Лакове за нокти - тема 17

• 40 682
  • 709
  •   1
Отговори
# 555
Аз имам само мата на Есенс, но не ме се е получавал някакъв проблем  с него. Лакирам  се  веднага след като ми изсъхне другия лак и нито ми е ставал на черти, нито се е отдръпвал, нито нещо друго. Дори издържа и на гореща вода без нищо да му има....може би е до партиди или нещо от самите нокти, лак... Thinking В миналата тема имам снимка с лак на Гош и отгоре матът на Есенс и се вижда как ми се е получило...ако иска някой да погледне или мога да пусна друга снимка Peace

# 556
Аз имам само мата на Есенс, но не ме се е получавал някакъв проблем  с него. Лакирам  се  веднага след като ми изсъхне другия лак и нито ми е ставал на черти, нито се е отдръпвал, нито нещо друго. Дори издържа и на гореща вода без нищо да му има....може би е до партиди или нещо от самите нокти, лак... Thinking В миналата тема имам снимка с лак на Гош и отгоре матът на Есенс и се вижда как ми се е получило...ако иска някой да погледне или мога да пусна друга снимка Peace

О, да, много харесах лака от тази снимка!! Flutter А откъде купуваш Гош?

# 557
Присъединявам се към недоволните от матовия топ на Есънс.Тази сутрин го ползвам за пръв път като го сложих върху тъмно син лак.

А можеш ли да ми кажеш кога се лакира преди да сложиш матовия топ, че обмислям защо така се получава. Пък никой не дава отзив за този матов топ на Еси, което ме навежда на мисълта, че никой не го е ползвал и не ми се дават толкова пари за нещо, което има евтин заместител.

Аз имам матовия на Еси и съм много доволна от него, нито става на черти, нито отдръпва лака. Ползвала съм го само върху перлени лакове с цел да стане велур, а не мат. Взех си и матовия на Есенс, но не мога да споделя отзиви за него, пробвах го на един нокът и то съвсем на бързо.  Peace

# 558
Присъединявам се към недоволните от матовия топ на Есънс.Тази сутрин го ползвам за пръв път като го сложих върху тъмно син лак.

А можеш ли да ми кажеш кога се лакира преди да сложиш матовия топ, че обмислям защо така се получава. Пък никой не дава отзив за този матов топ на Еси, което ме навежда на мисълта, че никой не го е ползвал и не ми се дават толкова пари за нещо, което има евтин заместител.
Вчера се лакирах,а днес реших да матирам.Може би грешката ми е,че го нанасях като нормален лак,а не както Elitsa_z  е писала-в по-обилно количество.След втория пласт топ лак обаче ноктите ми изглеждат много добре и чертите се скриха. Peace

# 559
  • Пловдив
Сигурно тъй като ми е мазна плочката и лоша основата и ми събира лака. Ето от два часа маникюр, който съм го чистила почти половин час от тези два и вижте какъв ужас стана само за два дни и днес вече ще го махам, че не мога да се понасям  Shocked

Rozi_Rozi_R благодаря ти много за отговора, това ще ми е следващата покупка.   bouquet

# 560

Rozi_Rozi_R благодаря ти много за отговора, това ще ми е следващата покупка.   bouquet

Няма за какво!   bouquet  Наистина е скъп, но според мен си заслужава, поне можеш да си правиш експерименти с различни цветове!    Peace

# 561
  • София
Аз нямам никакви проблеми с мата на Есенс, но и аз се усетих веднага, че трябва доста дебел слой да се слага за да не става на черти.
Вестникарския маникюр си го направих върху матова основа на Мода (нямах време да чакам друг лак да съхне) и седеше доста странно. Все едно съм си налепила хартия по ноктите. С гланц отгоре определено ми хареса повече.

# 562
Здравейте момичета:)) Виждали ли сте някъде този лак:

http://emeraldsparkled.blogspot.com/2010/11/notd-odd-one-out.html

# 563
Здравейте момичета:)) Виждали ли сте някъде този лак:

http://emeraldsparkled.blogspot.com/2010/11/notd-odd-one-out.html

Много е готин. Heart Eyes Какво все се впечатлявам от зеленикави лакове, като няма с какво да ги нося. Mr. Green

Бях скоро в ДМ на СУ и Мария Луиза, не съм го виждала.

# 564
  • София
Elitsa_z, а почва ли да ти събира лака с мата на Есенс, на мен като го сложа на прясно лакирани нокти почна да ми издърпва лака и той почва някак си да се отдръпва от кожичките и ми се получава разстояние, сравнително забележимо. Надявам се да си ме разбрала. След малко ще онагледя.

не, няма такъв "ефект".. но както казах, аз слагам по много  Mr. Green може и затова да е  newsm78

базата не знам дали би могла да допринесе за проблема - срам, не срам, аз такова чудо не слагам  Embarassed Embarassed

# 565
  • Пловдив

не, няма такъв "ефект".. но както казах, аз слагам по много  Mr. Green може и затова да е  newsm78

базата не знам дали би могла да допринесе за проблема - срам, не срам, аз такова чудо не слагам  Embarassed Embarassed

О аз след като имах червена нокътна плочка за една седмица вече си слагам, пък и без база и топ лак ми издържа два дни максимум лака. Просто имаш късмет с нокътната плочка. И благодаря ви на всички за отговорите, ще му дам още две бутилки шанс  Laughing, толкова си взех. Пък и вече имам лимит на лаковете за месец, но пък мисля да накарам човека сложил ми лимит на лаковете да ми го подари за коледа  hahaha.

П.С. И аз го гледах това лакче тази сутрин в блога и мисля да ми отиде в колекцията някой ден, записала съм си го, но не съм го виждала никъде.

# 566

О, да, много харесах лака от тази снимка!! Flutter А откъде купуваш Гош?
мерси...едва ли ще ти помогна, защото съм от северозапада Laughing... от едно малко градче. Тук го има само в една парфюмерийка, но е прилично заредена.

# 567
  • в Кошера
Така съм днес.

А това е скромната ми колекцийка, след генералното почистване  Wink

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 12:32 от Tyra

# 568
Така съм днес.

А това е скромната ми колекцийка, след генералното почистване  Wink

Третият линк не работи  Hug http://prikachi.com/images/261/2631261Y.jpg

Какъв цвят е лакът на Мейбълин?

# 569
  • в Кошера