Лакове за нокти - тема 17

• 40 665
  • 709
  •   1
Отговори
# 540
  • София
А с друг алкохол освен водка ще стане ли или утре да си купя една бутилка Joy

# 541
  • USA, Steak State
Някой ще обясни ли на идиотчето /мен/ как става този маникюр всъщност... Наканила съм се да си направя ама ме е шубе, че ще оплескам нещата- буквално както при водния маникюр.

# 542
  • София
Вдовичке, не се стряскай от плескане. Печатарското мастило се мие с чиста водичка и ако сбъркаш или размажеш нещо само изплакваш и почваш от начало. Накрая запечатваш с топ и пак минаваш под чешмата и кожичките също са почистени  Mr. Green
Ето туториъл - http://lakieroholiczka.blogspot.com/2010/08/newspaper-nails-step-by-step.html

# 543
Топиш си накъта в спирт (използвах аз) или водка и веднага върху него притискаш парченце вестник за около 30 секунди. Това е, но на мен на някои пръсти не ми стана от първия път, ама може би защото го правя за първи път. Laughing

# 544
Я сподели за искушенията.  smile3503

Е, Вдовичке, знаеш ... ОПИ-та, ЕССИ-та по $6-7, не по 20лв - някак по-лесно е да се поддадеш  Laughing Дори и сред по-масовите пак има избор и попадения. Преди като живеех там поне нямах лакомания, а сега съм си набелязала един куп щуротии из Фликър и блоговете.

# 545
  • USA, Steak State
Хахаха мда Fiama, 6-7$... 

Ееее язък за ракията дето ще изхабя за този маникюр. Simple Smile

# 546
Според мен за този весникарския маникюр има значение и самото печатарско мастило. Така че незнам дали е възможно да стане такова като от туториала, толкова наситено и добре "отпечатано". Но все пак трябва да се целиме на високо  Mr. Green.

И аз мисля тези дни да се пробвам с него, но ще си купя някакъв спирт, че ракийката не си я давам, грях е  Mr. Green.

п.с. TheBlackWidow защо си смени хубавата картинка? Така ми харесваше  Blush.

# 547
  • София
Според мен за този весникарския маникюр има значение и самото печатарско мастило. Така че незнам дали е възможно да стане такова като от туториала, толкова наситено и добре "отпечатано". Но все пак трябва да се целиме на високо  Mr. Green.
Затова се прави с днешен вестник Laughing

# 548
  • USA, Steak State
А такааааа аз като не получавам вестници.. кво правим...

Е хайде сега, празника отмина.  Mr. Green Сега съм с знака на Канзас. "Вече не сме в Канзас Ото".  hahaha

# 549
Доближават се до МАК-ската колекция: Nubar Purple Beach, Nubar Iris Dust, Nubar Gold leaf.
Има ги в Ибей.

# 550
В този блог има едни нещица, с които се правят декорации. Нещо като шаблони показани. Купих си такива и съм доста доволна, тъй като уменията ми на художник не са перфектни.

На Орли пролетната колекция 2011 е прекрасна

Моля те, пусни една снимчица на тези шаблончета и сподели от къде си ги купила.  Praynig Аз също съм много зле с декорациите и само си търся някакви варианти, които да са подходящи за кръжок "две ръце колко ми пречите"  Joy
Сега съм се навила и аз да пробвам вестникарския маникюр, но исках да попитам колко градуса да е спирта? Joy
Чакам един матов топ  Hug и мисля да матирам целия маникюр барабар с надписите да видим какво ще се получи. Whistling А може би и да пробвам с друг цвят за основа... newsm78
Ех, отивам на работа и чакам с нетърпение да свърши деня и да се прибера да си чета форумчето! Най-приятната отмора!  Hug
Много хубав и слънчев ден на всички!  sun

# 551
Добро утро,момичета! Grinning

Присъединявам се към недоволните от матовия топ на Есънс.Тази сутрин го ползвам за пръв път като го сложих върху тъмно син лак.Резултатът след първото нанасяне беше,че половината ми нокти станаха на черти. ConfusedСложих още един пласт и положението се оправи.Не съм сигурна обаче за колко дълго ноктите ми ще изглеждат добре. Thinking

# 552
  • Пловдив
Присъединявам се към недоволните от матовия топ на Есънс.Тази сутрин го ползвам за пръв път като го сложих върху тъмно син лак.

А можеш ли да ми кажеш кога се лакира преди да сложиш матовия топ, че обмислям защо така се получава. Пък никой не дава отзив за този матов топ на Еси, което ме навежда на мисълта, че никой не го е ползвал и не ми се дават толкова пари за нещо, което има евтин заместител.

# 553
  • София
аз имам и двата и определено няма чак толкова голяма разлика.. матират еднакво добре..
от Есенс обаче трябва да се слага на кило  Peace иначе се получава на черти - аз го слагам върху прясно лакирани нокти, и стига да сложа достатъчно дебел слой, черти няма  Whistling
забелязвам, обаче, че трайността не кой знае каква, 3-4 дни най-много  Rolling Eyes но пък на тази цена - толкова  Crossing Arms

# 554
  • Пловдив
Elitsa_z, а почва ли да ти събира лака с мата на Есенс, на мен като го сложа на прясно лакирани нокти почна да ми издърпва лака и той почва някак си да се отдръпва от кожичките и ми се получава разстояние, сравнително забележимо. Надявам се да си ме разбрала. След малко ще онагледя.

Общи условия

Активация на акаунт