Лакове за нокти - тема 17

• 40 792
  • 709
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз съм доволна от разредителя на Перфект  Peace

# 436
А също съм доволна от него.

# 437
Благодаря, ще отида да си го купя значи, че има нужда.  ooooh! Онзи ден им гледах някакъв изсушител, но реших да си взема друг по-евтин, дано да няма толкова голяма разлика в качеството.  Flutter

А на каква цената купувате лаковете на Голдън Роуз? Аз мислех да видя цените и из Пловдив и накрая да отида до Търговиите тук, където имат склад и да сравнявам.  Mr. Green

# 438
  • София
А на каква цената купувате лаковете на Голдън Роуз? Аз мислех да видя цените и из Пловдив и накрая да отида до Търговиите тук, където имат склад и да сравнявам.  Mr. Green

На Голдън Роуз ползвам серият керамик и серията Париж.
Керамика го взимам за 3лв,а Париж-а - към 2 и нещо обикновенно.

# 439
И аз използвам разредителя на Пърфект, вече привършвам втора опаковка.
Толкова съм свикнала да се лакирам с по-течни лакове, че след 2-3 лакирания с някой лак, го разреждам. Confused По-лесно ми е да сложа няколко тънки слоя, сигурно си прецаквам повече лаковете така, ама.. Rolling Eyes

# 440
Аз досега ги разреждах с лакочистител, но пак се сгъстяваха много бързо и сега май май ще трябва да хвърля някои  ooooh!, че едва ли ще е хубаво ако добавя към такива смески и разредител, но все пак ще пробвам.  Thinking

# 441
От втората тема  още харесвам този лак и още не съм го купила не знам защо. Има ли го някой да сподели отзиви и три пласта ли му трябват за перфектно покритие?
Bubble_Bath

# 442
  • София
От втората тема  още харесвам този лак и още не съм го купила не знам защо. Има ли го някой да сподели отзиви и три пласта ли му трябват за перфектно покритие?
Bubble_Bath

Изобщо не е толкова розов и ако искаш плътен цвят ще ти трябват 4 пласта.... на мен ми е любим, но за френски  Hug

# 443
# 444
  • София
Стилаж на Бел има в Карфур - магазина. Мисля, че бяха около 3 лв., но не съм сигурна.

Разредителя на Пърфект ползвам - и аз към доволните! Но общо взето веднъж сгъстил се лак и на мен започва бързо да се сгъстява.

# 445
Bubble_Bath

Изобщо не е толкова розов и ако искаш плътен цвят ще ти трябват 4 пласта.... на мен ми е любим, но за френски  Hug
О мерси много, френски не нося.  Hug

# 446
  • Ст Загора
мноог са хубави наистина и аз колко си харесах   Heart Eyes ама няма тук Белл  #Cussing out

# 447
Лаковете на Бел са страхотни  Peace аз си ги купувам за 3,50. Имам №323 и утези дни мисля да си взема още, но при нас избора е силно ограничен - има 5-6 лака на стилажа  Crossing Arms, а тези дето си показала Jana d' Ark  всички са прекрасни

# 448
# 449
  • Стара Загора
Аз имам този - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/nails.537579.21049477.big Не съм го пробвала още, но цвета много ми харесва.
Иначе от показаните ми харесаха - 304,314, 320 и 322.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт