Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 638
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
И аз всеки път мъж сънувам, а мома чакам.... Whistling

Започнаха да ме отпускат болките, загрях се доста тези два дни, не знам дали и това е помогнало, но дано да се свършва.

Аз отивам на работа, а на вас почиващите приятен ден, макар и мрачен  Peace

# 166
Момичета, абе зачудих се, след като родим, живот и здраве, какво става с темите ни? Продължаваме ли да пишем?  Embarassed

Ще се преместим в подфорум Родени 2011 Simple Smile
Хехе, ние ще сме първите там. Кеф!  Party
И аз точно за това си мислех тази сутрин - наистина е хубаво да продължим да си пишем. Че то и без това най-страшното не минава с раждането, после като зареват, без човек да знае защо и да се чудиш какво да ги правиш - трябва да има с кого човек да си сподели опит (моят до момента е нулев, та само чета вече миналите по този път мами какво пишат) и страхове.  Sick

# 167
Момичета, навън се е ширнало едно страхотно слънце   newsm08 (сигурно е това, от което магаретата умирали), но аз отивам да се приготвям за излизане, че имам дневен норматив за покриване - трябва да избия меденките, които погълнах снощи. Че кой знае и днес какъв друг боклук ще натъпча!!!  smile3506 Движение му е майката!!!

# 168
  • София
Едно късно здрасти и от мен  Hug

Поразвеселих се, докато ви допрочета от вчера  Joy

Супер е времето, аз чакам леля и сестра ми и изчезваме на Бебемания  Peace

На всички пожелавам зашеметяващо приятен ден   bouquet

# 169
Момичета, благодаря!
Още повече, че е хубаво, силно име със значение /от гръцки хубава победа/. Голямата ми дъщеря се казва Елена също хубаво име със значение /от гръцки факла, слънце/.

Еления, радвам се, че се оправяш, но действай по внимателно.

Бебешондел, ти ли питаше за кръвното, аз съм със 90/60 постоянно, а също така и сега през бременността, но за мене е нормално и не чувствам дискомфорт. А иначе от собствен опит знам, че най-бързият начин за вдигане на кръвното е коктейл нес кафе със кока-кола.

# 170
Здравейте, мамита!
Бебешондел, предният път пропуснах да ти честитя топуркащите крачета, да ти е живо и здраво детенце, да тича бързо и да стигне далеч в живота!

Елениа, да ти кажа, и моят корем расте с някаква шеметна скорост, ама не си давам сметка, защото килограмите все още са прилични - +7. Но от няколко седмици ходя на йога (обикновена, не за бременни, защото на тази за бременни й смениха часовете и не са ми удобни), и миналата седмица уж всичко си беше наред, правех си аз внимателно и предпазливо упражненията, а вчера  #Crazy Ами аз не мога да се сгъна! А се наведа напред, а коремът ми опре или в бедрата, или в гърдите  Laughing Идва инструкторът и ми казва: ако леко сгънете колената, ще ви е по-удобно. А аз викам "Да, ама не мога, щото коремът ми подпира" Laughing И той се хили  Joy Има едно упражнение, което е много хубаво за тазовото дъно - разтваряте широко краката, клякате с колене, сочещи навън, и стъпили на цяло стъпало, и се подпирате с ръце между краката. Лактите натискат колената навън, а дланите са събрани като за молитва. Ох, как го обясних само, ето за това става въпрос (едвам намерих картинка): Да, ама вече като клекна, коремът ми не се събира между краката, а повече не мога да ги разтворя, да не съм балерина! Ужас ви казвам...

# 171
  • София
А иначе от собствен опит знам, че най-бързият начин за вдигане на кръвното е коктейл нес кафе със кока-кола.

аааа и аз опитах веднъж този коктейл и щях да пукна от сърцебиене, дори се наложи да пия валерян. Не си правете експерименти точно сега

# 172
Бимбим, съгласна съм с теб по прицип, да не си правим експерименти точно сега, но при мен когато ми падне драстично кръвното предпочитам този коктейл вместо хапчета. Но държа да отбележа, че аз съм с ниско кръвно от ученичка и знам как да действам, не давам съвети само споделям опит.

# 173
А иначе от собствен опит знам, че най-бързият начин за вдигане на кръвното е коктейл нес кафе със кока-кола.

аааа и аз опитах веднъж този коктейл и щях да пукна от сърцебиене, дори се наложи да пия валерян. Не си правете експерименти точно сега
Не знам за сърцето но бебето ще ме спука от ритане  Joy

Много благодаря за съветите. Аз принципно съм с 90/60 кръвно, най-зле е било 60/40 5 мин след припадък. Сега беше 85/55 за втори път... Ще пробвам айряна със сол, че най-безопасен  Peace
Забравих да пиша. Кръвното ми пак беше 85/55, макар че бях закусила за разлика от предния път, когато беше същото. Кафе, шоколад, които ми препоръча сестрата не искам да взимам, дайте ми идея за вдигане на кръвното...
BebEshOnDeL, помоли мъжа ти да те ядосва по-често  Mr. Green Mr. Green Mr. Green!!!
Извън майтапа - знам, че ябълките (заради пектина) и лененото семе действат много добре на кръвното. Но защо да го вдигаш, отпаднала ли се чувстваш или нещо за бебока не е добре да е такова кръвното?
Той много често ме ядосва даже  Joy ама трябва да си премеря кръвното тогава.

Ето малко пристигнали покупки за бебето от мен: http://bebeshondel.snimka.bg/baby/pokupki-za-teya.542994.21213093 Последното е подаръка към поръчката. Всичко ми излезе както следва: чорапогащничетата- 8,50лв, туниката на точки 5лв, розовата блузка 4 лв, жилетката 10 лв, роклята 10 лв.

# 174
  • в Надежда-та
Към мамите от Бургас - някой има ли представа дали в КАТ има големи опашки и дали се записва предварително (сигурно се записва де, щом тук има записване) Rolling Eyes

# 175
  • София
Ей, мами хубави, дано не сте ме забравили Hug Hug
Обаждам се да ви поздравя и да ви пожелая много много лека оставаща бременност, не ме свърта пред компа и не съм от най-редовните Grinning
Успех на всички Hug Hug

# 176
Здравейте отново, ние много пътувахме и не съм ви чела от почти два месеца. Записвам се оттук-нататък. Май съм забравила да кажа, че чакам момченце, според лекарите. А за килограмите - определено напредвам повече отколкото миналата бременност, не че ям повече, явно е от ЕГН-то. Не смятам да прекалявам със следенето на килограмите, след раждането така или иначе ще гладувам, ще следя килограми и е сигурно, че няма да се спася от този тормоз. Сега просто гледам да не прекалявам и толкова, нужно е и спокойствие и всякакви вещества трябва да се поемат.

# 177
Здравейте на всички!
Нощни очи ходи ли на отворените врати на Окръжна болница?

# 178
  • ул. "Мечтание"
Бебешондел, как си с храненето и водата напоследък?  Thinking
Предната бременност имах по едно време такива проблеми, кръвното ми падаше много, даже събирах гранизите.Имах кръвно от порядъка 70 на 45! Като звъняхме в бръза помощ даже жената не ми повярва и мислеше, че ни е повреден апарата!  ooooh! Как съм можела да имам такова кръвно. Е, имах. Ходих при ЛЛ. Тя ме поразпита това-онова и стигннахме до извода, че кръвното ми е ниско, защото точно в този период нямах почти никакъв апетит, ядях много малко, почти не пиех вода. Пусна ми за всеки случай някакви изследвания на урината. Каза ми една седмица да ям като си трябва, ако трябва насила, но да ям по 4 пъти на ден и да пия поне по 4 л вода и да повторим изследването. Не знам какво друго можело да е и за какво бяха тия допълнителни изследвания. Така и не я попитах, но изследванията ми бяха добре и двата пъти.

# 179
Здравейте мацки, аз започнах седмицата с екшън, но всичко, слава богу завърши ок. Точно си мислих, как вторник сутринта ще качвам снимките от пристигналата вече кошара и дрешколяци и се събудих с болки и кървене. Откарах цялата сутрин в болницата. Прегледаха всичко каквото можаха, но причина и за едното и за другото така и не откриха. Като се прибрах ме втресе яко и вдигнах температура, толкова гаден вирус, че не можах да стана 3 дена. Явно причината е в разболяването, но се изплаших доста и смятам чудесата от храброст в домакинството да ги оставя за някой друг път. Връщам се назад да ви чета  Hug

pepita1973, ние също сме с Калинка Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 12:09 от МииМаа

Общи условия

Активация на акаунт