ами да се обръсне Joy
Не съм го гледала в други филми,но и аз усещам някаква скованост,по скоро у Берг.
Бях чела, че той не е желал да участва във филма, но е имал договор и са го принудили.
Направи ми впечатление,когато вървеше репортажа по АТВ, при заснемането на една от сцените, на леглото
Берг го прегръща, след това тя се разсмя,неговата физиономия беше каменна.Дано всички,които имат забележки,
ги коментират и помежду си, не само в интервютата. Иначе звучи като оправдание.

# 462
Данайя Hug

А относно,интервюто на Бюлент,приискали му се повече целувки на човека, ами да се обръсне Joy
Не съм го гледала в други филми,но и аз усещам някаква скованост,по скоро у Берг.
Бях чела, че той не е желал да участва във филма, но е имал договор и са го принудили.
Направи ми впечатление,когато вървеше репортажа по АТВ, при заснемането на една от сцените, на леглото
Берг го прегръща, след това тя се разсмя,неговата физиономия беше каменна.Дано всички,които имат забележки,
ги коментират и помежду си, не само в интервютата. Иначе звучи като оправдание.

Бюлент опроверга в едно от интервютата за тази принуда да участва в сериала. Единственото му недоволство беше, че снимките са извън Истанбул, но също сподели, че това е неговият роден край и  му е приятно. Аз също мисля, че тази скованост на сцените се дължи на Берг. Явно за нея е по-трудно. Но, ако сценарият го изисква, нали затова е режисьорът - той също трябва да изисква.

# 463
  • Варна
     МИКИ    

ФРЕШ    

АНИ        

ДАНАЯ    

Може да ми си смеете   Embarassed, ама аз виждам и много различен подход  на  двамата в страстните сцени.
     -  Всички сме впечатлени от Халит в интимните моменти в нашата приказка. Сигурно съм пристрастна  newsm78  и не мога да не съм! Защото той наистина е перфектен в ролята на любовник. Дори да не говорим за самите целувки - докато си приближава бавно главата към нейната, начинът по който я гледа, всеки негов жест в такъв момент - всичко излъчва невероятна страст!
     - Хайде сега да си спомним Бюлент -  Двамата стоят един срещу друг, и изведнъж Бюлент се втурва рязко към нея!  hahaha  И ти да си , и ти ще се дръпнеш! Аз имам усещането, че тя ако не се дръпне, той може да й  разбие зъбите! hahaha Незнам дали това е маниер на Бюлент, или хрумване на режисьора, но аз лично не си представям така целувките. Той така бързо я напада, сакаш се стреми да я изненада, преди да е  избягала!  Peace

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 16:05 от Planet

# 464

Може да ми си смеете   Embarassed, ама аз виждам и много различен подход  на  двамата страстните сцени.
     -  Всички сме впечатлени от Халит в интимните моменти в нашата приказка. Сигурно съм пристрастна  newsm78  и не мога да не съм! Защото той наистина е перфектен в ролята на любовник. Дори да не говорим за самите целувки - докато си приближава бавно главата към нейната, начинът по който я гледа, всеки негов жест в такъв момент - всичко излъчва невероятна страст!
     - Хайде сега да си спомним Бюлент -  Двамата стоят един срещу друг, и изведнъж Бюлент се втурва рязко към нея!  hahaha  И ти да си , и ти ще се дръпнеш! Аз имам усещането, че тя ако не се дръпне, той може да й  разбие зъбите! hahaha Незнам дали това е маниер на Бюлент, или хрумване на режисьора, но аз лично не си представям така целувките. Той така бързо я напада, сакаш се стреми да я изненада, преди да е  избягала!  Peace

Не, не ти се смеем  - за подхода си напълно права - смея се за "втурването" на Бюлент Joy, така хубаво си го описала, Планет. Представям си и Берг - навярно и в нейните представи нещата за страстна сцена са други и може Бюлент да не я предразполага, но .... както и да е ... Joy Joy подходът е много важен. Joy Joy Joy Халит е добър любовник на екрана - в това две мнения няма... А това за нападането ме разби  Joy Joy Joy Не вярвам да е хрумване на режисьора, явно Бюлент така ги изненадва Joy

Общи условия

Активация на акаунт