Отговори
# 45
ЧЕСТИТА ДА Й Е ДЪЩЕРИЧКАТА НА МУНКА!!! Бързо да се възстановява и да се прибират в къщи!!! Важното е, че всичко е завършило благополучно, другото няма такова значение!!!

bouquet   Hug   Heart Eyes 

# 46
Мунка, честита дъщеричка! Да ти е жива и здрава, много да ви радва, много да я гушкате и слушкате! Целувки по малките краченца! Нека има много късмет в живота и ви носи само радост!!!
Ех, че хубаво име сте и избралииииииии!   bouquet[/color
]

# 47
  • Пловдив
Мунка, честита дъщеричка!Да расте здрава, усмихната и палава! Hug

# 48
  • ул. "Мечтание"
Честита Мина на Мунка!  Hug
Да им е жива и здрава малката принцеса и много да радва мама и тате!
Бързо възстановяване на мама!   bouquet

# 49
Честита Мина на Мунка! Grinning
Да е живо и здраво момиченцето,а мама бързо да се възтановява!  bouquet  bouquet  bouquet

# 50
Честита принцеса на Мунка Heart Eyes

а на мама бързо възстановяване Peace

# 51
Тази сутрин докато бях в банята си се чудих родила ли е Мунка, не е ли, какво става..  Laughing
Мунка, честита да ти е малката Мина, нека да е здрава, нежна и красива  Hug   bouquet

# 52
  • Пловдив
Много целувки и от нас   bouquet
Да е жива и здрава малката принцеса, а мама бързо да се възстановява!!!
Дано не е имало нещо притеснително и всичко да е наред  Peace

# 53
  • София, Павлово
Честито рождество на малката Мина! Да расте здрава и красива и да бъде най-обичаното бебе!

Хайде сега и бързо възстановяване на мама Мунка - пък ще чакаме да дойде време да разкаже за срещата им.

# 54
Браво Мунка, да сте живи и здрави с малката бебка  Hug  bouquet   bouquet   bouquet

Днес минах едно ехо, обърнал се е юнака добра позиция гръбчето в ляво, но той се върти все още като пумпал, съветваха ме да отида по- рано в болницата, и лекарката изказа опасения че може никой да не иска да ме чака да раждам нормално. Аз естествено се съгласих  Simple Smile

# 55
Честита принцеса на мама Мунка!  bouquet
Да е жива и здрава и много да радва всички вкъщи!

# 56
Здравейте, мами! Аз днес напук на студа съм в чудесно настроение, особено след консултацията. Реших като за последно да взема мъжо с мен, хем за морална подкрепа пред доки, да не вземе пак да ми говори за секцио. Явно имаше ефект, защото още с влизането беше в много добро настроение, готова да обсъдим всички детайли, нали наближава. Много се радва, че изкарваме бременността почти до края. Имам чувството, че се беше подготвила теоретично и психически за моя VBAC, за разлика от предния път. Записа моя телефон в нейния, за да види, че звъня аз като почна да раждам и да вдигне веднага. Казах й за по-сериозните контракции и болки в събота вечерта - каза, че това е чудесна новина, значи организмът ми активно се подготвя  Mr. Green. Обсъдихме различни сценарии и вероятни проблеми при раждането, и тя ми даде доста подробни обяснения как ще процедираме в тази или онази ситуация (и доста адекватни, сравнени с инфото, което съм чела тук). Приветства желанието ми за епидурална упойка, като каза, че ще я поставим само при стабилна и прогресираща родова дейност и подготвена шийка. Каза, че ако нещо се забави родовата дейност се допуска вливането на минимални количества окситоцин. Гледахме беба - около 3 кг, абсолютно си отговаря на седмиците, главичката е малко по-малка, за сметка на дългите бедра, които още си вървят седмица напред  Grinning Това естествено ощастливи доки, която заключи, че нещата се нареждат перфектно за нормално раждане и манекенските мерки са само в наша полза  Heart Eyes Надяваме се да не стигне термин, не че ще стане гигант, но все пак. Уговорихме се мъжо ако поиска да влезе с мен в предродилна зала, поне до разкритието да ми дава кураж. Иначе води и плацента са в отлично състояние за този срок на бременността. Вагинално не е предлагала да ме преглежда, а и аз не искам - за мен няма полза от такъв преглед вече, безсмислен е. И да има, и да няма разкритие никога не може да се каже кога ще е момента. Дори сама заяви, че няма търпение вече - беше много ентусиазирана, почти колкото мен  Party. Не го е споменала като проблем, но гръбчето все още е в ляво, макар че беба непрекъснато се мести и върти. Дано накрая всичко се нареди. Praynig
Е, това е от мен, дано скоро стана мама по желания от мен начин!

# 57
  • ул. "Мечтание"
Мимче, страхотни новини!  Hug

Не се тревожи, че гръбчето е в ляво. Не е чак такъв проблем. Като тръгне бебечето може просто да трябва малко повечко време на бебка да се намести, но и така може да й е чудесна позиция за старт!

# 58
Ще следя темата ви с интерес,защото за Йоанка ме принудиха почти насила секцио,но за второто съм се зарекла ако трябва света да обърна,но да бъде нормално.Ще изчакам ако трябва 5 години до друга бременност,но си желая нормално раждане и това е.Много четох потемата,но след дъжд качулка както се казва просто въпроса за секцио застана пред мен 1 седмица преди раждане и нямах много време за реакции.И така леко бременеене на всички и леко и естествено раждане.

# 59
Ихааа, честита принцеса на Мунка, да е здрава и благословена! На щастливата мама бързо възстановяване. Аз още си чакам, имам от време на време слаби болки в кръста и понякога по-силни ниско долу.
Мимче, мойто бебче се върти ту наляво ту надясно. В петък гръбчето беше наляво, а днес като видях къде мерихме тоновете..ми преместило се е пак..
Добре дошла, tihi4ka!

Общи условия

Активация на акаунт