Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 502
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
Добрютро,

откакто имам вече заместник на работа, няма много какво да правя и ми е скучно, та мога да пиша, пишаааа  Joy. Малко ми остана обаче, само 2 седмици и после ще мързелувам в къщи  Wink

Борянче, както и всички софийски тумбаци за сега се оформи за 07/11 към обед в Мол Стамболийски, в Хепито на 3-ия етаж. Айде 2-3 дни преди това пак ще си напомним  Wink

Anabella благодаря за здравословната закуска и аз така почнах в къщи, но като дойдох на работа една колежка черпеше и то с някви адски вкусотии и сега  Crazy така се надух

Ггъбка, прочете ли ми поста, че те разпознах на снимката от едно чакане при Кълвачева  hahaha

# 151
  • София
Ггъбка, прочете ли ми поста, че те разпознах на снимката от едно чакане при Кълвачева  hahaha
Не съм прочела Simple SmileАма защо не ми се обади...
Ох, мъжа ми сега се прибра от градината. Дели бил контактен със скарлатина. Четох, че не е опасно за бебето, но.... Притеснено ми е.

Дано да ви подмине,ама то с детската градина е така и аз съм непрекъснато нащрек Tired

# 152
  • ул. "Мечтание"
Здравейте!

Днес с малкия ще ходим  при баща ми за една есдмица. Не знам дали ще ползвам нет там. Да не се чудите. Simple Smile Мъж ми има много работа за довършване у дома, а малкия не му дава и две секунди да седне на компютъра та решихме малко да го оставим татито на мира да си свърши нещата.

Теодорка, добре си  ни дошла!  Hug  bouquet

# 153
Добро утро мами, минавам само да Ви пожелая хубав, слънчев и успешен  smile3558

Анабела мерси за закуската bouquet

# 154
Искам да ви пусна и програмата за лекциите и срещите, организирани или провеждани с подкрепата на Ла Лече Лига в различните градове на страната до края на м. Октомври и през м. Ноември 2010 г.
#Cussing out Не е честно!!! От Ла Лече Лига няма ли да се объркат и веднъж да минат през Бургас?!?!?! Ние тука - девета дупка на кавала!

Нощни очи, темичката е много хубава, но малко стряскаща!  Simple Smile Току ходя на консултация и само се стряскам да не ме поругаят, че съм качила много за един месец. Септември месец ми се скараха, че бях наддала 4 кг. за 4 седмици, но последно като ходих преди няколко дни бях само + 1 кг. Но и това не е много хубаво, че май нещо се поуспокоих и започнах бая да се угоявам. Ама какво да правя - от две седмици съм в болничен и нали знаете - човек като няма какво да прави, плюска (поне аз съм така  Embarassed). Иначе гледам да вървя много - средно по 1,5 ч на ден - в дъжд, слънце, студ, без значение. То луд умора няма, само се поти.

И аз да се похваля с нещо интересно: вчера бях на йога и пилатес за бременни. Голям смях падна!!! Laughing Инструкторката не може да свари да ни крепи - нали всички сме едни сферични и трудно пазим равновесие, току някоя политне на една страна и аха да се изтропа на пода.  Mr. Green Иначе след упражненията се чувствах много добре и отпусната, даже в автобуса на връщане за малко да заспя  Joy
По отношение на консултациите и на мен всеки път ми мерят фундус, мундус и т.н. както си му е реда, кила, кръвно и ехограф.
На всички болни и с болни дечица - бързо оздравяване!!!

Бебешондел, честито ви прощапулниче - много са сладки като току-що прохождат - като кашкавалени са Laughing

ОТНОСНО КРЪЩАВАНЕТО НА ДЕТЕНЦЕТО  НА СВЕТЕЦ, АКО СЕ РОДИ НА ИМЕН ДЕН, АЗ ЛИЧНО НЯМА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМ С ТОВА. РЕШИЛИ СМЕ БЕБЧО ДА Е КРЪСТЕН НА СВЕКЪРВА МИ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ЩЕ Е МОМЧЕ. И АКО СЕ РОДИ НА ИВАНОВ ДЕН, ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ ДОСТА ТЪПО, ЗАЩОТО СВЕКЪР МИ Е ИВАН, НО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО НЯМА ДА ГО КРЪСТИМ НА НЕГО.

Пепита1973, Калина е много хубаво женско име!!!

100 % имаше още нещо, за което исках да пиша, ама сега забравих - като се сетя пак!!! newsm78

Еления, как си, мина ли ти болката в таза и крака?

# 155
  • ул. "Мечтание"
Хаха! Муденче, тъй като е 13-та "фатална" тема, реших най-фаталното за което ще си говорим сега и за в бъдеще да са килограмите!  Flutter Hug

# 156
  • В две тъмни очички
Здравейте момичета!
Минавам само да  се оплача! За първи път преживявам такава тежка нощ! Никакво спане,болки в кръста, повръщане, болки в корема и ужасно главоболие!!!! Не успях да намеря нито една поза,в която да ми бъде поне малко удобно със или без възглавници!В момента ми идва направо да се гръмна!
Ще пиша по-късно пак,че нещо не мога да фокусирам лаптопа.....

# 157
bubeto, почини си, ако имаш възможност... Направи си чайче!  Peace

Момичета, абе зачудих се, след като родим, живот и здраве, какво става с темите ни? Продължаваме ли да пишем?  Embarassed

# 158
  • ул. "Мечтание"
Момичета, абе зачудих се, след като родим, живот и здраве, какво става с темите ни? Продължаваме ли да пишем?  Embarassed

Ще се преместим в подфорум Родени 2011 Simple Smile
Хехе, ние ще сме първите там. Кеф!  Party

# 159
Mомичета, абе зачудих се, след като родим, живот и здраве, какво става с темите ни? Продължаваме ли да пишем?  Embarassed
Който има време- пише.Който не- само чете.  Laughing
Пишем, в отчетната на Алекс даже организирахме и национални срещи  Grinning Голяма веселба е  Mr. Green

# 160
Забравих да пиша. Кръвното ми пак беше 85/55, макар че бях закусила за разлика от предния път, когато беше същото. Кафе, шоколад, които ми препоръча сестрата не искам да взимам, дайте ми идея за вдигане на кръвното...
BebEshOnDeL, помоли мъжа ти да те ядосва по-често  Mr. Green Mr. Green Mr. Green!!!
Извън майтапа - знам, че ябълките (заради пектина) и лененото семе действат много добре на кръвното. Но защо да го вдигаш, отпаднала ли се чувстваш или нещо за бебока не е добре да е такова кръвното?

# 161
Добро утро Embarassed
Медунче,благодаря,страх ме е да се похваля,но май се подобрява положението.Вече вървя малко по-бързо и с по-малко болка. Praynig
На мен не ми мерят таз и фундус-мундус Mr. Green,но пък за сметка на това всеки месец ме гледа на ехото. PeaceИ от там си записват данни.Килцата не ги пропускат да ги измерят EmbarassedАма аз в последните месеци съм стриктна-по кило на месец съм си казала до края Naughty
Бебеш,повече течности-мин.вода,солен айрян с лимон...
Бубе,наистина и аз забелязвам при себе си голяма разлика на корема от 28 до 30г.с. ShockedМи той вече не се хваща на огледалото че да го снимаммммм ShockedЩе се опитам все пак. Wink
Пепи,и на мен много ми харесва Калина Flutter
Ох,момичета всеки ден сънувам че раждам момиче и че я кръщавам Далия newsm78Това знак  ли е?Някой да не ми "шепне"нещо на сън? Thinking
Нощни,дояде ми се пататник....Уф отивам да си ям триците Laughing

# 162
  • ул. "Мечтание"
Някой да не ми "шепне"нещо на сън? Thinking

Бебчето ти шепне... може би... Обикновено сънища, които се повтарят настоятелно ти носят важно инфо...
Разбира се може да е някое твое съзнателно или подсъзнателно желание, което ти се явява на сън.

# 163
Някой да не ми "шепне"нещо на сън? Thinking

Бебчето ти шепне... може би... Обикновено сънища, които се повтарят настоятелно ти носят важно инфо...
Разбира се може да е някое твое съзнателно или подсъзнателно желание, което ти се явява на сън.
ThinkingПо-вероятно да е второто Thinking
ФМ ми показа че спор няма-мъж ще се ражда LaughingСега като ходя пак на ФМ ще видим пак....Не че затова отивам де.

# 164
  • ул. "Мечтание"
Абе да ти кажа има не един и два случая, когато спор е нямало с ехографа, ама бебето е било на друго мнение!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт