Отговори
# 60
    Мунка , да ти е жива и здрава малката принцеска Мина! Laughing
  Честито и бързо възстановяване! Hug

# 61
Добре дошла на малката Мина!
Мунка, да ти е жива и здрава и да ти носи само радост!

# 62
Честито Мунка! Да ти е здрава и чаровница малката Мина! Hug
На очакващите - леко и безпроблемно раждане. Стискаме палци.
Зози беше пуснала линк към група във ФБ. Нещо не успявам да се включа. Греша ли? Може ли да ми помогне някой?

# 63
Лили, пратих ти лс. Simple Smile Всъщност може да я потърсиш по име - A Mother Is Born

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 10:58 от zozima

# 64
Честита дъщеричка Мина на Мунка! Много здраве и щастие за цялото семейство Simple Smile Бързо възстановяване и скоро да са си удома и да се гушкат сладко сладко!

# 65
Днес разбрах, че моя колежка си е насрочила секциото (по желание) две седмици преди термина (a първораждащите по принцип раждат 8-9 дни след термина, това колко прави? 20 дни преди нормално да започне раждането), за да не се появи родова дейност. Направо ми се гади.  Sick Тя е овца, то е ясно, но къде е моралът на лекарите?!  Tired Убедена е, че това е по-безопасният начин за раждане на бебета и не ѝ минава през ум, че детето може да се роди недоносено. Знам, че тук ще ме разберете, а не мога да не споделя с някого.

Вчера се чух за секунда с Мунка. Не можахме да си кажем много, защото Бори беше решил, че не е в настроение за моите дълги разговори, но като цяло ми се стори, че е ок. Кърменето е потръгнало, а това е най-важното сега. Притеснявам се да ѝ звъня, за да не ѝ досадя, затова ще чакаме да се върне у дома и да разкаже.  Hug

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 18:22 от zozima

# 66
Момичета, аз да докладвам, че още съм си 2 в 1 и да ви почерпя- днес ставам по-голяма  Embarassed, но още си чакам подаръка

А на жените, които избират секцио винаги съм се чудела как може да изберат една от най-сложните коремни операции пред естественото раждане, както всички жени на света раждат- астествено като няма усложнения де....

# 67
  • ул. "Мечтание"
Зози  Hug

Мила, честито ти порастване! Хайде дано до ден-два да се похвалиш с подаръчето!  Hug

Иначе за това да избереш секцио без нужда си го обяснявам единствено със страх да се поеме отговорност за нещата. В крайна сметка при секциото си обект, режат те кълцат, те кърпят те... ако нещо се обърка не си виновен ти...

# 68
мамамила, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!! Дано скоро те зарадва най-желания подарък!   bouquet   bouquet   bouquet
Зози,  #Cussing out  Hug

# 69
Мамамила, Честит Рожден Ден! Бъди щастлива, усмихната и нека живота ти поднася от най-хубавите изненади! Стискам палци, много, много силно!   bouquet

# 70
МамаМила, Честит Рожден Ден! Да си здрава, желана дама и обичана майка. Скоро да си гушкаш подаръчето и да се къпеш в нежна бебешка любов.  Hug
Зози,  Thinking съжалявам, сигурна съм, че си опитала да и повлияеш. Тя навярно смята, че прави най-добрия избор. МАНИПУЛИРАН избор през страха и невежеството й. Ня мога да преглътна , но не мога да оправдая безочието на лекарите, които са я съветвали.

# 71
mamamilla, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива и здрава и бързо и лесно да се окаже, че стискаш в обятията си най-мечтания подарък! Дано всичко се подреди, така, както си го представяш!  Hug

Нощни, права си! Точно заради страха от отговорност е! Аз като се изплаша или се замисля за секунда и ми излиза в главата секцио! Страх ме е явно, че раждането ще зависи от мен! То и за други неща, които зависят от мен се чувствам несигурна де!  Rolling Eyes

И аз често си мисля за Мунка - дали са ги изписали, дали се е възстановила! Дано скоро се включи!

# 72
Mamamila Честит рожден ден, пожелавам ти едно удовлетворяващо раждане и скоро да гушкаш  бебечето си   bouquet
 Криси и аз така се ядосвам на хорските заблуди, а ако ми е близък познат още повече се ядосвам, даже се опитвам да не се вълнувам толкова много, но не ми е дошъл явно момента за това. Споделям ви, че някои пъти като правя нещо и го свържа с раждането( пране, къпане ей такива) и първите ми мисли са за тръгване към болница, ох май не успявам да обясня, но искам да кажа че асоцациите които правя са : " оп бельо да не забравя." сякаш  ще се приготвям, което явно е вкоренено като нагласа, защото се надявам избощо да не стигам до там.

# 73
  • ул. "Мечтание"
Д., и аз така! Понякога се хващам, че като си оглеждам списъка с покупки за бебето се чудя защо съмч забравила да напиша какво ще ми трябва в болницата!  ooooh! Joy
Мен това посещение на отворените врати доста ме разклати, но пък за сметка на това ми изкара някои неподозирани страхове. Което е добре де, така сега ще мога на спокойствие да си ги огледам и разнищя. Дано да ги преборя. Когато имам сили за това ще ви пиша какво ми се върти в главата, сега едва го изричам пред себе си.  Rolling Eyes

# 74
  • София
 Честита дъщеричка на Мунка! Да е жива и здрава и много щастлива!
 Мамамила, Ч.Р.Д - един много хубав подарък ти пожелавам - раждането, за което си мечтаеш и едно прекрасно бебче, което скоро да гушнеш:)
 Записвам се да хвърлям по едно око и аз на темата, че все някога ще се случи и при нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт