Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 478
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
  • ул. "Мечтание"
Здравейте!

Нощни очи, дай рецептата за пататника. Така и така съм в къщи и се чудя какво да направя.  chef

Ми тя мойта е малко едно към гьотере. Правя го долу-горе така. Настъргвам около кило картофи. Намазвам добре тавата и сипвам повечко олио да стане мазничко (някъде 2-3 супени лъжици поне). Слагам картофите в тавата, омешвам ги със около 300 гр намачкано сирене (или колкото има  Laughing). Разбивам едно яйце, добавям към него 2 лъжици брашно и го обърквам хубаво с яйцето да стане кашичка, прибавям около една чаена чаша води към яйцето, обърквам, добавям към картофите, посолявам, слагам чублица и омешвам хубаво. Ако искаш може да си нареже и да добавиш лук. Пека на 200 градуса. Като се запече отгоре вадя, обърквам и пак връщам във фурната. Така няколко пъти докато картофите се сготвят и накрая запичам. Може да настържеш отгоре и кашкавал. Това е общо взето.

Бебешондел, честити ви ходещи крачета!  Hug

# 136
Здравейте януарски мами!

Аз съм от февруарките с термин в началото на февруари. Днес май се оказа, че съм за 30.01. Ще се радвам да ме приемете във вашата компания.

На 34 год. съм, чакам момченце, 1 детенце  Heart Eyes

# 137

Лори - ти описваш точно и моето състояние. Наистина болките се засилват, след като се изпишкаш, и аз едва станах от тоалетната, но точно затова питах и док каза, че това е "еди какъв си" синдром на бързо разтягащите се връзки около матката.

Pepinka 1, успокои ме. Моята док ми обясни почти същото нещо. Май ще се наложи да си траем, докато отмине и това е  Hug

Mish, бях забравила да ти благодаря за отделеното време относно значението на имената   bouquet  bouquet  bouquet

Нощни очи, пак огладнях с тази рецепта  Mr. Green Blush Звучи ми доста вкусно....

# 138
  • Варна

Заспивам единствено в седнало положение. Да ама като заспя и се катурна на една страна и киселините ме връхлитат със страшна сила. Така че днес, иска, или не, бебо е на диета, че да може майка му да се наспи!

Ох извинявай, ама мнооого ме разсмя JoyНаправо си те представих...То не е за смях де

# 139
  • София
Привет и от мен  Simple Smile Следобяд ходих на преглед, всичко беше наред, поздравиха ме за хемоглобина - 123  newsm10, доки гледа всичко обстойно, то в тази клиника всеки преглед си е почти като на феталната където ходих, кръвообръщение, сърчице и т.н. Беба е с много дълги бедра ( така казаха )  newsm62 . За първи път ме изпратиха на запис на тонове, като ме опасаха с едни каиши, а мъничето отвътре само буташе уреда на корема, явно си усеща допир отвън. Та така 20 мин лежах и бях на път да подремна малко  Joy Колкото до килцата, аз вече съм + 14, и съм 88  #Crazy
За спането да се оплача и аз, голяма мъка ми е, при всяко обръщане много ме боли костта между краката и гърба  Sad ама няма начин, ще търпим  Rolling Eyes
Аз също ще ходя на Бебеманията, ние нищо още не сме купували, ама има време  Simple Smile
Леле девойки изгоряха ми компирите  Crazy, приятна вечер на всички  Hug

# 140
Много благодаря на всички за поздравите и пожеланията за моето проходило момче  Hug

# 141
  • София
Аз също в момента се чудя с тези лекари кой да избера. Някой да знае добър педиатър в 29 поликлиника в Гоце Делчев, София?

Bimbim, аз също съм в Гоце Делчев и все още се чудя кой педиатър да избера за бебето. Повечето майки около нас са записали децата си при д-р Гочева от 29 поликлиника. Водила се за много добър педиатър и като цяло майките са доволни от нея. Единственият недостатък бил, че имала много пациенти и се чакало страшно много при нея за преглед. Аз смятам да поразпитам още малко и за някой друг лекар, но ако не ми препоръчат, ще си запиша бебето при нея.

# 142
Забравих да пиша. Кръвното ми пак беше 85/55, макар че бях закусила за разлика от предния път, когато беше същото. Кафе, шоколад, които ми препоръча сестрата не искам да взимам, дайте ми идея за вдигане на кръвното...

# 143
Бебешондел, да не ме освиркате, но червено вино.  Laughing

# 144
  • Варна
Бебешондел, айрян със повече сол.
И честито и от мен за ходещите крачета на Явор Simple Smile Да бягат бързо и в правилната посока Simple Smile
Такъв чорапогащник и аз си поръчах, но още не съм го получила. Но днес получих страхотна пижама, пак я намалих с код в лилаво и черно
И и този сутиен си поръчах, но още не съм го получила и него.

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 22:15 от Toni_baraboni

# 145
  • София
Честито и от мен за ходещите крачета на малкия Явор  Hug

# 146
Здравейте!
Взех си изслезванията, всичко е ок освен хемоглобина- отново 98 Crazy Започнах да ям храни богати на желязо, че досега не се стараех много.
Отивам да гледам снимки.
Не казахте софийската тема за кога е планувана?

# 147
  • София
Аз ли съм първа тази сутрин? Добро утро! Сервирам ви една здравословна закуска:

Бебешондел, честито за малкия!

Клечо, мисля, че и аз се сещам коя си, щото и аз "пригласях" с поглед към възмущението на други мами Flutter Не знам ти дали си решила да си там, но аз определено избрах да родя в Окръжна.

Приятен ден на всички тумбаци, аз отивам на работа   bouquet

# 148
  • София
Добро утро,мамчета Simple SmileНе съм ви чела от събота,защото майка ми беше на гости,после Дими нещо се поразболя,беше и именник и така нямах никакво време за компютъра.Надявам се всички да се чувстват добре,не съм чела нищо назад...Аз съм добре,в понеделник ми записиха първите тонове,всичко беше ок,матката спокойна и това е засега Simple SmileХубав ден пожелавам на всички и дано се позатопли малко че ми омръзна да стоя с малкия вкъщи Tired

# 149
Ох, мъжа ми сега се прибра от градината. Дели бил контактен със скарлатина. Четох, че не е опасно за бебето, но.... Притеснено ми е.

Общи условия

Активация на акаунт