Отговори
# 15
Ох, не съм ви чела скоро, но да се запиша, пък като минат всичките тревоги, ще ви прочета Simple Smile
 Hug

# 16
  • В полите на Пирин планина
Ето ме и мен тук, за да не ви изпусна ...

# 17
Здравейте всички, и аз се записвам!

Усмиханто, какво те тревожи? Стискам палци всичко да е наред  Peace

Нощни очи, ако искаш прати и на мене, аз имам телефона на Зозима, ама тъкмо се чудех тя дали ще има време да влиза. Пък аз дали ще мога да пиша есемеси  Laughing

Мамамила, на тебе нали ти падна тапата вчера или кога беше, пиши имаш ли други признаци. А ти в коя болница щеше? ако е в ТК дай да си разменим телефоните, може да се видим?

Аз може да решите че съм куку ама днес пак се обаждах на мамето да ми каже как точно е родила, защото си бях решила че може като нея, ама не, тя нищо не я е боляло цяла нощ и сутринта в 10 хоп и родила. Мене пък ме боля цяла нощ, ама не раждам!

Зозима, сетих се да те питам аз май нямам нищо по имейла от срещата, да не съм го пропуснала?

# 18
  • ул. "Мечтание"
Аз може да решите че съм куку ама днес пак се обаждах на мамето да ми каже как точно е родила, защото си бях решила че може като нея, ама не, тя нищо не я е боляло цяла нощ и сутринта в 10 хоп и родила. Мене пък ме боля цяла нощ, ама не раждам!

Значи, като не те боли през нощта и тогава ще е!  Joy

(пращам тел.)

# 19
Влизам аз, влизам, но никакво време нямам да пиша. И материалите ще пратя тази вечер.  Embarassed Много се замотах и моля за извинение.  smile3525

# 20
Spasdidi, дай термин, за да те "цопна" баш най-отпред - в началния пост. Simple Smile Иначе не съм чувала за такава болница. Я поразпитай малко.  Flutter
Термин - 15.05.2011 г.  Laughing

Ще разпитам за Стара Загора, но ако отида там да раждам ще трябва да оставя другите деца с мъжа ми тук в София. И няма да могат да дойдат да видят новото си братче /сигурна съм, че ще е момче, но още не се е видяло-рано ми е/ хих
Хера каза, че май това е болница Св.Иван Рилски-нова, частна болница. Като проуча ще докладвам.  Crazy

# 21
Ами тя си изоставаше общо още от средата на 7-ми месец с 2 седмици някъде, после стана повече.
Гунев ме следеше от началото на 9-ти месец, прави ми доплер и какво ли не гледа, но всичко си беше наред, само плацентата беше вече 3-та степен и водите - намалени. Разпитва ме дали пуша (никога е съм), дали съм се излагала на токсични влияния, с какво тегло сме родени с мъжа ми и тн Доста се бях притеснила, но той ми каза, че може и всичко да е ок - просто да си е малко бебето, и да не е хипотрофия. Диспропорцията явно не го впечатли особено или не е била значима - реално 10-тина дни, ако се вярва на ехографските мерки, по-значимо беше изоставането.
Дам, всъщност при нашата Нели (прекрасно име имаш;) диспропорцията беше по-голяма, около 4 седмици. Не знам как сметнах, че и при вас са били толкова  Embarassed Станала съм много подозрителна и понякога си мисля, че може би лекарите форсираха нещата, но най-вероятно не е било така. Радвам се, че при вас всичко е било наред с бебчето в крайна сметка:)
Някой да има списък с въпроси за лекаря, с който евентуално ще се договаря за раждане? Бих се възползвала, че трябва да мисля моите въпроси и като седна да мисля се панирам и всичко забравям...

# 22
  • ул. "Мечтание"
Йоана, заповядай: http://amotherisborn.wordpress.com/2009/08/31/questionsdoc/

Дано да ти са от полза. Но в наши условия може би е по-добре да го разпиташ някак си индиректно доктора.  Rolling Eyes

# 23
# 24
Момичета, извинявайте за глупавия въпрос (аз май не съм се подготвила много за раждането  Embarassed ама мислех че няма да ме боли толкова поне предния път преди да станат на минута хич не ме боляха) та искам да питам какво се прави за да не боли толкова бе рррррррррр
(и това при положение че въобще не са ми регулярни, нещо се панирах)
В банята не ми става по-добре и топлата вода не ми помага особено, виж като си събирам багажа за болницата по-става, ама вече го събрах, сега не ми идва някак си да го разхвърлям наново  Mr. Green

А и друго - аз не знам вирус ли хващам или е нормално - ту ме втриса, ту ми става страшна жега, изведнъж ставам като парцал... преди час изведнъж ми се доповръща и се оказа че имам разстройство... пих лимони и мед, хич не ми се яде (това уж признак за раждане беше май  newsm78)... чудя се дали да пия нещо друго - въглен например.

# 25
Еха! Ама ти раждаш! Супееер!
Пий водичка на воля и хапни, ако ти се хапва. Нормално е да те втриса, не се притеснявай. Сменяй позите, опитай на тоалетната чиния, на четири крака, поклащане, каквото ти помогне. Стой вкъщи колкото можеш по-дълго. Ако имаш нужда да поговориш с някого- звънкай, хич да не се притесняваш. Лягам си късно - 2-3 часа. Ако кажеш, ще дойда и до болницата. Сериозно. Стискаме палци!

# 26
Ах, Мунка, май само аз се навъртам тук, а съм най-неподготвена, че съм отскоро. Като прочетох и така се развълнувах, че ако ти имах телефона щях да ти звънна!
Това с разстройството съм чела, че е естествено чистене на организма и подготовка за раждането! Ходи си спокойно и многобройно  Laughing, тъкмо ще си спестиш клизмата!  Mr. Green

Не знам какъв съвет да ти дам, но се опитай да се усмихваш и да си повтаряш, че скоро ще дойде дългоочакваната среща с твоята рожба! Ти си готова за тази среща, тя ще се случи по възможно най-добрия и правилен начин и за теб, и за бебето!  Heart Eyes
Говори му, че му вярваш и го чакаш в прегръдките си! Остави се на тялото си да те води - няма нужда да си спомняш какво си чела теоретично. Ако е нужно нещо, то бъди сигурна, че ще ти изскочи.
Като клекнеш на пода или на колене не ти ли става по-леко? На колко минути са контракциите? А дано се включи някой по-подготвен!

Абе, я провери пак родилната чанта - да не си изпуснала нещо - пререди я!  hahaha

Ах, предстои ти най-великата първа среща - усети я напълно и не спирай да се усмихваш! Представяй си любов!

СТИСКАМ ПАЛЦИИИИИИИИИИ!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

P.S. Супер, така е по-добре, щом Зози се включи. Аз също съм на линия - ако мога да помогна с нещо, пиши на лични!

# 27
  • ул. "Мечтание"
Уха!
Ето защо не ме е свъртало цяла нощ!  Crazy

Включвам веднага звуците на телефона в очакване на голямата вест!  Hug

# 28
Мунка, ако случайно още си вкъщи, пожелавам ти най-прекрасното раждане на най-хубавото бебе  Hug
ммм, как се развълнувах, чак и сълзи пуснах

# 29
Мунка май ще ме изпревари, стискам палци да роди бързо и безболезнено Hug

Аз нощес имах контракции на 8-5 минути в продължение на три часа и тъкмо реших, че днес ще е денят и те спряха, та към 5 и нещо съм заспала. Към обед  ще ходя на тонове и  тогава ще проверят и резултата от нощното бдение Grinning- ще докладвам.

Общи условия

Активация на акаунт