Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 548
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро, благодаря за закуската клечо, чак коремчето ми взе да къркори. Има ли я още групата в фейса и с какво име беше? newsm78
Момичета от кога мислите  да купувате нещата за болницата и да стегнете чантата? Знам, че още е рано, но ще чакате ли 45  дена преди раждане или по-рано и какви списъци ще ползвате?
Ставам да хапна реална закуска, че  от виртуалната чак бебка се събуди  Laughing гладдддддддддддд  Joy

# 421
Ех, ех, нямате изчитане.
Да не ви остави за малко човек!  Hug

# 422
Мила, все ще пиша за имената и все забравям  ooooh! Жасмина и Владимира звучат супер, на мен ювенелина също много ми харесва. Днес ми пристигапоръчка от асда и ще снимам да покажа какви красоти има Simple Smile))))))))

За магазина, дано излезе немщо,аз съм на финала с покупките за бебето (дрешките)в неделя последно ще пазаря от некст и приключвам. Party

# 423
Добро утро и от мен и благодаря за закуската klechoo Simple Smile

Mish аз от утре съм по-свободна и мисля да започна да си пазарувам нещата за болницата, така че предполагам, че ще съм готова преди 45-те дни. Колкото до списъка - взех този на една приятелка която ражда миналата година. От болницата знам, че също ще ми дадат техен списък следващия път като отида на ЖК, но не вярвам да се разминават много.

# 424
За бебефона на ФП- взехг такъв и от няколкото проби мисля, че няма проблем.

А за водата след раждане - на мен не ми даваха да пия около 3-4 часа след като родих .  newsm78

# 425
Здравейте бъдещи и настоящи майчета!Клечо мн ти благодаря за закуската,направо ми потекаха лигите и очите ми станаха на палачинки.Минавам само да се отчета,че заминавам да чистя,защото всчко е д главата надолу,а днес е приливът ми на енергия!аз в петък съм на ЖК и видеозон и вече наистина нямам търпение да видя малката принцеса ,че така съм се затъжила за нея!
Коментирали сте сушилните-аз малко късно да се включа,но ние имаме отделно сушилня и пералня и това е невероятно удобство,с 2 ръце съм за тези удобни и практични технологии.
Хайде коремчета лек ден и до по късно ако имам сили да се включа

# 426
  • Русе
Здравейте и от мен - Гледах "На кафе" досега, нали имат рубрика всяка сряда за бременността и сега се стягам да ида до АГ, че да се разбера със сестрата за болничния от другата седмица  Rolling Eyes . На преглед съм по принцип на 9-ти, но ми трябва болничен от 8-ми и да каже каво ще правим.
Чао до по-късно  Wink

# 427
Здравейте момичета   bouquet

Напоследък нямам време да влизам в темата да ви чета, че сме захванали стягането на един апартамент и вече направо луда станах  #Crazy и може да сте обсъждали това което ме интересува, но нямам време да чета, затова ще ви помоля ако сте запознати да ми отговорите  Praynig

Та ситуацията е следната от 19.08.2010 док започна да ми дава болнични, сега последния ми е до 26.11.2010, т.е. на 27.11.2010 трябва да се явя на работа. Док ми сметна, че ми остават 9 дни до издаването на болничния от 45 дни преди раждането и каза, че ще ми издаде после болнични за тези 9 дни, но аз имам отпуска за 2010 г. 8 дни, та може ли вместо док да ми издава болнични да си взема отпуската, защото ми казаха, че после съм щяла да я загубя  ooooh! Има ли нещо вярно в това  newsm78

# 428
alex_og97 Стига да се разбереш с шефа ти да те пусне отпуска тези 8 дни не виждам какъв е проблема. Аз съм така - в момента чистя останалата ми отпуска и уплътнявам времето докато дойде време за 45-дневния болничен. Но не мисля, че ще загубиш отпуската ако не я вземеш сега. Ще можеш си я вземеш веднага след като ти изтече майчинството. Поне според моя счетоводител е така.

# 429
Michelle, мерси за бързия отговор   bouquet ами ако не я губя не е проблем, но някой ми каза, че след завръщането от майчинство живот и здраве ще мога да ползвам само отпуската от 2011 и 2012 г., а тази от 2010 ще я загубя, та затова питам, но май ще трябва да питам и в нашето счетоводство  Rolling Eyes

# 430
Аз смятам на следващата консултация - 10.11. да си поискам списъка с нещата,необходими за болницата, защото искам да си приготвя всичко. Всяка болница си има свои изисквания, затова не смея да почна да пазарувам по общите списъци. Болничния ми с 45 дни ще започне от 24.11, но нещо все се притеснявам, да не взема да почна да раждам, а да не съм си приготвила чантичката. newsm78

# 431
  • в Надежда-та
Привет и от мен
След кафето с майчетата от ДГ бързам да се разпиша преди да съм хукнала по задачи.....
Алекс и ние сме в този филм с ремонта, тъкмо минах от там и се ядосах, че майстора го няма #2gunfire Иначе мога да се похваля, че си взех новата ЛК, стискайте палци петък да успея да си подам документите и за книжката Praynig
След дълго отлагане си записах и час при стоматолога, че ми се счупи още един зъб и няма за кога да отлагам #Cussing out
Бебчо иначе е хипер активен, вчера като си легнахме имах чувството, че ще изскочи през стомаха Joy
За праха за пране мисля да съм с Тео Бебе с него изпрах и кошарата.
За групата във ФБ  newsm78 само Януарско бебе 2011 ли е...... то там нищо не се случва Rolling Eyes
Хубав ден на всички, аз ще бягам по задачи Hug

# 432
  • София
Вчера например им бяхме на гости и като взе да вади едни дрехи бебешки от детството на Сашо и сестра му. Ти й казваш НЕ, НЕ ИСКАМ, тя те гледа и ти вика: Ама защо, какво им е? Накрая й казах, че освен, че са стари, демоде и захабени, са и грозни. Дори да бяха нови, пак нямаше да ги облека на детето. Е, миряса най-накрая, ама защо ме кара да съм груба?!  #Cussing out
Хаха  Joy Моята свекърва е същата. И свекърът ми. Много си падат да събират разни неща по таваните и мъзетата и после да ни ги предлагат. Наскоро свекърва ми намекна, че имала един чувал с дрехи още откакто мъжът ми е бил бебе. Аз си замълчах ... дано не ми го предложи.
Постоянно ми предлага един нейн кожух, който на времето тя много е носила. Но аз сега никога не бих сложила.
Да не говорим за постоянното даване на буркани със сладко и компоти, както и сокове, които тя е правила. Знам, че иска да помогне, но аз хич не си падам по зимнините, да не споменавам колко много захар има в тези неща.
Като изключим това, се разбираме добре. Добричка е и не ми се натрапва, и не казва хапливи думи. По-скоро майка ми го прави понякога, но аз не пропускам да я скастрям. Все пак си я познавам.
Докато мъжът ми за нищо не е правил забележка на неговата майка и ако на мен нещо не ми харесва по-скоро се сдържам, отколкото да кажа нещо.
Дълга е темата за свекървите. Да видим и аз каква ще бъде някой ден  Joy

# 433
  • София
Добро утро,момичета Simple SmileМойта свекърва също беше запазила доста неща от мъжо като е бил малък и когато бях бременна първия път много се изненадах като ми ги извади,защото моята майка не пази нищо.Обаче да ви кажа от нещата които ми извади-да,имаше и дрешки които естествено не носих на малкия,обаче имаше много хубави играчки,изключително качествени метални колички,които е носила при някой нейни излизания в чужбина,пътувала е с един хор навремето,една страхотна невеляшка имаше и въобще играчките бяха като нови и много интересни,все с механизъм,а не с батерии,малкия много им се радва и са здрави още,макар да е играно много с тях.Иначе му е запазила и разни шешунца и биберони на Чико,които не ме е карала да ползвам просто ми ги показа от чисто любопитство какво е имало тогава и какво има сега.Също така тя е запазила и много детски книжки,което също намирам за хубаво Simple Smile

# 434
Добро утро, набързо да си пусна линк с новите покупки и отивам да ви чета: http://bebeshondel.snimka.bg/baby/pokupki-za-teya.542994.21284274 + кошчето на томи типи http://direct.asda.com/Tommee-Tippee-Nursery-Essentials-Tub/0026 … 9,default,pd.html за 10лв. Mr. Green

За багажа за болницата- от 01.12 ще започна да го стягам, а направление 7 се взима от ЖК Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 11:58 от BebEshOnDeL

Общи условия

Активация на акаунт