Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за посещението на изложбата Бебеманиа 2010?
Какви са препоръките за прием на желязо и магнезий по време на бременност?
Как мога да видя снимките във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за посещението на изложбата Бебеманиа 2010?
Мненията относно посещението на изложбата Бебеманиа 2010 варират. Някои майки смятат, че е било изключително информативно, тъй като им позволява да видят и сравнят различни продукти и марки на едно място. Въпреки това, други изразяват съмнения относно полезността на посещението, като посочват, че изложбите могат да бъдат претъпкани с хора и стоки, което може да бъде изтощително и объркващо.
-
Какви са препоръките за прием на желязо и магнезий по време на бременност?
-
Как мога да видя снимките във форума?
-
Как да кача снимки във форум?
-
Как мога да намеря кардиолог в София, който има опит с бременни жени?

(сигурно е това, от което магаретата умирали), но аз отивам да се приготвям за излизане, че имам дневен норматив за покриване - трябва да избия меденките, които погълнах снощи. Че кой знае и днес какъв друг боклук ще натъпча!!!
Движение му е майката!!!

Ами аз не мога да се сгъна! А се наведа напред, а коремът ми опре или в бедрата, или в гърдите
Да, ама вече като клекна, коремът ми не се събира между краката, а повече не мога да ги разтворя, да не съм балерина! Ужас ви казвам...

Как съм можела да имам такова кръвно. Е, имах. Ходих при ЛЛ. Тя ме поразпита това-онова и стигннахме до извода, че кръвното ми е ниско, защото точно в този период нямах почти никакъв апетит, ядях много малко, почти не пиех вода. Пусна ми за всеки случай някакви изследвания на урината. Каза ми една седмица да ям като си трябва, ако трябва насила, но да ям по 4 пъти на ден и да пия поне по 4 л вода и да повторим изследването. Не знам какво друго можело да е и за какво бяха тия допълнителни изследвания. Така и не я попитах, но изследванията ми бяха добре и двата пъти.