Лакове за нокти - тема 17

• 40 766
  • 709
  •   1
Отговори
# 480
  • USA, Steak State
Ех Лу, как ме боли душичката като го гледам този Мак. Бях харесала и лилавичкия и този Лошата Фея.. ама докато се наредя да си купя и свършили навсякъде, а в Бей Бей саботират и пускат за минимум 50$.. е няма да дам толкова за лак!  smile3515

# 481
Вдовице, лилавият мак от серията на феята е 1:1 с въпросния кадет на орли  Wink

# 482
  • Belgium
Вдовичке и при вас ли свърши толкова бързо? Аз мислех, че само тука зареждат малко бройки. Ако не беше една любима моя съфорумка ( Heart Eyes) и аз нямаше да го имам.

# 483
Аризон, аз моя ГР 11 няма да го фърлям - ще си го ползвам и ще му се радвам, нищо не е Орли или Мак, а само прилича  hahaha
#12 наистина е доста по-лилав, от другите цветове на серията нищо не ми допадна  Wink
Аз другите даже не ги и разгледах, щото и без това се колебая по 100 часа, хем съм с ясна цел, пък ако се разконцентрирам - край, отидЕ един следобед. Laughing
Щях да ти пиша, като му се нарадваш и решиш да го менкаш, да ме имаш предвид, ама той е такова мини количество, че няма сми... Laughing

# 484
Щях да ти пиша, като му се нарадваш и решиш да го менкаш, да ме имаш предвид, ама той е такова мини количество, че няма сми... Laughing

той има и други кандидатки, но аз не си го давам  hahaha

да отида ли да го потърся там, където го купих и го пратя/дам за 'заявилите желание за размяна'  Joy

# 485
  • София
Момичета минавам само да кажа здрасти  Heart Eyes В къщи нямам компютър от 3 дни, за това и не можах да предупредя че няма да успея за лаковата среща. Не съм чела темата и се записвам на 33-та страница.....срамота  Embarassed От работа също нямам никакво време напоследък да чета...пълен кошмар  Mr. Green Дано да сте изкарали добре на срещата, много ме е яд че не можах да дойда  Crossing Arms Следващият път обаче няма 6-5  Hug
Да се отчета с ново лакче от днес, неизвестна за мен марка - Вutterfly - Аshanti № 280, жестоооок малинов цвят  Heart Eyes Ще снимам щом се лакирам с него.

# 486
  • Стара Загора
Моя Голдън Туилайт от Ейвън днес пристигна заедно с разтвора против чупене.  Simple Smile

# 487
Моя Голдън Туилайт от Ейвън днес пристигна заедно с разтвора против чупене.  Simple Smile

и? похвали се - не, че не чакам моя  Joy

пп спирам да купувам - май от почти всичко вече имам нещо подобно /и на горния  също  Mr. Green/

# 488
  • Стара Загора
Ами пробвах го на един нокът, с 2 пласта си покрива. Има много хубав блясък. Общо взето е това.  Peace  Hug

# 489

той има и други кандидатки, но аз не си го давам  hahaha

да отида ли да го потърся там, където го купих и го пратя/дам за 'заявилите желание за размяна'  Joy
А, мани, къде ще влизаме в такива филми за един лак; все ще ми се изпречи на пътя някой ден. Но мерси за предложението! Hug

# 490
  • София
Да се отчета с ново лакче от днес, неизвестна за мен марка - Вutterfly - Аshanti № 280, жестоооок малинов цвят  Heart Eyes Ще снимам щом се лакирам с него.
И аз имам едно лакче на тази марка, много хубав нюд, обаче още не съм стигнала да се лакирам с него, само на едно пръсче го пробвах.

Аз хубави неща четох за този разтвор, ще споделиш ли след време и при теб как е, че много му се чудя.

# 491
  • USA, Steak State
A такаааа... днес ще си отнеса едно Орли значи...  Mr. Green
А за Злата Фея някакъв заместител?

# 492
На срещата от размяна получих Parlez-vous Opi? от френската колекция. Разкошен, опушено лилав. Heart Eyes И името му чудно. Пристрастена съм към имената на лаковете на Опи.  Много благодаря на когото трябва за него. Heart Eyes Благодаря и на всички прекрасни дами за лаковете, които ми дадоха и ми доставиха такава радост. Обичам ви! Heart Eyes Hug

Не от тази колекция само тя няма заместител. На другите два не можеш да откриеш никаква разлика.

# 493
# 494

Общи условия

Активация на акаунт