Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 603
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
Зравейте,момичета тази бебемания само в София ли ще я има?
Към Варна няма ли да дойде?
За тоновете -на мен още не са ми ги слушали и записвали,а вече съм в осмия месец.Исках да попитам дали някоя от вас има "миотомен възел" и дали и расте и съответно какво Ви е казал дони-как ще родите?Моя вече е 7см. и всяка вечер стана го усещам като твърдо топче.....
Чао за сега......
Вие във Варна нещо се стискате.Имам много приятелки там и те все не искат нещо йм било рано и тем подобни

# 271
Здравейте пак!

Inka страшна си, още веднъж благодаря   bouquet и не се разстройвай с такива истории мисли само положителни неща, за огромно съжаление такива неща се случват и не може да ги променим  Sad

Биричке много хубаво столче сте взели!

Антоанета празника ще го празнувам по активно когато поотрасне детето дай Боже, за сега само си правя украса, купувам тикви и бонбони и ходя на парти с маски (тая година ще пропусна), момента е подходящ да се маскирам на тиква или диня  Mr. Green

Аз исках да споделя, че си взехме количка, такава каквато исках на X-lander  Heart Eyes от една мама тук и си има всичко зимен, летен кош и столче. Като се изпере и изсъхне ще снимам да покажа  Simple Smile

# 272
mamita81  ако става въпрос за София света София е бившата Тина Киркова, а Свети лазар се намира до зоологическата градина. За свети лазар знам че е скъпичко друго не съм се интересувала. Лично аз си следя бремеността и мисля живот и здраве да раждам в Тина Киркова.
Да ви се похваля, че вече съм готова с всички покупки за бебчо-макар че все още смятам че е малко рано, но после ще ми натежи корема, ще стане студено и едва ли ще ми се обикаля по магазините. Даже си взех и някои работи за мен-помпа, сутиени,еднократни гащи за в болницата. Сега само като дойде леглото към края на този месец ще изпера и изгладя дрешките и направо ще си ги редя там./А с какъв прах мислите да перете/.
Приятен слънчев следобед на всички.
Болните да се оправят!

# 273
  • В две тъмни очички
Еййй момичета, какво сте се психясали всичките бе??? Я по бодро я карайте  Hug Всички чакаме едни здрави и пухкави бебчета, които ще гушкаме януари! Само ето такива мисли трябва да ви обземат! Нормални са и болките и теченията и разтеженията и какво ли още не! Бременни сме ,а не болни! Радвайте се възможно най-много на бременността си! И мен от време на време ме хващат лудите,ама гледам да са рядкост тези периоди! Обгърнете се само с позитивизъм   bouquet
Аз минавам да ви кажа,че изчезвам за Пловдив след 2-3 часа,че съм на изпит другата седмица и не знам дали ще мога да пиша следващите няколко дена!
Хубава седмица на всички, без повече болни, по-малко болежки и само  хубави мигове  newsm51

# 274
mamita81  ако става въпрос за София света София е бившата Тина Киркова, а Свети лазар се намира до зоологическата градина. За свети лазар знам че е скъпичко друго не съм се интересувала. Лично аз си следя бремеността и мисля живот и здраве да раждам в Тина Киркова.
Да ви се похваля, че вече съм готова с всички покупки за бебчо-макар че все още смятам че е малко рано, но после ще ми натежи корема, ще стане студено и едва ли ще ми се обикаля по магазините. Даже си взех и някои работи за мен-помпа, сутиени,еднократни гащи за в болницата. Сега само като дойде леглото към края на този месец ще изпера и изгладя дрешките и направо ще си ги редя там./А с какъв прах мислите да перете/.
Приятен слънчев следобед на всички.
Болните да се оправят!
За София става въпрос.Аз също мислех,че става въпрос за Тина Коркова,но не бях много сигурна,а за Свети Лазар питам,че там ми е връзката от първото раждане,но не ми е ясно къде се намира.Със сигурност ще е скъпа,защото като гледам стаите и снимките е направо Rolling Eyes.А вТина Киркова дали искат някакви пари,ако си с направление?Незнам колко може да са се променили нещата от преди 7 години.Благодаря за инфото. Grinning

# 275
Момичета, отбивам се да обнадеждя буразлийки, че скоро и при тях може да има срещи и лекции с подкрепата на ЛЛЛ:) За съжаление в момента при вас няма момиче, което да води такива срещи. Затова пък ако има желаещи опитни мами да се обучат за ЛЛЛ лидер  сте добре дошли:)
За Пловдивската среща не успях да пусна инфо навреме, за което се извинявам. Напоследък не успявам да влизам тук всеки ден Sad
Най добре е ако искате да питате за конкретна лекция или среща да следите тази тема (лекции) и тази тема (срещи). Ще се старая и аз да ви пускам инфо както досега, но може да не успея отреагирам веднага на въпрос за конкретна дата.

# 276
Свети Лазар се намира на Симеоновско шосе, до зоологическата градина на входа откъм студентски град.
За ТК може би няма да ти искат пари щом си с направление, освен ако не искаш избор на екип или вип стая.

# 277
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Тоновете вече ми ги мериха на последния преглед (тази седмица, в 30 г.с.) То не че нещо се разбра, бебо спеше упорито и така и не стана никакъв запис  Mr. Green
Аз не параноясвам. Ама и преди бях. А май и по принцип съм си така. И като цяло си мислите ми са в следните насоки:
- ако е толкова трудно да се износи една бременност, но нямаше да са останали хора на този свят (не говоря за рискови бременности).
- чисто статистически вероятността да ме утрепят в катастрофа е по-голяма.
- каквото и да се сбъгяса сега, бебето вече е жизнеспособно и най-много да го извадят по-рано.
- !!!! от притеснения само бих навредила на бебето си!

Мацки, бъдете позитивни и се радвайте на мига!  Hug След около 2 месеца тепърва ще започне зора!  Mr. Green

Мамита 81, за Св. Лазар вече са ти казали къде се намира. Аз лично не съм чувала нито добри, нито лоши неща. Според мен ако ще даваш пари, по-добре да се ориентираш към Токуда или Вита, поне за тях има много информация - също така и много положителни оценки!  Peace

Аз днес накупих козметика за бебето!  bowuu Доволна съм. Почти приключих с покупките вече!

Бубе,
откъде и какви еднократни бикини си взе?

# 278
Мале момичета преди 30 минути се събудих с силна режеща болка в ляво. Отвратително е. Пих един спазмалгон и взе да отшумява, но се попритесних и май утре сутрин ще звъна да питам доки. На някой случвало ли му се е нещо подобно? Болката беше силна режеща в ляво към левия яйчник, све едно нещо прищипано и се получи след като се изпишкаш.  newsm78 Дано отмине съвсем, че се притесних много.  Praynig
Точно същото се случи и с мен преди няколко дни, споделих ви. Доки каза че е от уголемяването на матката. Пия но шпа.. Получи ми се обаче още няколко пъти. Аз пък май имам контракции от време на време  Crazy Сега ще потърся да прочета нещо в нета за това. Мислите ли че е много опасно?
Лори, кое да е много опасно - нали лекарят ти е казал, че е от уголемяването на матката? Дори да са леки контракции - аз, доколкото знам, било нормално да има такива (т. нар. "подготвителни") от 6-7 месец нататък. Но ако ще си по-спокойна, говори отново с доктора си.

# 279

Момичета, кажете от кога трябва да започнат да записват тоновете на бебо. Лекаря ми каза, че още ми е рано, а май бях чела, че на някои от вас вече ги записват.
Преди една седмица ми ги записаха за първи път и вече ще го правят редовно.
А къде ви ги записват тоновете? На мен на последната консултация докторът ми ги слуша, дори ми ги включи да мога да чувам и аз, но не ми ги записа никъде?!?!?! newsm78

# 280
kъсен zапис  Simple Smile

# 281
Момичета, отбивам се да обнадеждя буразлийки, че скоро и при тях може да има срещи и лекции с подкрепата на ЛЛЛ:) За съжаление в момента при вас няма момиче, което да води такива срещи. Затова пък ако има желаещи опитни мами да се обучат за ЛЛЛ лидер  сте добре дошли:)
Yoanna, ще чакаме с нетърпение!!! Дано успее да се организира преди да сме родили, че после с малките бебешоци ще е малко трудничо (да не кажа невъзможно) посещението.  Hug

# 282
Здрасти мацки!
Тоновете вече ми ги мериха на последния преглед (тази седмица, в 30 г.с.) То не че нещо се разбра, бебо спеше упорито и така и не стана никакъв запис  Mr. Green
Аз не параноясвам. Ама и преди бях. А май и по принцип съм си така. И като цяло си мислите ми са в следните насоки:
- ако е толкова трудно да се износи една бременност, но нямаше да са останали хора на този свят (не говоря за рискови бременности).
- чисто статистически вероятността да ме утрепят в катастрофа е по-голяма.
- каквото и да се сбъгяса сега, бебето вече е жизнеспособно и най-много да го извадят по-рано.
- !!!! от притеснения само бих навредила на бебето си!

Мацки, бъдете позитивни и се радвайте на мига!  Hug След около 2 месеца тепърва ще започне зора!  Mr. Green
Ноеми, много ми хареса твоя свеж позитивизъм!!! И аз съм на същото мнение!  bouquet Hug  bouquet

# 283
Боже, тази страница май си я изписах самичка!!!  Joy Joy Joy Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 284
Боже, тази страница май си я изписах самичка!!!  Joy Joy Joy Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Затова можеш да ползваш бутона "редактирай" и ако още никой не е писал след теб, просто вмъкваш още неща, които си искала да кажеш в поста си             Wink

Общи условия

Активация на акаунт