Отговори
# 495
Хихихи, много весело Joy

# 496
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!!! ЖИВИ И ЗДРАВИ, И НИЕ, И ДЕЦАТА!!!

Стискам силно палци на bg_desi! Сигурна съм, че всичко ще се случи по най-добрия начин и след това ще те последваме всички ние!!!  Hug

# 497
Момичета, минавам да се отчета, че в къщи вече сме четирима Simple Smile Родих Георги на 26.12 с планово секцио, през последния месец постепенно минахме на този вариант поради разни съмнения и опасения за бебето. Изглежда имам някакъв незнаен за мен проблем и бебетата ми излизат хипотрофни Sad Георги слава Богу е много по-добре отколкото беше Нели, съвсем доносен и роден на термин, здрав и силен, но все пак 'гранично' мъничък. Няма да знам дали сме направили най-добрия избор, но не съжалявам. Напротив, щастлива съм, че всичко мина добре и вече сме заедно. Получихме си новогодишния подарък:)
Желая ви прекрасно прекарване на тази вечер, а 2011 да е много пълна и щастлива за всички ви.
Благодаря на всички тук за подкрепата и информацията, страхотни сте   bouquet.

# 498
yoanna , да ви е жив и здрав Георги!Много да ви радва и изпълва живота ви с хубави мигове!!!
И аз вече приех тази философия, направих всичко възможно , но явно за някой неща съм безсилна, важното е да са ни живи и здрави Hug
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!!!

# 499
  • ул. "Мечтание"
ВНИМАНИЕ!!! ВНИМАНИЕ!!!

Край на черната серия! Имаме чудесна щъркелова новина!

"Днес в 15:33 след 24 часа зор със системи и други екстри с няколко напъна по естествен път се роди Фернандо - 3250, 53 см. Аз имам 2 шева от леко разкъсване и съм на седмото небе от щастие! Вече се закърмихме и сега се гушкаме! Целувки на момичетата!" - bg_desi

Десииииииииииииииииии! Страхотна новина! Много, много се гордея с теб, че устиска и успя със своя VBAC!!! Честит ви Фернандо! Желая ви много щастие на цялото семейство!  Hug  bouquet

# 500
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МОМИЧЕТА!!!
Страхотни новини!
БГ ДЕСИ, БРАВО МИЛА!!!ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ФЕРНАНДО!МНОГО ДА ВИ РАДВА!
Хайде Нощни ти си мила Hug

# 501
Честита Нова Година мили мамчета!
Нека желанията на всички се сбъднат, както на Деси, целувки мила Hug, очакваме разказа ти.

# 502
Деска,Честито и тук мила!Браво мамче!Живи и здрави да сте!Бързо възтановяване! Hug

# 503
bg_desi, честито юначе!!! Да ти е жив и здрав и винаги така да пълни очите ти със сълзи от радост!!! Браво на теб, геройче - ти наистина постави начало за всички нас - край на черната серия наистина!!!

Е, нямаше как по-хубаво от това, да започне Новата Година!!! Това е първата новина, която прочитам за тази година!!!  Laughing  Laughing  Laughing

Бъдете живи и здрави всички през тази година и дано сбъднем мечтите си!

Нощни, стискам палци и много разчитам да продължиш щастливата серия!!!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 504
Честита Нова 2011 година!
Бъдете живи и здрави, щастливи и добротворни.
Нека всичките Ви дела бъдат увенчани с успех и носят удовлетворение и радост!
Йоанна, честита ти рожба Георги- жив и здрав да е!
Деси, страхотно, мила, честито ти син Фернандо!
Пожелавам на всички ви само сбъднати мечти през новата година:)

# 505
Момичета, току що гледах репортажа по БТВ за бебета родени в новогодишната нощ в МД и едно от децата се е родило малко след полунощ нормално след първо секцио на майката Simple Smile Надявам се да е някоя от нас. Пожелавам на всяка една такова!

# 506
Момичета, току що гледах репортажа по БТВ за бебета родени в новогодишната нощ в МД и едно от децата се е родило малко след полунощ нормално след първо секцио на майката Simple Smile Надявам се да е някоя от нас. Пожелавам на всяка една такова!
Супер!

# 507
  • ул. "Мечтание"
Якоооо! Party

Честито на мамчето, което и да е то!   bouquet

# 508
И аз щях да вляза с тези новини от репортажа! Peace Браво на майчето!Добре , че доктора го изтъкна това за нормалното след цезарово сечение  bouquet

# 509
  • Пловдив
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Няма как да увелича размера на иконката  Mr. Green
Така се развълнувах от тази новина.... Деси, страхотно!!!

Честито на всички маминки, гушнали малки сладки бебоци   bouquet
Ама... моля ви се... каква черна серия?!?! Звучи много гадно  Mr. Green  Но наистина дано Деси да е началото на все повече успешни нормални раждания  Mr. Green Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт