Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 441
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
yoanna, ще пуснеш ли ново инфо за мястото на срещата в Пловдив, след като се уточни?  Hug  bouquet

Преди малко бях до моя АГ да го питам на коя дата ще ми издаде болничния, за да чистя и аз отпуските... Смятам към средата на ноември най-късно да изчезвам...  bowuu

Купих си някаква нова промо разфасовка на Лакалут, за 1.70лв. Simple Smile

# 121
  • София
Биричке - тази също много добре действа и на вкус не е ужасна, както повечето пародонтозни пасти - http://www.krasnaya-bg.com/bilka/bg/products4_antiparadontose.html?p57

# 122
  • В две тъмни очички
Леле момичета...сега обърнах внимание, каква е огромна разликата за 2 седмици в коремчето ми, станало е точно двойно  #Crazy

# 123
Знам че и януари ще се кокоря срещу кантара,ама ако е верен в кабинета на женската консултация,означава че вече съм с 14 кг отгоре  Shocked    Ами сега  #Crazy

# 124
  • София
Айде да споделя и аз за килограмите. Вече съм +9. И продължавам да си хапвам добре  Embarassed Когато ходим на обяд, колегите си поръчват само основно ястие, аз винаги супа + основно или салата + основно  Joy А те са мъже моите колеги, хапвам си повече от тях. Десертите гледам да ги пропускам обаче, сладко си хапвам само вкъщи и гледам да е малко. Naughty
Аа забравих да спомена, че следобяда към 16:00 задължително имам закуска - плод и малко ядки.  Blush

# 125
Аз не знам доколко може да се каже, че храненето е основно за килограмите. Не че няма значение, но в случая може и до ген или нещо друго да е.
Аз съм качила 2 кг. от началното тегло, свалих 3,  които си върнах, та общо пет ако така се брои. Да кажа, че ям всичко и по колкото ми се яде и постоянно лежа. Е имам време и да наваксам с килата, но дано не.
Братовчедка ми пък когато излезе 45 дневния болничен, шефа и твърдеше, че е фалшив и не е бременна.
Другата гладуваше и качи мнооогооо- но се свалят.
Така че да ядем смело

# 126
Как звучи: Да ядем смело! newsm62
Лесно е като си качила 2 кг. Завиждам ти благородно. Но да ви кажа,че наистина е до ген. И на мен ми се повиши апетита.

Нощни очи, дай рецептата за пататника. Така и така съм в къщи и се чудя какво да направя.  chef

# 127
Момичета, да ви кажа за килограмите, че тъкмо тази сутрин правих сметка:

- половин-един кг. за околоплодни води
- още толкова за кръвта, защото и тя се увеличава
- кило и половина за бебето (за тези седмици)
- още половин кило за плацента и пъпна връв (тук съм малко щедра, де Simple Smile

И то какво стана? Минимум 4 кг покрай бебето, останалото обаче е на дупето  Embarassed

# 128
  • бургас
аз не си знам килограмите мойта лекарка не ме тегли но напоследак нямам никакъв апетит и това малко ме притеснява дали ще навреди на бебето? иначе в пети месец качих доста килца но сега незнам

# 129
xixi, живо се интересувам от количката на Phil&Teds. Аз повече от всичко държа количката ми да е с надуваеми колелета, а досега от всички за породени, тази единствена е с надуваеми и е в ценовия ми диапазон . Само ме притеснява има ли възможност допълнителната седалка да се ползва докато бебето е все още само за напълно легнало положение. Като гледам по картинките излиза, че допълнителната седалка като се сложи, за бебето не остава място да е в напълно легнало. Така ли е, би ли споделила?
Според има си достатъчно място за бебето.Лошото е,че бебто няма да вижда какво става в околния свят,но това е само когато се ползва втората седалка.Но това е бял кахър.Аз лично съм много доволна от количката.В Англия на 3 майки 2 задължително ползват тази марка колички.Маневрена,конфортна за майката и детето.А гумите си ги помпя доста честичко,а като са изкаляни си ги свалям и си ги мия и така количката ми и къщата са ми чисти.Аз гласувам с двете си ръце за нея

# 130
Здравейте,

днес бях на ФМ при доц. Томова, всичко е наред с бебето, само където пак си беше сложила ръцете и краката пред главата и не й видяхме добре лицето, само за няколко секунди мръдна едната ръка и се хвана леко в профил. Иначе е станала 1300 грама.
А да ви питам кога се избира педиатър за бебето, като се роди или преди това?

# 131
  • София
До колкото знам записването при педиатър става с акта за раждане, така че трябва да е след раждането. Хубаво е обаче да се уговориш предварително с педиатъра дали приема нови пациенти.
Аз също в момента се чудя с тези лекари кой да избера. Някой да знае добър педиатър в 29 поликлиника в Гоце Делчев, София?

# 132
От мен само  запис, че не остава време да се разписвам.

# 133
Цитат на Inka- ами и на мен никога не са ми го мерили. Също така не ме теглят, не ми мерят обиколката ... аз съм или на ехограф или вече на доплер. Дори незнам защо го мерят туй чудо  newsm78
[/quote]

Ето точно затова не те мерят,защото виждат всичко на ехографа. Тук за цялата бременност гледат два пъти или 3 пъти н а ехограф и затова така протичат прегледите.
Аз вчера бях на доктор и като ми измери фундуса и вика, а това бебе е много малко, трябва да се гледаме на ехограф. Но за щастие се оказа, че всичко е в нормите - просто бебчето се крие някъде навътре и корема расте по-бавно. Освен това предишния ден ме налегна някаква ужасно остра болка много ниско в дясно - направо пробождаща - докато се обръщах в съня си и после цял ден ходих свита като баба, въобще не можех да се изправя. Но доктора каза, че това бил някакъв синдром - поради бързото нарастване на матката. Питах и за бучиците в гърдите и той ме прегледа и каза, че това е нормално по време на бременността и че било само удебелена тъкан. Абе в общи линии ме успокои от всякъде. Пак след 3 седмици.
Agent - ваканцията действа супер нали? И по снимките си личи колко е релаксиращо и приятно.
Аз така съм зациклила с килограмите, че от 3 седмици нищо не съм качила. А май трябва, уж си ям като хората, но то и много не ми се яде, наяждам се с две хапки и направо ще се пръсна. Хемоглобина ми е нисък, но и желязото не пия, защото не мога да ходя до тоалетна - какво ли не пробвах. Тъпча се с дроб и спанак - друго не мога да измисля. Вие направо сте рекордьорки - как го вдигате тоя хемоглобин  Rolling Eyes
Лори - ти описваш точно и моето състояние. Наистина болките се засилват, след като се изпишкаш, и аз едва станах от тоалетната, но точно затова питах и док каза, че това е "еди какъв си" синдром на бързо разтягащите се връзки около матката.

# 134
Да се похваля какво получих днес. Ето тези дебели чорапогащници от ларедут: http://www.laredoute.fr/vente-collant-de-maternite.aspx?producti … =1&pos=24_n_n . Много съм доволна. Не ми стискат на корема и са много дебели. Излезнаха ми по 13лв всеки, като ги намалих с код.

Задължително говорете с педиатъра преди да родите. Когато родите ви питат как се казва периатъра на детето  Peace

Общи условия

Активация на акаунт